15 fokos hidegben tanultak a diákok a Kiskunmajsai Katolikus Gimnázium és Kollégium épületében a múlt héten, írja az RTL Híradó.

15 fok volt a kiskunmajsai iskolában, elvették a hőmérőket, levetették a kabátot a diákokkal

A szülők szerint a gyerekek nemcsak fáznak, de rendszeresen meg is betegednek a hidegben, mivel tilos kabátot felvenniük.

Az átlaghőmérséklet 15 fok körül van, de mértünk ennél hidegebbet is

– mondta az egyik szülő, aki azt állítja, amint kimennek a gyerekek a teremből, egyből lecsavarják a fűtést, ráadásul reggel 11 fokba is futottak már bele.

 Farkas Zoltán igazgató szerint ugyan előfordulhattak ilyen átmeneti esetek, de azokat megszüntették. Biztos ami biztos, a gyerekektől elvették a hőmérőket, mivel

csak az iskola karbantartója mérhet hitelesen.

A kabátviselésről, azaz kabátviselési tilalomról Farkas azt mondta, hogy „egy iskolának nevelnie is kell a gyerekeket”, jobban tennék, ha nem bokavillantós, szaggatott farmerben, tornacipőben és pólóban járnának,

amire meg kabátot akarnak venni.

Forrás: RTL.hu, Telex

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vitriol
Ebben a katolikus iskolában dúl a keresztényi szeretet, valószínűleg Semmilyen miniszterelnök-helyettes elvtárs tudtával és beleegyezésével!
Berklac
Basszátok meg fideszesek , mi van ebben az országban, ez tiszta koncentrációs tábor, éljen és virágozzon a fasiszta tolvaj cigány viktor !
human
"Biztos ami biztos, a gyerekektől elvették a hőmérőket"

Tiszta balkán. Vagy már az se.
Baker
Kulcsszó: katolikus

Megb@szhatnák az eresztény qrva anyjukat!
namihami
Itt sem a zsömle kicsi--ugye KDNP-s testvérek. És, ha már nagyon fáznának a gyerekek, akkor majd elintézi az egyház, hogy átjárja őket a szeretet és megértés melege.
surdilloFUJT
EZT AZ ALJAS ÁLKERESZTÉNY IGAZGATÓNAK NEVEZET FAJANKÓT KIÁLLÍTANÁM PÁR ÓRÁRA PULÓVERÉBEN A -8-10 FOKOS UDVARRA,HA MEG REKLAMÁL BASEBALL ÜTŐVEL JOBB BELÁTÁSRA BIRNÁM!!!EZÉRT KELLETT A CSUHÁSOK KEZÉRE JÁTSZANI AZ ISKOLÁKAT???ROHADJANAK MEG,AKIK EZT KITALÁLTÁK ÉS VÉGHEZVITTÉK!!!
Kapanyél
Nem volt hitelesített a hőmérő, ezért vették el!
jesz
Farkas Zoltán igazgatót picsánrúgni úgy, hogy ballisztikus pályán keringjen...a szarházi mindenre alkalmatlan...ja...nem...talán az egyház még tudja valamire
használni...udvarsöprés, templomtakarítás...gyereketől távoltartási végzéssel eltiltani.

