Az Európai Unióval történő megállapodás értelmében 2300 milliárd forint nyílik meg a helyreállítási alapnak köszönhetően.

Megállapodtak a pedagógusok béremelésével kapcsolatban

Fotó: 123RF.com

Ebből 70 százalék a megújuló energiákba, míg 30 százalék a digitális átállást segíti. 14.000 milliárd forint áll rendelkezésre az operatív programokra, ebből 4000 milliárd forintot már jóváhagyott a bizottság. 9-10 ezer milliárd áll a többi operatív program rendelkezésre. Ezekből a kormány a tanárok helyzetét is rendezni kívánja. 

Amint lesz pénz, lesz tanári béremelés

– jelentette ki Gulyás Gergely.

– A kezdettől fogva mondtuk, hogy nem kötjük össze a különféle ügyeket. Ha valóban így lett volna, és nem kötötték volna össze, már sokkal korábban jóvá lett volna hagyva a helyreállítási terv is

– mondta Navracsis.

A kormány megállapodott a bizottsággal a pedagógusok béremelésével kapcsolatban, ezért bízik benne, hogy minden ezek mentén zajlik majd

- mondta Gulyás Gergely.

Navracsics Tibor hozzátette, a szupermérföldkövekkel kapcsolatban a bizottságra hagyná annak publikálását. Szerinte több feltétel esetében értelmezési különbségről volt szó. Elárulta azt is, hogy összesen 25 új pályázat jelenhet meg a helyreállítási alappal kapcsolatban márciusig.

Forrás: Blikk.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
jól kibaxtak orbánnal, most kénytellen lesz emelni a pedagógusoknak..., egy csöppöt!
@rokker33: te egy kibaxott buta fax! a libsi labancoknak köszönheted az állítólagos jóléted,közben folyamatosan cikcakkban jár a maradék, gözön párol buta agyad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Nessy: 2014 ben kellett volna cselekedni nem most! Már késő bánat az egész választási rendszert átírták már kedves szóval nem lehet ezeket elzavarni! @csak úgy...: Borsodi vagyok és leszarom hogy hol voltál mikor megszülettem!
rokker33
@Aki Én: össze kell fogni legalább 1 millió embernek és odakell állni a hazaárulók elé a többit nem részletezem mert elvisznek a tökösök :) Nem baráti beszélgetésre gondolok :)
human
@Gyurka80: Te ne jársz boltba? Vagy az ápolók vásárolnak helyetted :D

Itt a forrás:

"Egy év alatt 43%-kal nőtt az élelmiszerek ára idehaza, ezzel abszolút az első helyen van a magyar élelmiszer-infláció az EU-ban."
www.portfolio.hu/gazdasag/20221117/egyik-eu-s-orszagban-sem-dragultak-olyan-mertekben-az-elelmiszerek-mint-magyarorszagon-579730
Gyurka80
@human: Fog az még máshol is úgy alakulni. Azonban a távfűtés nem, a gáz és áram átlagos fogyasztásig 10 év alatt nem változott. A benzin 1 évi g 480Ft volt máshol 60%-al több , az élelmiszer árstop , ez neked semmi?
nyuggerpasi
"Amint lesz pénz" majd akkor kapnak valamit a tanárok. Az "amint" az lehet fél év,1 év,esetleg több év.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.