Valamennyi európai országot megviselték a 2020-as járvány, majd a tavaszi orosz agresszió következményei, de nálunk a bajok felerősödve jelentek meg: EU-rekorder infláció, ingatag árfolyam, államadósság, külső egyensúlyvesztés, áruhiányok - összegezte gazdasági évértékelőjében Magyarország 2022-est Bod Péter-Ákos közgazdász, MTA-tag, volt MNB elnök közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"A kormány függőségekbe kormányozta magát és az országot. Az államadósságunk aránya a meghaladja a németekét, és sokkal drágább a finanszírozása.

Ami biztos pont: nemet mond a kormány az euróra (bár ilyen inflációval, kamatszinttel, ingatag valutával, nagy adóssággal és deficittel szóba sem állnának velünk a klubban), nemet az európai ügyészségre, holott az eurómilliárdokat hozna megfogható közelségbe az ország számára (és néhány megfogható csirkefogót a bíró elé)."

Ajjaj, kik is lehetnek ezek a csirkefogók? Háta fejétől büdös a döglött hal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.