Szerda hajnalban a külgazdasági és külügyminiszter is Katarba utazott. Szijjártó Péter szerint Abdul Rahman Ál Száni „komoly munkát végzett az elmúlt időszakban, hiszen a világbajnokság megrendezése komoly erőfeszítéseket kívánt”. Kedden megérkezett Katarba a magyar honvédség Falconja is, melyet két OTP-s magánrepülő követett. Kedden délben a NER kedvenc magángépe, a Mészáros Lőrinc által gyakran használt Bombardier luxusgép is Katar felé indult Ferihegyről.

Orbán Viktor miniszterelnök után Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is Katarba utazott, de a kormányfővel ellentétben nem a labdarúgó-világbajnokságra érkezett – írja az Index.

A tárcavezető szerda hajnalban landolt a dohai repülőtéren, ahonnan egyenesen szentmisére ment, majd interjút adott az al-Dzsazír pánarab televíziónak, és végül a katari kollégájával találkozott.

Szijjártó Péter közösségi oldalán azt írta:

Külügyminiszter kollégám, egyben barátom komoly munkát végzett az elmúlt időszakban, hiszen a világbajnokság megrendezése komoly erőfeszítéseket kívánt.

Katar megfelelt a kihívásnak, jó házigazda, de ma nem a futball, hanem a kétoldalú gazdasági és kereskedelmi együttműködés kérdései kerülnek napirendre.

Már Orbán is Katarban van

A 24. hu közben arról ír, hogy nyilvános repüléskövető oldalak adatai szerint kedden délelőtt landolt a dohai repülőtéren a magyar honvédség Falcon 7x típusú repülőgépe. A gép fedélzetén azonban nem utazhatott a kormányfő, mert a hajnali kecskeméti induláskor még Budapesten tartózkodott. 

A Flightradar adatai szerint a magyar kormánygépet az OTP érdekeltségébe tartozó két magánrepülő követte Dohába. Csányi Sándor, az OTP elnöke vezeti a Magyar Labdarúgó-szövetséget. A két gép hétfőn érkezett vissza Üzbegisztánból, ahol az OTP az ország ötödik legnagyobb bankját készül megvásárolni, az erről szóló szerződést hétfőn már alá is írták. Kedden reggel 9 után negyedórás eltéréssel mindkét repülő Doha útiránnyal indult el Budapestről. Budapest és Doha között a repülőút körülbelül öt óra.

A miniszterelnök egyébként már hétfőn összekapcsolta a világbajnokságot és az OTP üzbég bankos üzletét. A Twitter-oldalán azt írta:

A helyi bajnokságból a VB-re! Gratuláció az OTP-nek az első Európán kívüli bankjához.

Kedden délben a NER kedvenc magángépe, a Mészáros Lőrinc által gyakran használt Bombardier luxusgép is Katar felé indult Ferihegyről.

Forrás: Index, 24.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacal
Ezek tényleg magánvagyonuknak tekintik az ország pénzét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
A kizsigerelt magyar emberek pénzén könnyű ilyen luxuséletet élni.
pacal
Ezek tényleg magánvagyonuknak tekintik az ország pénzét.
gina
Erre van pénz, remélem OV val lezuhan, mindenkinek jobb lenne ezen a világon,,,,,
Emmersson71
Anikó asszonyt vitte? Csak mert ott nem annyira számít, ami itt talán még egyeseknél kiveri a biztosítékot...
gina
Ez Magyarország kormánya, csúszómászók undorito csöcseléke,,
Emmersson71
@KisTehen: Két korrupció nem oltja ki egymást!
Alfa
@gina: csatlakozom a kívánságodhoz...de az ott lévő összes kamukerersztény narkós fidesz-ner tagra vonatkoztatva
Yoda69
szarrago egymaga annyit repked el egy evben, amibol a nyugdijasoknak tisztesseges emelest lehetne adni jovore.
Csizmás Kond
Kb így néz ki amikor agy kormány akar valamit összehasonlítva az árnyéknyavalyásokkal akik csak nyeritezik és tátsa a száját, várják a sültgalambot Gyuribácsitól.
Yoda69
@Pálinkás Pál: Ezert mennek ketten ket geppel, mert a ketto biztos nem zuhan le egyszerre
Csizmás Kond
@Horizont: Te soha nem hittél el egyetlen hazugságot sem ?
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: ROMÁN BOZGOR!!! NEKED K U S S !!!
namihami
""Külügyminiszter kollégám, egyben barátom komoly munkát végzett az elmúlt időszakban, hiszen a világbajnokság megrendezése komoly erőfeszítéseket kívánt.""
Erről azért az odautazó és komoly pénzeket fizető nézők többet és főleg sokkal csúnyábbakat tudnának mondani. (szállás, ellátás, utazás, Budweiser cég, stb)
A FIFA egyes vezetőinek nyugdíjalapja igencsak megugorhatott ettől a katari bulitól.
Pági
@Csizmás Kond: aztán mi a fenét akar a kormány? Csupán annyit, hogy hatalmát fönntartsa,hogy milyen ocsmány módon az nem számít!
Nessy
A pénzes muszlim jó muszlim,az jó muszlim, a csóró menekült muszlimot le kell lőni! Ugye, tisztelt státuszkeresztény hívek?
Csizmás Kond
@Pági: Minden kormány azt akarja és azt is teszi...vagy ezt még te nem tudtad ?
pacal
@TESCOBAR: Mi lenne, ha kussolnál? Nagyon beindultál - közelg a karácsonysátán, te fasz!?
Lesz hal, és hal, meg hal is.

