Évente átlagosan 26 kilogramm krumplit fogyaszt egy felnőtt magyar ember. A 144 ezer tonnás hazai termés még a közétkeztetések és az éttermek igényei nélkül is csupán a szükséglet kétharmadát fedezi. Az ország már évek óta nem önellátó a burgonya terén, ráadásul csökkent a termelők és a vetőterület száma is.

Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Szégyen ez a magyar emberekre nézve akiknek van földjük és füvet "termelnek" csak rajta, ahelyett, hogy a saját családi igényeiket legalább megtermelnék. Utána meg siránkoznak.
Pálinkás Pál
@magyar1: ezt hozza a földalapú támogatás...,ha termésalapú lenne, majd igyekeznének a parasztok...
magyar1
@Pálinkás Pál: Nem is értem az unio is ennyire hülye, hogy földalapon adja? A termés meg nem érdekel senkit? De a magyar vezetés se normális ez ügyben.
magyar1
@Pálinkás Pál: Ha valakinek ingyen pénzt adnak akkor joguk van követelni is érte. Melyik munkahelyen van még ilyen? Ja a kormányzati vezetésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.