Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a kormány meghosszabbította az élelmiszerárstopot április 30-ig. 

Elképesztő korlátozást vezetett be az Aldi – sokan nem fognak örülni
Fotó: Pixabay

A kormány április 30-ig meghosszabbította az élelmiszerárstopot

– közölte az Agrárminisztérium kedd este az MTI-vel. A tárca közleményében idézte Nagy István minisztert, aki úgy fogalmazott: az elhúzódó ukrajnai háború és az elhibázott brüsszeli intézkedések következtében kialakult szankciós infláció miatt a kormány meghosszabbította jövő április végéig az élelmiszerárstopot.

A naphire.hu számolt be arról, hogy az Aldi üzleteiben új tájékoztató táblákra figyeltek fel a vásárlók, melyeken arra figyelmeztetik őket, hogy új korlátozásokat vezettek be, mégpedig az ársapkás termékekre.

A hírek szerint az Aldiban ezentúl az alábbi mennyiségeket lehet megvásárolni az ársapkás élelmiszerekből:

Burgonya 1 kg vagy 1 csomag

Olaj 1 liter

Kristálycukor 1 kg

Far-hát 1 tálca

Tojás 1 doboz vagy 1 tálca

Tej 1 liter

Csirkemell 1 tálca vagy 1 csomag

Sertéscomb 1 tálca vagy 1 csomag

Forrás: naphire.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@justhpeter: nem, mi vagyunk nevetségesek ,hogy hagytuk hogy ez a féreg ilyen dúlást csináljon..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A következő lépés ezekre a termékekre az élelmiszerjegy lesz...?
justhpeter
@Pálinkás Pál: Nem a kormány nevetséges ? Itt a karácsony, de nincs cukor a boltokban. Szaloncukor bezzeg bőven van, de az mehet a süteménybe.
Pálinkás Pál
@justhpeter: nem, mi vagyunk nevetségesek ,hogy hagytuk hogy ez a féreg ilyen dúlást csináljon..
Ábel
Tegnap voltam az Aldiban, a tojásos polcot bepakolták szaloncukorral, és egy cetlin, hogy a tojás nem elérhető. Cukruk sem volt.
teuton
@verőce21: Ha a fitymaszon mulik, nem hogy elelmiszerjegyre adjak, hanem csak sztahanovista trolloknak jutalomkent!
teuton
@Ábel: Persze a szankciok, Brüsszel, Soros, a migrancsok, meg a pirezek... Erdekes, hogy csak MOon van hatasa a szankcioknak, holott ötödaras az orsoz gaz! Vagy megsem? Gyere vasarolj direkt az Aldinal Nemetorszagban! Korlatlan mennyisegben vehetsz sajtot, vajat, tesztat, cukrot, olajat, margarint, tojast, stb.! Egy masik boltban most 2,22 euro a napraforgoolaj, a pezsgöt felaron adjak, a 450 grammos Rama 1,09 (az arakhoz tessek hozzaszamolni, hogy 12 euro a minimal- es 17,80 euro az atlagoraber!), olcsobb lett a szarazteszta es Pick szalamibol 1,2 kilot lehet venni az atlagoraberböl...
simmering73
@verőce21: Ha nem tetszik a rendszer lehet reklamálni a doktorminiszterelnökúrnál.
Rockxy
az aldi?
és a földi?
vagy talán az alföldi?
jesz
érdekes...tegnap a Vahot utcai piacon mindenki azt vett, és annyit, amennyire szüksége volt, annyiért, amennyiért...
...legfeljebb nem volt helybensütött aldis péksütemény...na bumm..
jesz
ja, azt elfelejtettem, hogy a mocskos rémhírekkel szemben igenis volt pucolt dió, és darált mák is dögivel...valamelyik firkászgyakornok bement egy boltba, kért diót, és azt mondhatta a meggyötört eladó, hogy kifogyott, nincs sehol...nos ezt gyorsan megírta(kicsit feltupírozva a hírt)...és máris megjelent a rettenetes hír: mi lesz a bájglival, ha nincs dió?
Dr. Proktor
Jól tették! Mifelénk, kiemelt üdülő övezet, tele bevásárló kocsikkal vitték a panziósok a cukrot, lisztet, tojást, üdítőt és általában mindent, nem "családi mennyiségben"!
ómió
Pedig az efftársak élnek-halnak érte, hogy "felhalmozhassanak"!
jáger laszló
Én már kora reggel/7 óra után/voltam az ABC-ben amely kongott az ürességtől a nagy bevásárlás LNÉre UHT tejet és kristálycukrot azonban nem észleltem sehol a polcokon...
csak ennyi,barátilag
J.L.
kereső
Az Aldi? A "magyar brand' coop-nál kezdettől ez van. Nem értem a felháborodást- nem a kereskedők sara az áruhiány, hanem a kormányé, az árstoppal. Ki igy védekezik a veszteség ellen, ki úgy. Mert a kormány ismét csak a más f@xával veri a csalánt- jelesül a fogyasztókével, azaz mindannyiunkéval. Komolyan kérdezem, ezt olyan nagyon nehéz megérteni?? Vagy alapvető gazdasági összefüggésekkel, és törvényszerúségekkel sincsenek tisztában sokan? Azokkal a gazdasági törvényszerúségekkel, amelyeket orbán megerőszakolt, és megerőszakol naponta. Ezért van nálunk Európpa legmagasabb inflációja, ezért veszitettte el a magyar fizetőeszköz a konvertabilitását- no meg azért, mert az mnb-nek "aranyszarvas" kell, nem forint árfolyam kordában tartása. Ja, az aranyszarvas a "pénzügyi stabilitás" kifejezője, mondják az mnb-ben. Elképesztő.És ezek majdnem mind Kornai Jánosnál tanultak- de úgy látszik hiányoztak, amikor a "Hiány"-ról volt szó az órákon.
Toller Béla
@ómió: Efftársak ? Hát már minden szegény ember efftársad teneked ? Hólyag !R
teuton
@jesz: Cukrot, tejet, olajat mennyit vettel es mennyiert??? Kenyeret mennyiert? Fotozd mar le azt a bolti polcot, ami tele van tejjel es cukorral es annyit vehetsz, amennyit akarsz! EN annyit veszek amennyit akarok es olcsobban! Hogy is van ez akkor, csak Orbanisztanban hatnak a szankciok? Ja, NALUNK enm zart be eddig uszoda, iskola, ovoda, szinhaz, kulturhaz, muzeum, sportletesitmeny es egyeb sem, miert??? Pedig NEKED allitolag ötödaras az orosz gaz, NEKEM meg az ötszöröset kell fizetni az ami palagazert?
ómió
@Toller Béla: Mondd csak, Hólyag efftárs! Hol írtam, hogy nekem? A Lenin összesből álmodtad?
teuton
@ómió: A Lenin-összest a parttitkar O1G Gyözö es parttitkarne O1G Gyözöne polcan keresdd! Mellette pedig megtalalod a mozgalmi dalok 2000 db-os gyüjtemenyet is! Efftarsilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.