Orbán Viktor kormányfő Instagram-oldalán üzenet a magyaroknak Brüsszel korrupciós ügyeivel kapcsolatban.

A miniszterelnök úgy fogalmazott,

mindenki tudta, hogy Brüsszel tele van korrupciós ügyekkel, de most már olyan szintet ért el a dolog, hogy a rendőröknek is intézkedniük kellett

Hozzátette,

ideje, hogy lekapcsoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orbán Viktor (@orbanviktor) által megosztott bejegyzés

A poszt oka, hogy vasárnap Eva Kaili görög szocialista európai parlamenti képviselőt és további három gyanúsítottat helyeztek vizsgálati fogságba, miután kiderült, hogy Katar jelentős pénzösszegekkel és ajándékokkal próbálta lefizetni őket – írja az atv.hu.

Közben a 24.hu arról számolt be, hogy a bírósági dokumentumok szerint beismerte a korrupciós pénzek átvételét Katartól Francesco Giorgi, aki az Európai Parlament korrupciógyanú miatt leváltott alelnökének, Eva Kailinak az élettársa.

A cikk szerint

az olasz férfi a bíróság előtt könyörgött, hogy élettársát szabadlábra helyezzék, és gondoskodhasson 22 hónapos gyermekükről.

A férfi azt állítja, Eva Kaili nem tudott a kenőpénzekről, amit Katar megítélésének javítására adott az olajállam. Kaili és élettársa otthonában 150 ezer eurót találtak a nyomozók táskába rejtve. 

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akkor mi nyugodtan csatlakozhatunk az Európai Ügyészséghez?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@KisTehen: ez aprópénz a fhűrered által ellopotthoz képest...nektek lesz okotok rettegni!..
Qqberci
Akkor mi nyugodtan csatlakozhatunk az Európai Ügyészséghez?...
sunoge
A mocsarat lecsapolni szokás, nem lekapcsolni. Vagy az újságíró béna, vagy a puhos idióta. Amúgy hogy örül a kis primitív, hogy nem csak ő lop rendszeresen, hanem olykor más is. Igazi óvodás szintű a pali, ahogy most reagált erre a hírre. Műsort ad a gyengeelméjű híveinek. De a lényeget nem érti: A korruptakat előbb-utóbb elkapják, ez alól ő sem lesz kivétel.
csak úgy....
mikor a tolvaj arra hivatkozik ,hogy más is lopós az nagyon aranyos! :)
Béla333
Remélem azt is kivizsgálják, hogy az azeri pénzeket ki nyelte le itt Magyarországon:

"Az Átlátszó birtokába került bankszámlakivonatok tanúsága szerint 2012 júliusa és 2013 májusa között huszonöt részletben összesen 5.137.671 eurót és 2.447.527 amerikai dollárt utalt a Danske Bank dán nagybank észtországi leánybankjánál vezetett számlájáról egy magyar, az MKB Banknál vezetett számlára egy bakui székhelyű offshore cég. A pénzt feladó cég tagja volt annak a pénzmosó hálózatnak, amelyen keresztül az azeri rezsim európai politikusokat vesztegetett meg, és luxuscikkeket vásárolt szerte a világon."
atlatszo.hu/kozpenz/2017/09/07/igy-dolt-a-penz-magyarorszagra-a-bakui-feketekasszabol-alijevek-szerint-soros-ratamadt-azerbajdzsanra/

