Az Aldiban már csak egy 1 liter tejet és 1 kiló krumplit vásárolhatunk egyszerre Tájákoztató táblát tettek ki az ársapkás termékeket érintő új korlátozásokról. De ezek is hiábavalóak: tojásból például már semennyi sem volt az olvasónk által felkeresett áruházban. Mint arról mi is beszámoltunk, április 30-ig marad az élelmiszerárstop - ezt Nagy István agrárminiszter jelentette be nemrégiben. Az Agrárminisztérium közleménye szerint „az elhúzódó háború és az elhibázott brüsszeli intézkedések következtében kialakult szankciós infláció miatt a kormány meghosszabbította jövő április végéig az élelmiszerár-stopot”. Nagy István szerint az ársapkák működnek, a vásárlók ugyanis azokból a termékekből vásárolnak többet, amikhez olcsóbban jutnak hozzá. Az AKI Piaci Árinformációs Rendszer adatai alapján az ársapkás termékekből több fogyott idén 2021 ugyanezen időszakához képest.

Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Pálinkás Pál: ma, 12:07
Nincs a mennyiségre tövény.Annyit ad amennyit akar.
Ezt az a benzikut tulaj mondta aki 1liter benzint adott egy tankolásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Egyébként pedig nem hiszem, hogy arcfelismerő rendszerrel figyelnek, hogy 5 perce már voltál benn. Vársz picit, a telefonodon propellerezel egy keveset, majd visszamész ;)
Pálinkás Pál
@Emmersson71: komolyan azt hiszed újra sorbaállok ilyenért?..:)...csak elviekben dühít a dolog...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Elviekben megoldottam a problémádat ;)
Pálinkás Pál
@Emmersson71: nekem ez nem probléma...megveszem máshol...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.