Te így szállsz le biciklről?
Csizmás Kond
@Horizont: ...nálad ha valaki elveszti a bizalmat az vissza tudja szerezni vagy mindvégig bizalmatlan marad ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..ezt csak a politikára értettem...ugyanis Feriben is csalódtunk, ha még visszaemlékszel, persze most lehet úgy mondani hogy igazat mondott de akkor is a hazudtunk reggel este rá is vonatkozott, tehát én csalódtam benne és többé nem is hiszek neki. Az hogy Orbánt már sokan megunták, főleg azok akik úgy gondolják hogy az évi két kormánycsere is kevés, az még nem jelenti azt hogy a politikában a kormányzásban az ország érdekein kívül másoknak akart volna helytállni, más érdeket szolgálni azért hogy valahol őt azért értékeljék de azáltal rajtunk élősködhessenek.
Nem kell senkit szeretni de tömegesen hisztiből gyűlölni is ugyanolyan butaság mint az hogy akit egyszer leszart az ember azt próbálja lenyalni.
Nessy
@Csizmás Kond: "a politikában a kormányzásban az ország érdekein kívül másoknak akart volna helytállni, más érdeket szolgálni azért hogy valahol őt azért értékeljék " Ezt komolyan gondolod is, vagy csak mondod?
Sámannus
És mennek már ott is a szirénák? Merta nagyonkülönlegsszuperletocovidésinflációsmigrásoshelyzetet sikerültédrágálatosfélkegyeműbűnmegelzőshadműveletetelvészelhárítani? Mert ha nem akkor vizesnyócas.
Áldassék a vezérszurkoló átka aki kiénekelte a szomszédaink szájából a sajtot, majd jól felvásároljuk a sztárjaikat occón miért kaptak ki alapon, de jó lesznekünk az is aki körbe tudja futni a csüngőhasút, jó lesz a csuti csühösre masinisztának.
Csizmás Kond
@Nessy: Most is és mindig a külföldi propaganda helyi helytartója volt. Bármit hajlandó volt megtenni amit külföld kért.
Csizmás Kond
@Horizont: Én azt hiszem amit el tudok hinni. Azt tudom, hogy a háború még sehol sem volt de már a kőolaj és a gáz árak nagyon megugrottak...uniós támogatással uniós fantomtőzsdén, és mindennek egyetlen uniós tagország sem volt a nyertese csupán amerika. A háború utáni szankciók meg egyfajta lepel, takaró a látványos csalás fölé, mert abból hogy egy hülye politikai propaganda szerint inkább megesszük a szarunkat csakhogy nem az orosztól vegyük meg a szükségeseket, ezt sem gazdasági sem jóléti politikának nem lehet nevezni.
Azt sem hiszem el senkinek hogy igy most utólagosan akarja elmagyarázni hogy őbiza csak egyszer szavazott Orbánra, mert mindenki ezt mondja, abban ringatva magát hogy hubefaszagyerek lesz ezáltal, de a szavazatok nagyrészét mégis Orbán kapta...tehát érvénytelen magyarázkodás.
A leginkább mégis azt tartom szégyentelennek amikor az ember önmagának akar hazudni...és ezer példát tudnék felsorolni de itt nem erről van szó.
pacal
@Csizmás Kond: "A leginkább mégis azt tartom szégyentelennek amikor az ember önmagának akar hazudni"