Nem ártana neki egy jó kis testi fenyítés...természetesen pucér seggel...
emerencia
Anno a gimiben befűtöttek reggel a tantermi kályhába ettől rém meleg lett. Amit tudtunk levettünk magunkról majd folyamatosan visszaöltöztünk. Az utolsó órán már a kabátot is felvették a fázósabbak. Anyukám reggel hatalmas cirkuszt rendezett, ha nem volt rajtam kombiné, meleg bugyi, vékonyabb blúz, sípulóver, stb.
Pálinkás Pál
" Farkas azt mondta, hogy „egy iskolának nevelnie is kell a gyerekeket”, jobban tennék, ha nem bokavillantós, szaggatott farmerben, tornacipőben és pólóban járnának,"..és nincs egy apa,aki beverné ennek a szardarabnak s pofáját?...
Sámannus
Künnyű a csuhásoknak a reverenda alá felveszik a jégeralsót meg a mikádó hosszúalsót.. Az osztályokban meg pontosan olyan meleg van mint ahol harminc gyerek teste fűti. Az kizárt hogy ők arra pénzt költsenek. Sokkal jobban szeretik a pénzt mint a gyerekeket. Az egyházak is sokat zabrálnak. az iskolákat is ezért adják át nekik "üzemeltetésre" ami egyenlő a lerohasztásával. Szerintem a suli pénzek is elmentek üdülőkre meg luxus cikkekre. van ahol stadionra focicsapatra fussa. Fűtésre, minek... kell a gyepnek a szar focihoz.
szép új világ
Ha nagykabát helyet csuhát húztak volna magukra a diákok, ez ellen nem lett volna kifogása a katolikus igaz keresztény igazgató úrnak!
Jozefina
Keresztényi nevelés Spártai módra!!!??? Talán az iskolának kellene gondoskodni a ruházatról, ha már a fűtésrl nem tud!!!???
Pági
Ezek után a szülők még nem borították rájuk az asztalt?!
Nessy
Ez a diri egy szervilis idióta! Különben is csak az egyházi iskolák kapnak külön pénzt a rezsidíj emelkedés miatt! Hála a fenemód "keresztény" Orbánnak!
Toller Béla
Meg kell várni,amíg belefulladnak a Balatonba ? Emlékeznek még arra a paptanárra ? A férgese, nyilván ! Nincs egy tankerületi izgonc, vagy legalább egy rendőr azon a kiskunbürgözdön ? Nincs egy karakán szülő, aki orrba teremtené a dirit ? Aztán legyen per !
ómió
Akkor, már efftársilag is látszik a "gázárfelszankciózás" komoly hiátusa, vagy továbbra is marad a "Zorbánra" hazudás!?
Baker
@Shikari: téged öltözzessenek fel a ravatalra!
karma1
@Shikari: te baromarcu, meg a kabatot is levettette a gyerekekkel - ERTED??? Mintha teged hajnalban minusz 10 fokban kikergetnenek a koncentracios tabor udvarara, hogy egy kicsit erezd a torodest! SZOVEGERTES, te szerencsetlen!
orsos vendel
BE KELL ZARNI ORSOS VENDELT EGY HUTÖHAZBA !!!
Meszy
@karma1: Azt végignézném, ahogy a trollférgeket mínusz tízben kikergetik meztelenül és jeges vízzel locsolják őket.
csak úgy....
a napokban mekkora hír jött az origotól egy áramszünet miatt...Teljes sötétségben és fűtés nélkül tanulnak egy francia gimnázium diákjai
propeller.hu/nagyvilag/3885884-teljes-sotetsegben-futes-nelkul-tanulnak-egy-francia-gimnazium
karma1
@csak úgy...: Hat igen... Ez a tipikus fideszes "szalka-gerenda" effektus...
csak úgy....
@Shikari: tanár úr, a gondolatolvasást egyne köll írni, baxxa meg... :)
Nessy
Az a szervilis idióta mikor járt osztályba, és látta a gyerekek téli öltözetét??? hallott már a szentem a bélelt farmerról, az aláöltözetről, amit cica nadrágnak is becéznek?? A Dekathlonban van fiú, lány, férfi, női változatban. Nem is látszik a farmer alatt!! Kipróbáltam tréningruhában a kötelező 18 fokot. Egy órai olvasás után szépen vissza állítottam a 21-22 fokot. Miért gond a kabát viselés?? Tényleg, nála hány fok van az igazgatói irodában?? Ha a fiuk mackónadrágban, a lányok bélelt leggingbe mennének a suliba akkor az lenne a baja!
csak úgy....
@Nessy: az illiberálisok ész nélkül szeretnek kötözködni,lásd a fellegekben járó pötyi esetét a brüsszeli tóth marikkal...
jáger laszló
Kiskunmajsán már befűtöttek a kemencébe hogy holnap min 20 Celsius fok várja a nebulókat
Mindezt csak remélem!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.