Azeri vesztegetés... Hmmm...
Remélem kiszárad a magyar maffia korrupciós mocsara is...!!!
Nessy
@sunoge: Ameddig ő van hatalmon, és Polt a legfőbb ügyész, addig sem neki, sem társainak itthon nem esik bántódása! Orbán más szemében a szálkát, magáéban a gerendát...!
Atesz19
A felcsuti mocsarat lecsapolni nála meg a tolvaj csicska seggnyalóinál a villanyt lekapcsolni végleg! A saját bűneit soha nem fogja tudni eltakarni. Csau után a legnagyobb korrupt rabló a régióban!
Atesz19
@sgl: Na vajon mi is lehet a fö oka ,hogy nem mernek belépni az EU ügyészségbe? Azonnal mennének a levesbe úgy ahányan csak benne vannak 12 éve ebbe a korrupt vircsaftban!
Atesz19
Orbán célja kivezetni az Unióból az országot,hogy őt senki ne ellenőrizhesse. Csak van egy kis bibi a Magyar emberek saját elhatározásukból léptették be Magyarországot annó! Az ő akarata itt nem számít!
lampa laz
Tudod faßikám nagy a különbség, mert ott mindjárt csengetett a rendőrség, és tette a dolgát, nálad mikor fog, erről énekelj. Egy bunkó cigány vagy, aki az ország zsebét kirámolta. Helyedben inkább kussolnék.
Macskaszem
Nem igazán értem a címet, hogy "Orbán vészjósló üzenette árnyékolja be a napunkat".
Az enyémet ugyan nem. Nem én loptam szét az országot. Ő lesz sz@rban, ha itt is elkezdik lecsapolni a mocsarat, amiben oly nagy élvezettel dagonyázik a zsírdisznó meg a csorda.
Macskaszem
@Atesz19: Sajnos nem így van. Nem kell hozzá népszavazás, elég ha a százakárhány "bátorak" megszavazzák.
Toller Béla
Tizenkét éve lopja az életünket ez a gazember orbán, és most, amikor megfognak egy nyilvánvaló bűnöst, akkor azt merészeli mondani, hogy na ugye ! Mi ez a na ugye ? Akkor te fel lennél mentve ? A hóhér húzná szorosabbra a nyakkendődet !
Atesz19
@Qqberci: Inkább mindent ellopnak mint, hogy oda belépjenek!
bencemacska
Szvsz Brüsszel el is kezdte már évekkel ezelőtt lecsapolni a "mocsarat", de egy benne dagonyázó kövér varangy miatt eldugult a lefolyócső.
Azóta piszkálgatják, de se előre se hátra nem tudják elmozdítani!
Atesz19
@Macskaszem: Azért a pár száz nagyon kevés lesz de még az összes Fityeszes is ! Ha eljut odáig akkor fog végleg leáldozni a szerencse csillaga!
Eladott Ország
@Atesz19: ma, 12:11 ♦ A román bűnöző cigánynak és prostituált bandájának jelenleg a legfőbb gondja, hogy még nem utáltatta meg a jónéppel az EU-t, de erre törekszik. A kilépést nem meri jelenleg megjátszani, mert abból társadalmi feszültség lenne. A kolostorgeci simán felevenné a kínai hitelt, ha az EU-nem adna pénzt, a legkevésbé zavarná, hogy az mibe kerül, a nép nyomorát meg nagyívben leszarja!
human
Viktor egyszemélyben számolja fel a brüsszeli korrupciót. Aztamindenit. Hahaha
Atesz19
Nekem édes mind egy melyik pöce gödörhöz tartozik egy aktiv vagy éppen regnáló politikus ,mert a véleményem megingathatatlan " Ha valakiből nem politikus lett volna akár még rendes ember is válhatott volna belőle"
bencemacska
@sunoge: ma. 11:26
A csúti pöffeteg nem tűri a konkurenciát csalás ügyben sem!
gina
MOcskos gazember, ö a mocsárok királya ez a szemét mafia zsiros disznó, hogy van pofája ilyet kijelenteni,,, VAN,, mert egy aljas hazug szemét...
gina
@KisTehen: Megtanulta a pöffeteg zsiros cigányotok, hogy a támadás a legjobb védekezés, de ahhoz is egy hazug primitiv emberi szemét
Atesz19
@Eladott Ország: Fel is fogja venni EU ide vagy oda.Ez egy telhetetlen putris cigány! Viszont ott halál jár a korrupcióért és a lopásért! Azok nem tárgyalgatnak ,LEVADÁSSZÁK!!!
Atesz19
Tudom ez nem az a fórum. tud valaki egy megbízható jó autó villamossági szerelőt aki ért a benzines injektoros autókhoz? Megköszönném a tippeket XXII vagy XI-ker környékén?
