A tűzoltók elhárították a gázszivárgást. A 86-os főúton Nádasd közelében egy kamion rakománya borult az útra, ott lezárásokr kell készülni.

A katasztrófavédelem közleménye szerint szerda kora reggel lesodródott az úttestről és egy út menti ház falának ütközött egy személyautó Letenyén, a József Attila utcában.

Lesodródott az útról egy autó Letenyén, egy házfal állította meg, egy gázcső is megsérült

Fotó: Illusztráció/police.hu

A baleset következtében a jármű megsértett egy gázcsövet. A város hivatásos tűzoltói elszorították a vezetéket, ezzel megszüntették a gázszivárgást. A helyszínre riasztották a gázszolgáltató munkatársait is.

A rendőrség szerda hajnali közleménye szerint közlekedési baleset történt 2022. december 21-én, 2 óra 30 perc körüli időben a 86-os számú főút 55-ös kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy járműszerelvény a fagyos úton megcsúszott és felborult. A kamion a pályatest nagy részét elzárja, ezért az útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, amelyet a munkálatok előrehaladtával fokozatosan tesznek majd szabaddá, a forgalmat Nádasd és Hegyhátsál belterületén át terelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.