A tavalyinál magasabb lehet az infláció.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
Érdekes, hogy ez évre vonatkozóan a kormány biztosat nem tud mondani az inflációt illetően , de 2024-re már tudja hogy 4%-os lesz!A napokban egyik közgazdász az idei költségvetéssel kapcsolatban azt találta mondani hogy a papír mindent elbír.
simmering73
Tudomásom szerint a vezénylőtábornok utasításba adta, hogy felezzék meg az inflációt.
kereső
Honnan vette a kormány az inflációs számokat? 2022-ben a ksh adatai szerint (novemberrel bezáróllag) 23,7% -os volt a fogyasztói ár növekedés átlagos üteme. Mi ez a 14,6%??? Nem arról volt szó, hogy orbán kiadta az utasitást, mi szerint 2023-ban meg kell felezni/ egy számjegyúvé kell tenni az inflációt? Úgy tűnik, a magyar kormány által rendeletben meghatározott költségvetés csak egy sajtpapir- hiszen a kiinduló tény számok sem igazak., avagy hazudnak a gyöngy betűk a hófehér papiron...
Nessy
Érdekes a béremeléseknél (sajátjukat kivéve), a nyugdíjemelésnél sokkal optimistábbak az infláció vonatkozásában! Ott a 0-16% "megőrzi a keresetek reál értékét"! Még egy, két "bölcs" kormány rendelet, és a magas infláció mellett stabil áruhiány, és üzlet bezárás lesz!
Peller Anikó
@kereső: Nem gondolom, hogy a betűk hazudnak. Marad az, hogy a kormányzó admirálisgenerális hazudik, aztán aki nem akaródzik tovább hazudni arra ráküldik a návot, mert itt jogállom van. Jogod van hallgatni vagy hazudni, hazudni, hazudni.

Szegény kuszaszöműt is már majdnem megsajnáltam, akkor most mi lesz a floridai vagy nagyidai kacsalábú kastalyingatlannal.
kereső
@Peller Anikó: Ezeket a "betúket" a vezénylő tábornok vezetésével a nemkormányozunk, csak propagandázunk kormány vetette a papirra. Tehát ugyanolyan hazugok, mint akik megalkották.
Nessy
Ami azt illeti hazánk nagyjai és a politikusok, kegyencek közül sokukra ráférne némi böjtölés! De ők maradnak a dőzsölésnél!
drrotf
Mindenki emlékszik arra, hogy a múlt évi választások után mit mondott Orbán Viktor arról hogy milyen teendői szenek a kormánynak, hogy mit fognak majd csinálni?Mondott olyant hogy a következő évben böjtölni fogunk?Mondta azt hogy egész évben , vagy csak az év első felében, vagy hogy ez a böjtöt egész uralkodása alatt tartanunk kell?Ha ilyent mondott volna a választások előtt megválasztottuk volna kormányfőnek azt az embert aki EU-ban második legszegényebb magyarokat még böjtölésre ítéli?Ezután hogy meghirdették hogy böjtölni fogunk , nem érezzük magunkat átvágva, ,és nem mondjuk legalább magunkban azt,hogy ez az ember átvágott, és annak érdekében hogy hatalmon maradjon képes a magyarokat félrevezetni, becsapni?
Clavigo
Majd előzünk a kanyarban,,,a csőd felé.. Hogy dőlne be már ez az egész a [email protected] felébredne pár agyatlan rajongó...
Nessy
@Clavigo: Kizárt dolog! A vak hitük Orbánban mindent felülír! Elsősorban a tényeket! Boldogan fognak "böjtölni"!
colibri
Jó nagy faxok ezek! Nekünk a böjt éve, orbán már nem fér a zakójába, meg a gatyájába, annyit hízik hétről hétre. Maguknak meg 800 ezres fizetést nyomnak, tehát egyértelmű, hogy a böjtölés kizárólag a pórnépre vonatkozik! Hívők, ti mikor veszitek már észre a valóságot??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.