Tanárokból és diákokból álló kórussal köszönti az újévet az RTL – derült ki a csatorna Fókusz című műsorából.

Tanárok és diákok éneklik a Himnuszt az RTL-en újévkor

Tavaly az orvosok és az ápolók énekeltek, 2023 első perceit pedig a Kecskeméti Énekes Kör és a Miraculum gyermekkórus tíz tagja fog dalra fakadni.

Forrás: rtl.hu

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@m73: @csak úgy...: @Nessy: Ne idegeljétek fel magatokat, immáron egészen biztosra vehető egy dolog a propelleren: Én voltam az egyetlen valóban Fideszes itt éveken át, mert csak én voltam képes arra is, hogy belássam, ez már régen nem az a párt, akikre én annyiszor a szavazatomat adtam, és ezt pont az itteni Fidesz kommentelők bizonyítják a leginkább. Miért is? Mert csak a hülye nem látja, hogy ezek itt javarészt csak bérkommentelők, sőt szerintem egy tag= több nick. Ugyanaz a stílusa mindegyiknek szinte, hazafiság, nemzeti érzelem (aki nem Fideszes, az ugye csakis hazaáruló lehet), folyamatos anyázás, stb. Szánalom az egész bagázs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@nemkati: Lényegében régebben is voltak már dolgok, amelyek nem tetszettek, a közbeszerzések manipulálása, a Mészáros félék meggazdagodása, aztán jött az egészségügy, az oktatás, a pedagógusok semmibe vétele, a hatalomért történő osztogatás, ami egyértelmű volt, hogy kemény inflációt fog eredményezni, a pandémia kezelése, majd az árstoppok, az uniós pénzek, és még sorolhatnám. Azért ezek mégis csak az utóbbi pár évben öltöttek ekkora méreteket, még ha utólag be is kell látnom, egy hosszabb folyamat eredményeként jöttek létre.
balos
@division: A sírató dal az Mohácsi nóta!A Rákoczi induló inkább a himnusznak való!Még nem sikerült a fideSSesturulbaszoknak kiírtani a birkákat!Pedig mindent elkövetnek a népírtásért!
Baker
@Shikari: Te szóltál hozzám! Most pedig kussolj!
Nessy
Azért ez tragédia! A magyar Himnuszt, egy Magyarországon működő tv csatornán, magyar diákok és pedagógusok énekelték, és ebből a jobboldal politikai vitát generált! Azért aki több generációs, évszázadok óta itt élő magyar, talán van annyira "magyar", mint egy magyarul sem tudó, határon túli kettős állampolgár, aki nem itt él? Igaz, annak nincs is véleménye, csak kapja a pénzt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.