Bemutatkozott a „biztos megélhetést nyújtó” katonai pálya.

Fényűző öltönyben osztogatott ajéndékot a milliárdos miniszter hátrányos helyzetű gyermekeknekSzalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (k) ajándékokat ad át a nyírteleki Kedvesház diákjainak az MH 5. Bocskai István Lövészdandár debreceni laktanyájában 2022. december 20-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Szalay-Bobrovniczky Kristóf szerint arra lenne szükség, hogy minél több fiatal vállalja a kiszámítható, biztos megélhetést nyújtó katonai pályát. A honvédelmi miniszter erről kedden a Magyar Honvédség debreceni laktanyájában magyarázott, az odalátogató nyírteleki Kedvesház 23 diákja és kísérőik előtt.

A röviden.hu megjegyezte, hogy a milliárdos, lovat simogatni is helikopterrel járó miniszter fényűző öltönyben osztogatott ajándékot a hátrányos helyzetű gyermekeknek.

Forrás: röviden.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ezeket a gusztustalan ,visszataszító pofákat hol kukázza elő,,kegyes Urunk ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Ezeket a gusztustalan ,visszataszító pofákat hol kukázza elő,,kegyes Urunk ?
colibri
Ebből is látszik, hiába gazdag, pénze megszámolhatatlan, esze semmi... A kettő nem függ össze. Sőt, még a végzettség se jelent semmit!
kereső
A primet még mindig balogh páter viszi, a Hilton beli homár vacsorával.
Toller Béla
Tiszta anti-szocializmus ! Hátrányosabb térségek fiataljai, gyertek katonának...vagy az építőiparba, nem ?
namihami
Csupán az alkalomhoz, helyzethez és a megajándékozottak anyagi viszonyához öltözött a helyzetüket mélyen átérző ""bakaminiszter"".
Németh István
A hülye büdös kurva anyját amédia hírosztónak>> az olyan megerőszakolt agyú hülyék, de nem is síma hülyék hanem lófasszal laposra ver agyú degeneráltak, mint >@namihami: @Toller Béla: @Horizont: @kereső: szét szakadnak az irigységtől, hogy ők nem kaptak semmit pedig megfelelő hülyegyerek szinten vannak! Hát hogy is kaphattak volna mikor gebe-here szopó versenyen voltak ott torkoskodtak! Mohó tetvek!
namihami
@kereső: @Horizont: @Toller Béla: Le lettünk b@szva! Aminek a súlyát azért nagyban csökkenti a lebarmoló személye.
A Piftike, a Mi Piftink...a szerencsétlen, halmozottan hátrányos helyzetű. Remélem, hogy legalább az anyukája szerette a hüjje fiját!
kereső
@namihami: Ne bántsd, ő a fideSS diplomával rendelkező értelmisági krémje!
jáger laszló
SzBK a nagylelkű
8-10 éves hátrányos helyzetű gyerekek is kaptak 1 kis figyelmességet karácsonyra akik érdekjődek a katonai pálya iránt
Fiúk.lányok vegyesen...
Ezzel minden letudva
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Németh István: Miért érzem úgy,hogy nedveske kicsit nehezményezi,ha 1 tetűről megállapítják,hogy tetű?Netán rokoni szálak fűznek ehhez a geci kitartotthoz?
namihami
@kereső: Az ilyen ""reakciók és személyek"" néha felkeltik bennem azt az érzést, hogy nem is frankó kommentelők. És csupán valahol, a szerkesztőségi pince mélyén kapja valaki azt a harci feladatot, hogy a ""vita"" érdekében válaszoljon. Ilyen hülyék (több is van), akik azért naponta szembesülhetnek a fidesz bulijaival, áraival, ""mészározásaival"", ettől függetlenül képtelenek felmérni, na---ilyen hülyék nem létezhetnek a valóéletben. Legfeljebb a VV villába élhetnek.
ómió
És egy proli bolsi biztos "adekvátabb" lett volna?
telegdilaci
@Horizont:Éppen hogy az ilyen milliárdos gazemberek nem érzik át a szegénységben élők nehéz helyzetét hiába álságoskodnak jópofiznak hogy viszik az adományokat,teljességgel hiteltelenek!
telegdilaci
@kereső:Ha ilyen a Fidesz krémje milyen a többi van közöttük egy normális?
telegdilaci
@jáger laszló:Most toborozzák a határvadászokat,viszont a vártnál alacsonyabb az érdeklődés,csak azt nem értem hogy most akarják lebontani a Milliárdokért felépített keritést,át akarják helyezni a Szerb-Horvát határhoz mivel már Nem Magyarország lesz az Európai unió külső határa!
almalibre
@Horizont: Elnézésedet kérem! Nem jelent meg a kérdésem, ezért írtam újra, aztán mikor már megjelent nem tudtam törölni...
Németh István
@Horizont: idefigyelj te a hülyeség világbajnoka, te aki egy szerencsétlen anya által teherbe esett gorilla képzüóödmény vagy kapjál már a pöcsödhöz, aminek csak hely elehet mert a tripper lerohasztotta > az a jótékonykodó nemes lélek, és a segítői tán meztelenre vetkőzve netán testfestékkel felcicomázottan osztogatták volna a jótékonysági ajándékaikat!? te egy laposra taposott ludfing, még te dumálsz az agyalágyult @namihami:@telegdilaci: ikertesóid szétrohadt seggüekkel együtt? na szépen vagyunk, közben dühöng az események sora eszetlen bamok!
dobewv öriteben, gyurcsány elvonón, az ursula menekül, a zelenszkij eladta az ukránokat, bő nyállal nyalók miről beszéltek!???
Németh István
@Horizont: Ha kussolnék hülyék maradnátok! Így legalább remény lehet arra, hogy egyszer gondolkozásba sűlyedve feldobjátok a tappancsaitokat! >> mindannyiunk örömére!
Lepényleső
Az nem baj ha olyan a ruházata,- ha teheti? Az sem baj ha mindezt közpénzből teszi,
- akkor az köztörvényes bűn,ha a demokráciának csak halvány fogalmát is bárki ismeri?
Németh István
@Lepényleső: Ha te lennél ahelyébe te is úgy vennéd aruhádat ahogy Ő! egyezzünk meg >>> takarodj a kurva anyádba seggfej!
@Horizont: szinte látom hogy egy ruha nélküli adományozó farka után kapkodsz > jaj de! -nem már a seggét nyalod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.