A Demokratikus Koalíció december 2-án indította el az online tévéjét DK Szubjektív címmel. Legújabb adásuk Mikor kattanna Orbán kezén a bilincs? címmel érkezett. Kocsis Máté nem hagyta szó nélkül, közösségi oldalán mondta el véleményét.

Kocsis Máté keményen beszólt a DK-nak: "Parádés a Gyurcsány show folytatása"
Fotó: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal az ellenzéki frakciók kezdeményezésére napirendre tűzött Gyermekeink jövőjéről, a közoktatás minőségéről és feltételrendszeréről című politikai vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány Ferenc korábban úgy fogalmazott, 

nem dolga egy pártnak televíziót csinálni. Se kicsit, se nagyot. Mert ez esetben is igaz kellene lennie a mondásnak: “a cipész maradjon a kaptafánál!”

Hozzátette:

Egy párt online csatornája természetesen nem lehet politikailag független. A DK TV-ből azt tudják meg, hogy mi mit gondolunk a világról. Persze sokkal színesebb formában, mint ahogy azt a parlamenti közvetítések vagy a sajtótájékoztatók alapján megszokhatták.

Újra péntek, újra DK Szubjektív! Mitől retteg Kocsis Máté és mit titkol Szijjártó Péter? 

- olvasható Gyurcsány Ferenc pénteki bejegyzésében.

A Gyurcsány TV (bocs, inkább show) mai adásában néhány leharcolt és mindenhonnan kirúgott dollárújságíró feszeng

- kezdte bejegyzését Kocsis Máté, aki szerint "parádés a Gyurcsány show folytatása".

A független Kálmán Olga és a múlt homályába vesző Vágó István valami bilincsről fantáziálnak, közben Varju Lászlót mosdatják a soft-hazaárulás és rémhírterjesztés vádjából, de izgatja őket az uniós pénz is. Gréczy spontán “el a kezekkel” tüntetést tart.

- tette hozzá bejegyzésében.

Az adás itt nézhető vissza.

Forrás: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Drága Kocsis Máté! Mi a véleménye a királyi televízióról? Ráadásul közpénzből ! A Mészáros, a Hitgyüli tv-je sem éppen a kiegyensúlyozott, korrekt hírszolgáltatásáról híres!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Drága Kocsis Máté! Mi a véleménye a királyi televízióról? Ráadásul közpénzből ! A Mészáros, a Hitgyüli tv-je sem éppen a kiegyensúlyozott, korrekt hírszolgáltatásáról híres!
leszholnapis
inkább avasd fel a Blahán levö uj illemhelyet...ugyis csipázod a huggyal kapcsolatos dolgokat
orsos vendel
lovas matyi !!! te hujjjjjjjjjjjjjjjjje vagy !!!
human
Még meg is fontolnám Kocsis szavait, ha nem hiteltelenítené mondanivalóját a közmédia pártállami működése. És akkor még a Megfonba tolt százmilliókról nem is beszéltünk.
gina
Hülye meleg kis seggnyalé a te show-.dra senki nem kiváncsi, csűsszál le te is OV ereszén
evacica
Ennek a senkiházi Kocsis Máténak a Gyurcsány és DK fóbiája határtalan! Egy értelmes gondolata nincs azon kívül, hogy folyamatosan ekézi DK! Gondolom ilyenkor ki is elégül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.