Az elsőfokú bíróság ítélkezéséig börtön marad Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke, írja a 24.hu. A Fővárosi Ítélőtábla döntése szerint Schadl mellett a harmadrendű vádlott sem kerülhet hamarabb szabad lábra. Szökés, elrejtőzés, illetve a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélyével indokolta a bíróság a kényszerintézkedés fenntartását. Emlékeztettek: Schadl korábban bizonyítottan megpróbálta elrejti vagyona egy […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a Völner miért marad ki? A nevében tiltakozom a megkülönböztetés ellen és követelem a másik kettő melletti helyet.
Legfeljebb parlamenti szavazások idejére biztosítsanak neki eltávozást.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
De legalább megtarthatta az elnöki pozicióját... Büszkék lehetünk...
Giovanni Alba
@Clavigo: ma, 19:48
Jogállam, nem látják okát a leváltásának, a hiányzás belefér a keretbe, minden a legnagyobb rendben, a főügyészség jól teljesít.
A "végrehajtó" az "aljas, gerinctelen, pénzért mindenre képes" szinonímája lett. Mivel mindegyikük mély kussban lapul, marad az örök érvényű mondás: bűnösök közt cinkos aki néma. Mindegyikőjüket gyanúsítottként kellene kihallgatni, elszámoltatni, a testületet feloszlatni, az alapoktól újra felépíteni, hacsak ki nem derül időközben feleslegességük.
namihami
És a Völner miért marad ki? A nevében tiltakozom a megkülönböztetés ellen és követelem a másik kettő melletti helyet.
Legfeljebb parlamenti szavazások idejére biztosítsanak neki eltávozást.
Giovanni Alba
@namihami: ma, 20:34
Csak semmi lazaság, szavazzon levélben
Totem
@grincss: ugyanez jutott az eszembe: MIÉRT csak addig?! Olyan magasra nyúlnak a csápjai, hogy a legnagyobb gazemberségeiből is ki kell mosni? Már érhető, miért volt annyira arcátlan és vakmerő.
Giovanni Alba
@Totem: tegnap, 21:49
Szerintem a cím pusztán arra utal, hogy a rácsok mögött várja a tárgyalást, nem kóricálhat szabadlábon, mint pl. Völner.
Majd kap letöltendő másfél évet, amiből lejön a vizsgálati fogság, tehát a tárgyalásról már mehet a felső tízezer kedvenc kaszinójába bulizni.
Jogállam, a magunk módján.
nemkati
Érdekes, hogy a Végrehajtói Kar több, mint 1 éve elnök nélkül is működik. Vagy Schadl a börtönből elnököl?
Alfa
ezeknek a fideszeseknek-ner nek keresztényi kötelességük a csalás a lopás a hazudozás , mer másként a szekta guru kiátkozná őket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.