A Fidesz képtelen szembenézni a valósággal, ez nem a válságkezelés, hanem a válságokozás költségvetése – írta a Momentum az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben.

Momentum: ez nem a válságkezelés, hanem a válságokozás költségvetése

Az ellenzéki párt álláspontja szerint a most közzétett, rendeletileg átírt új költségvetés továbbra is a megszorítás és a bizonytalanság költségvetése, hiszen nem kezeli a mélyülő válságot, nem állítja meg a magyar emberek életszínvonalának egyre jelentősebb romlását. "Továbbra is fizethetjük a rossz kormányzás árát, a Fidesz-felárat, továbbra is számolnunk kell a káros és hatástalan árstopok okozta árstop-inflációval" – fogalmaztak a közleményben.

A Momentum szerint a költségvetésbe beleírt új számok nem lesznek tarthatók, a válság kezelése és az "árstop-infláció" megállítása sem várható tőle. A kormánypártok hibája miatt a családok életszínvonala tovább fog romlani, ahogy a hazai kis- és középvállalkozások és önkormányzatok számára is egyre kritikusabb lesz a helyzet – írták.

"Ideje szembenéznie a kormánynak a valósággal és elmondania az igazságot: a felelőtlen és korrupt kormányzás miatt mindenki a Fidesz-felárat fizeti, és a válság megfékezésére alkalmatlan a rendeleti költségvetés"

– olvasható a Momentum közleményében.

Fotó: Facebook

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
...és akkor egy úr a Klubrádióban nem tudja magát túltenni azon, hogy egy gimnazista felszólaló trágár szavakat használ a rendszerrel kapcsolatban ! Birkanyáj, reménytelen ...meg, hogy nem lophatták el, amit még nem kaptak meg...mintha azt lopták volna el...Szóval, a költségvetés a legkevesebb, menjünk innen, vagy álljunk le a sarkon és harcoljunk. A válságot mi éljük meg, nem a kormány !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Pegero: rettegni nektek kell majd,agyalágyult...
verőce21
@csak úgy...: - "ki a tököm sírja magyarországon vissza a szocializmust?" - Tudod mennyien visszasírják, csak itt a blogon is...? Tévedsz újra, mint mindig!

Itt szinte csak te vagy egyedül dilis MZP drukker! Mennyivel támogattad a kampányát?
csak úgy....
@verőce21: ha valakik visszasírják a szocializmust, annak is 0rbán az oka, okozója!
valószínü,hogy akkoriban jobban éltek, mint ebbe a neofeudalista elbaxott biszbaszban, ahol a fölsö 10 ezer szarrá lopja magát és több mint 5 millió szerencsétlen nyomorog!
nem vagyok mzp drukker ,én csak a szarházi 0rbán ellen vagyok, aki totálisan tönkreteszi az országot! te tévedsz mint mindíg, te dölyfös dilinyós!
Pálinkás Pál
@Pegero: kussolj cigó...ti nem most tartjátok az újévet...
Pálinkás Pál
@Pegero: úgy tudom,nálatok kecskebaszóknál más az időszámítás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.