Hirtelen a legolcsóbbról a legmagasabbak lettek a magyar üzemanyagárak. 

Szinte egyik pillanatról a másikra szűnt meg itthon a benzinárstop, amit Hernádi Zsolt, a Mol ügyvezető vezérigazgatója azzal okolt meg, hogy itthon kritikussá vált a benzinellátottság szintje.

Döbbenetes drágulás a benzinkutakon: nálunk lehet a legdrágábban tankolni a régióban

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Ezzel a 480 forintos benzinára rögtön bőven a 600 forintos szint fölé ugrott, jelenleg pedig nálunk kerül a legtöbbe a benzin literje a környező országokhoz képest.

Magyarország után Szlovákia és Ausztria következik az árversenyben, míg a legolcsóbb Ukrajna 539 forinttal. Szintén ekörül van a benzin ára Szlovéniában és Romániában. A hazai 691 forintos gázolajár a második legmagasabb, itt Szerbia megelőz minket.

Forrás: nepszava.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kell a MOL-nak a bevétel, amiből majd profit adót fizet a költségvetésnek/ Orbánnak! Hívek, jöhet a hozsanna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@jesz: Ilyen hir hallatan hol van a papagajkommando es nincs Budapest feldulva, összetörve minden es felgyujtva a fitymaszprolik es profi feketepolos söpredek altal???
Baker
@jesz: Hol van BÁRKI, akit ez zavar?! Hol az MSZP, LMP, MZP és az MMM..hol Jobbik? Hol az őhazájuk...jaa, az Orbán valagában lefetyel!
Mondjuk, mi a faszt lehet tenni?!
Baker
@teuton: Ez már jobb kérdés! A kettős mérce szépen tetten érhető. Pl a 300 forintos vizitdíj kibaszta a biztosítékot, de a jóval magasabb EÜ járulékot lenyelik ugyanazok...
rebelbull
Minden nálunk a legdrágább, csak a fizetések a legalacsonyabbak.
teuton
@KisTehen: Te tenyleg analfabeta vagy Nagy Marha! Ha mashol/külföldön olcsobb, akkor miert nem oda megy a magyar? Mert szerinted a külföldi ide jönne, ha olcsobb lenne az benzin, ezert kell dragabban adni, mint külföldön... Ekkora baromsagot!
teuton
@KisTehen: Es ezert dragabb az elelmiszer is, ugye? De a fizetes miert alacsonyabb, meg a roman bereknel is, erre nem tudsz valami marhasagot kitalalni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.