A politikus vázolta a következő hónapok terveit.

Januárban kemény tárgyalások jönnek, március végéig meg kell szavazni egy törvénycsomagot, és akár már tavasszal érkezhetnek a most felfüggesztett uniós pénzek – mondta el Navracsics a Magyar Nemzetnek adott interjúban.

Navracsics elárulta! Tavasszal feloldhatják az EU-s pénzek felfüggesztését

Fotó: MTI/Kovács Anikó

Navracsics elárulta:

a kormány terve most az, hogy március végén szavazhatják meg a parlamentben az újabb törvényeket, amelyek az uniós pénz érkezéséhez kellenek.

Ha ez a március végi határidő tartható – és persze az EU elfogadja, ami Magyarországon történik –, akkor áprilisban vagy májusban „elképzelhető a források felfüggesztésének megszüntetése”.

Forrás: hvg.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Navracsicska
Tavasz után tényleg dőlni fog a money Brüsszelből
Nem hazudok!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
pacal
"Navracsics elárulta! Tavasszal feloldhatják az EU-s pénzek felfüggesztését." Vagy nem.

www.youtube.com/watch?v=pXRviuL6vMY
pacal
03.13-től kezd értelmet nyerni az egész...
Csak a szemét nézd!
teuton
??? Mostmar marcius es csak felteteles mod??? Nehany hete azt mondta, hogy meg iden jönnek a penzek, minden le lett targyalva, 96%ban megvan a megallapodas! Mostmeg megse??? Na most ki hazudik megint???
pacal
Feloldhatják, de nem oldják fel, te alkoholista fideszes kőbunkó!

Azt érted el, te fideszes faszpatraszt, hogy már nem egy részét, hanem az egészet zárolják!

