Az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke szerint Orbán Viktor tettei és megszólalásai miatt rendkívül negatív lett Magyarország megítélése Ukrajnában, ezt személyesen tapasztalta tavaly év végén egy segélyúton.

Újhelyi István ex-szocialista, jelenleg már független európai parlamenti képviselővel beszélgetett egy újévi videóinterjúban Iványi Gábor metodista lelkésszel, az Oltalom Karitatív Egyesület elnökével – írja a hvg.hu.

Iványi Gábor: újra egypártrendszer van Magyarországon, és a "NER jóval képmutatóbb és reménytelenebb"

Fotó: Facebook/Iványi Gábor hivatalos oldala

Iványi a beszélgetésen elmondta,

mindannyian a jelenlegi kormány túszai vagyunk, ha Orbán ezzel nyer valamit Brüsszelben, akkor valamit enged, de ha a vágyait követi, akkor beteges módon tovább sanyargat és gyötör bennünket.

A lelkész szerint formálisan ugyan vannak pártok Magyarországon, de valójában egypártrendszer működik, amely "méltatlan eszközökkel" dolgozik, és ráadásul ez a mostani sokban hasonlít a régebbi egypártrendszerhez, viszont 

a NER jóval képmutatóbb és reménytelenebb, mint a rendszerváltás előtti időszak.

A cikk szerint Iványi Gábor a beszélgetés során kitért arra is, hogy a magyar kormány továbbra is milliárdokkal tartozik az iskolákat, egészségügyi és segítő intézményeket fenntartó szervezetének. 

A lelkész beszélt arról is, hogy 2022 végén személyesen is részt vett egy ukrajnai segélyúton, és azt tapasztalta, hogy rendkívül negatív és terhelt Magyarország megítélése Ukrajnában a magyar miniszterelnök nyilatkozatai és tettei miatt, ezen próbáltak kicsit javítani a segélyúttal. 

Ellátogattunk például egy kijevi kórházba, de jártunk Borodinka városában is, amit teljesen felperzselt az orosz hadsereg. Mindenütt azt csinálták a lakótelepeken, hogy a sorházak közepét kilőtték, ezzel statikailag megroppantva és lakhatatlanná téve a teljes épületet

– mondta el a beszélgetésben Iványi Gábor, aki végén a következőképp fogalmazott:

Ne szégyelljünk szembefordulni a megtévedt politikusainkkal és határozottan kimondani: durva, ördögi pogányság, embertelenség, amit csinálnak!

Forrás: hvg.hu

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Iványi az állam helyett segíti a legelesettebbeket. Lerohanja a NAV kommandója. Wölner a legelesettebbektől és az államtól lop. Szabadlábon él és kap 7,6 millió végkielégítést! De remélem hogy a Szegedi Csillagban majd lesz még hely a sok piszkos tróger tolvajnak. Völner , a végkielégítésed átutalhatod! Most ez a divat. Minél többet lop csal hazudik annál sikeresebb.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274591013_2025539010984156_6768496147561727137_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TQOOmtAryjkAX_6Zwxh&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCt8ed7UzXAsu59pFpTfAsGi-LHCB39TErUMtMnGbc8Xw&oe=63B68721
Kölcsönkenyér. Iványi Gábor: Isten áldjon Ráhel 1989 - Orbán Viktor: Ördög vigyen Gábor 2022
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274967924_491054295974863_4801502276612955938_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=XL1eJGdvWDUAX_dEqAN&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAOY-tnfDv_3EfmxjCi9qSlbXNIT87fSC-I8DohN7eYgw&oe=63B86ED9
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: Egy kis fajelmélettel, idegen -és másként gondolkodókkal szembeni gyúlölettel megspékelve. Szocializmust emlegetsz? Hiszen az a kommunizmus előszobája - érdekes okfejtésed van.
kereső
@Shikari: Minek? Orbán olvassa, abból tanul- majd megtapasztalom a bőrömön.
Németh István
Az iványi név, nevek tulajdonosai, legalább is akik a közéletben valamiféle ismertségre tettek szert, nagyon egyenlőek, az aljas moslék liberális zsidó mocskokkal >> jellemtelen szarok voltak, jelenleg is azok és garantáltan azok is maradnak! Az ilyen valójában haza és nemzetáruló génkorcsokat írtani kell!
kereső
@Shikari: Nem mondtam, hogy nem ismerem- csak azt mondtam, hogy nem fogom elolvasni(most). Ha, nem ismerem, hogyan tudok párhuzamot vonna- de ja vu érzésekkel, a hitleri hatalomra jutás, a goebbelsi propaganda intézkedések-és rogáni "családtámogatási" rendszer, a "nemzethy konzultációk" ...etc. között??
Lepényleső
...immáron több mint tíz éve,s talán pontosítani is lehetne,- egy személyre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.