Ezt jól írtad. És szégyelled magad, amikor magadat kábítod a fideszes propaganda hazugságaival?
Nem, baszd meg! Sütkérezel benne és terjeszted - te rosszéletű istentelen hulladék!
Nessy
@Csizmás Kond: Én Orbánra gondoltam, és az örök és megbonthatatlan Orosz - magyar barátságra, ami most ismét trendi!
Emmersson71
@KisTehen: Bizony..Magyarország kiárusítása!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 11:03
Fifa=korrupt.
Katar =korrupt
Orbán=korrupt.
Csizmás Kond
@Nessy: Kissé hiányos volt az előbbi...de biztos megértetted én azt kimondottan Ferire értettem...és amit írtam azt komolyan is gondoltam...mert különben a vigyorit kiraktam volna a végére így :)
Csizmás Kond
@pacal: ...hamár ennyire ismersz, letudnál írni rólam néhány ismertetőjelt...pl milyen a színem milyen magas vagyok stb...mert különben mehetsz a levesbe...amúgy ettél te már pacallevest ?
pacal
@Csizmás Kond: Nem ismerlek, csak tudom ki vagy. Nagy különbség!
Nessy
@Csizmás Kond: Sajnos mindez Orbánra is igaz, azzal a különbséggel, hogy egyre több a tudatosan valótlan állítása pártunknak és kormányunknak immáron 12 éve, csak ők nem ismerik be! Sőt, letagadják a csillagokat az égről!
Csizmás Kond
@Nessy: ...mondanál néhányat ? Amúgy nem azt akarom kifejezni, hogy Orbán egy szent, és ha jön egy nála jobb akkor arra fogok szavazni, viszont Ferire és a családi árnyékizéjére soha többé.
Nessy
@Csizmás Kond: Szankciós inflácíó, kint megszavazzák, itthon más a szöveg! Rezsi árak alól mentesség, mégis Brüsszel a hibás a piaci ár többszörösével számolt elszálló rezsi költségeknek, a bennük lévő többféle adók, a magas ÁFA miatt!
Csizmás Kond
@Nessy: ...szerintem te csak azt látod amit itt elbeszélnek...az egyáltalán nem elég még ahhoz sem, hogy legalább fogalmad legyen az egésztől, nemhogy megértsd...próbálj informálódni mert így beleesel a propagandagödörbe.
pacal
@Csizmás Kond: Isten szerint? Ne akard tudni! Még van pár boldog(?) éved és annyi. Élvezd ki a hátralevőt!
Csizmás Kond
@pacal: ...vagyis csak szeretsz nagyokat mondani...gondolod hogy azáltal nagy is leszel ?...nem csak egy blöffölőkölöknek fogsz látszani.
pacal
@Csizmás Kond: Vagyis nem szeretek nagyokat mondani. De Istent ismerve azt kell mondanom, amit te "nagyotmondásnak" képzelsz.

Azt észrevetted, hogy mindig a tényeket írom és mindig a tényeket ismerve alkotok véleményt?
Csizmás Kond
@pacal: Az hogy mi neked a tény egyáltalán nem kell találjon azzal ami nekem tény...és csak azt vettem észre hogy a civilizált beszélgetés nehezedre esik. Nem kell nekem bizonygass és magyarázkodj mert tudok olvasni és amit leírsz az úgy értem ahogy én akarom nem úgy ahogy te szeretnéd...és ha tovább akarsz társalogni akkor maradj a témánál ne az önfényezést folytasd.
Csizmás Kond
@Horizont: ...őszintén szólva, nem érdekel...
Csizmás Kond
@Horizont: Hogy hányszor és kire szavaztál...mert nem az a lényeg :)
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 16:28
@kulabombaafityiszre: ma, 18:22
Mehetsz haza,mint a németek.HAHAHA
pacal
@Csizmás Kond: Megdögelsz te istentelen geci. Te csak ezzel foglalkozzál - a többi nem számít.
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem mi bármiről beszélünk te oda lukadsz ki hogy lehülyézel...ez lehet akarat vagy akár viselkedési zavar...szerintem pedig neveltetési, probléma.
Ami a témát illeti vagy felületesen olvastad vagy mint általában nálad jelenség ismét nem értetted meg mit írtam...mert butaságot ugyan nem szép elkövetni de ha az ember megszégyelli akkor megbocsájtható viszont aki nemhogy megszégyellje hanem még kérkedik is vele, na ott bajok vannak.
..így beszéltek a családban is lehülyézve egymást...mert én bár falusi vagyok de leharapnám a nyelven ha ezt a útszéli beszédet kéne használjam...
Csizmás Kond
@pacal: ...tehát te vagy az a kokós csak még nem volt mivel tökrelődd magad...látod látod, a sántakutya eset sosem hibázik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.