Köszönjük, Emese!
Toller Béla
Ez a fazton már csak levezet, tudja, hogy a pénzeknek annyi ! A leghülyébb fideszeseken kívül mindenki más is tudja.
Clavigo
Ez a buzika azt vakerte,,,hogy megegyezett mindenkivel... Habzsi,- dözsi, - kánaán jön... Hazudott ???
Pálinkás Pál
egy buznyák nem jön szarosok,míg ti vagytok kormányon...
Pálinkás Pál
@Maccska: nekem ugatsz,büdöscsicska...nem vagyok nyugger, de nem is leszek, feltolhatja az állam a seggébe azt a könyöradományt, amit nyugdíjnak neveznek...
pacal
@Maccska: Szánalmas, ahogy próbálod védeni a védhetetlent - te fideszes gyökér.
amortizáltok
esti mese eseti mestertől hazug a szavad álmodozz, jukas lesz a zsebetek séta meg körbe az udvaron tudd!
pacal
@Maccska: Te beteg vagy. Qrvára nem mindegy, hogy kapunk pénzt az EU-tól, vagy a kommunista Kínának eladósodunk ezre évre!
Alfa
hazudni kell a birka fidesz-ner híveknek rendületlenül
ómió
Még mindig nem gyógyult ki a naivitásból? A brüsszeli "korrupciómentes" efftársak a mi pénzeinket már rég átkorrumpálták Ukrajnának!
simmering73
Azt vázoltad te görény, hogy karácsonykor már szeneslapáttal hordjátok a pénzt haza. Most a húsvéti nyuszitól várod? Jósdát ne nyiss.
volvós
@csak úgy...: ez a navrasincs egy veszprémi buzi...a " tanítványai " tudnának mesélni...
teuton
@ómió: A TE PENZED? Megdolgoztal erte? Az kap csak penzt, aki dolgozik erte, nem apropenzert trollkodik! Majd ha megtanulsz irni-olvasni, elhelyezkedhetsz nalunk takaritonak, azok mar 14 euros orabert kapnak!
teuton
@ómió: Tettel feljelentest az EU-ügyeszsegen? Vagy csak a pofad jar?
ómió
@teuton: Azt olvastad, bolsiék elmebetege, hogy az én pénzem!? Akkor, fuss neki mégegyszer! Hátha a donor kutyaagyad másodjára már majd értelmezni tudja! És milyen feljelentésről makog szarkupacságod!? Annál az "EU ügyészségnél" kéne, amelyik a füle búbjáig korrupcióban ülő EU-s vezetés markában van? Ezért "honosítanátok" Magyarországon is, mi!? Rákosi ÁVH-ja csak messziről jelenthetne neki! Itt nyisd nagyra a mocsokbolsi pofádat!
amortizáltok
@Maccska: ti loptok max kötelet a saját nyakatokra ugye? 9 életetek sem fedezi majd a sok szar eltakarítását .
amortizáltok
@ómió: te rákosiról ne mocskolódj orbánról nem mersz ugye? akkor pofádat evésre mert a tb-t SZTK MÁSKÉPP PONT ő VEZETTE BE MAGYARORSZÁGON ERRŐL MI A VÉLEMÉNYED ???NEM MIND HA ÉRDEKELNE MERT ÉN AKKOR MÁR ITT ÉLTEM SZARJANKÓS ORBÁN BÉRENCKE!
teuton
@ómió: Mar megint csak a pofad jar...
Juhász István
Tavaly / 20220 / jan. környékén Navracsicska elmondta, hogy MAJD A NYÁRON... Azután, közölte, hogy az ŐSSZEL, , később az év végén, most már 1023. TAVASZÁN... Tavasszal majd nyilatkozik / boritékolom /, hogy a 2023. év NYARÁN JÖHET A lóvé. Nyáron meg átütemezi őszre, vagy a 2024. évre... Meg kell dolgozni a FIZETÉSÉRT, hiszen ezért, az Úniós pénzekért _ kapja. Lassan elmegy majd NYUGDIJBA, pénz meg SEHOL... Mármint neki van, csak a Magyar Népnek NINCS. Egy EUROCENRT sem.
ómió
@amortizáltok: Mit nem hallok, szarfaszú bolsibérenc efftárs! Rákosi efftárs gazdád vezette be a tb-t!? De csak, ugye, miután már minden olyat ellopott, államosított, (kinek mije volt), amit majd 45 évvel később az övéi - a tetvesbolsi bandád "eminensei" - maguknak lophatnak, "privatizálhatnak" vissza!? És "itt éltél" már akkor is!? Kár, hogy az agyad nem "élt" még, de az azóta se!
Qqberci
„elképzelhető a források felfüggesztésének megszüntetése”.

Képzelegni lehet...
ómió
@teuton: Mid fáj, bolsiék elmebetege!? Az agyad üres helye?
amortizáltok
@ómió: nálatok ezt nem tanitották ? Sajnálhatód szar helyen jártál iskolába. aknyád lehetett bolsi bérenc hogy a tejével beszivtad a gyülölködést.szarfaszú , nem voltam soha párttag igy KÖPÖNYEGET sem kellettem soha cserélni nem mind ti egytől egyig szart turtok orbánnak pénzért de letellik ám aztán koldulhattok 45 évet munkával töltöttem nem gazemberséggel.
amortizáltok
Melyik év tavaszán 2077 ben? akkorra orbának sem köll..
Jozefina
Navra ez ügyben már annyit hazudtál, hogy kár is mit mondanod!!!??
ómió
@amortizáltok: Látom, téged minden bolsi hazugságra megtanítottak, csak gondolkodni nem! A bolsibérencségedet meg kár másra hazudoznod, hiszen azt nálad (az elveszett?) párttagkönyv hiányában éppen a kommentjeid bizonyítják! Nagyon odavagy már egy újabb bokrosi, vagy böszmei népzsebelésért!? Úgy tűnik, még sokáig kell várnod a következőig! És 45 évet munkával töltöttél!? Az igen! Csak kár, hogy a gondolkodás kimaradt belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.