Toller Béla
OK, te hozzá ne nyűlj ott semmihez, csüccsölj be a Boeingbe és rőppenj el Katarba, kezdődik a meccs ! Veled majd külön számolunk, neked nem kell Brüsszellel foglalkoznod ! Ott van a német csicskád, az amerikai kongresszusi, ki tudja még kikkel dolgozol ...Nem lennék meglepve, ha a szálak egyszer csak hozzád vezetnének !
Sámannus
Nem tudtam, hogy az ereszcsatorna ilyen jó műsorokat közvetít.
inkább a tanárokfizetését adjátok ki,mer azt az állam kasszából kell kiperkálni, te szaros zsivány. Gondolod, hogy csak a csókosok jutalmát kell az államkasszának fizetni elmeroggyant.
kereső
Mocsarazik, miközben agyonig dicséri és tárgyal azokkal, akik korrumpáltak?Mert oda ette a fene a két falconnal toporzékügyi miniszterrel együtt misézni,tárgyalni, és meccset nézni azokhoz, akik korrumpálták az EP képviselőket, hogy jobb szinben tűntessék fel Katart.
drrotf
Mi lenne ha előbb ez az Ó.Viktor nevű söprögető és mocsár lecsapoló előbb a saját portáján tenne rendet és csak azután foglalkozna mások portájának piszkosságával?Az lenne a jó!
Gazella
Szégyen vagy O1G!
Te lövettél 2006-ban a népre.
Te már 13 éve hogy folyamatosan lopod az EU pénzt.
És te ugatsz más népre??
Ki vagy te faszfej?? Egy senki.. Rálépnek a fejedre az UNIÓBAN!!
Be kell lépni az EU ügyészségben.
tothjani
Brüsszelben 1,5-ért bilincsben viszik el a politikusokat, igaz ő nem elfogadta hanem adta.
Nálunk a Politikusok annyi "sikerdíjat" kérnek az Állami közbeszerzések nyerteseitől, amennyivel nem szégyellik túlárazni a projekteket, és itt nincs következménye.
Logogrif
Bolond likból, bolond szél fú... Másképp : sepregess otthon te balfék !
terlasz
@KisTehen: "Brüsszelben nem csak vádaskodnak ... mit itthon az ellenzékiek."
Nem bizony, mert ott működik a független igazságszolgáltatás, nem úgy, mint nálunk. A min,elnöknek titulált főmaffiózónak saját kézivezérlésű főügyészsége van.
Nincs olyan, aki életfogytiglant kérjen rá.
laszlobihari
@KisTehen: úgy látszik nem érted, ez a jövő o1G-nek, amint valóban független és jogszerűen működő ügyészség lesz Magyarországon akkor ő és csipet csapata is így fog járni, bilincsben! ez az ostoba null IQ azt hiszi, ha mások korruptak akkor ő is megteheti, ha mások lopnak akkor ő is megteheti(?), stb!
Edebácsi
Mindenki tudja, hogy a Fidesz tele van korrupciós ügyekkel, de a korrupció olyan fokon van, hogy minden intézkedést meggátolnak.
telegdilaci
@Qqberci:Még azelőtt kellene mielőtt megkapjuk a pénzt Ott legalább működik az igazság szolgáltatás a korrupt politikusokat, felelősségre vonják,amíg nálunk nem történik semmi!
ómió
Ó, az a pár tucat korrupt bolsi!? Nem "kiugró tétel"! Köreikben az a normál, amiből másokat - minket is - "korruptoznak"!
Németh István
ÉS!!! most itt a lehőség, hogy az Orbán Viktor Úr SOS-be benyújtsa a bizalmatlansági idítványt a brüsszeli vezetéssel szemben! Ezt több szempontból is meg kell tennie > a korrupció nem téma, tény, az Eu. ukrán politikája a háború továbbgerjesztését szolgálja, ezzel egyidejüleg Európát és nemzeteit az inflációs gödörbe löki, kiszolgáltatja az Eu.nemzetket az usa hatalmi adottságainak, nem is kell tovább sorolnom! > hogy lenyúlja az Eu nemzeteket kemény milliárdokkal, hogy hosszú évekre eladósítja eu. államait! Na ez aztán csak hab a tortán!
ORBÁN VIKTOR AZONNAL NYÚJTSD BE A BIZALMATLANSÁGI INDÍTVÁNYT!!!
Bástya Béla Elvtárs
Bátorság! Brüsszel megvádolja Katart - ehhez bátorság kell!
amortizáltok
itt sem usszátok meg ne is reménykedj lesztek bőven a sittre invitálva

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.