Most épp az ügyészség nem hajlandó nyomozni az ügyben. Pedig elvileg ennél semmit sem lenne egyszerűbb felderíteni mert - ha lenne szándék a tényleges felderítésre de nem - egy szövevényes gazdasági ügyhöz képest pofonegyszerű lenne tisztázni. 2018 nyarán a Miniszterelnőki Kabinetiroda 2,3 milliárd forintot utalt át a Magyar Turisztikai Ügynökségnek egy, a Kárpát-medence értékeit bemutató imázsfilmre. (Összehasonlításként: ez az összeg nagyobb, mint a legfrissebb, drága korhű jelmezekben és díszletek között forgatott, Hadik Andrásról készült magyar történelmi nagyjátékfilm költségvetése.) A teljesítés határideje 2019. december 31-e volt, lett volna de nem lett. Az imázsfilmet az MTÜ azóta sem tudta prezentálni, mert nem csinálták meg vagy ellopták a pénzzel együtt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nincs nyomozás így nem derül ki ki mennyit kapott az el nem készült imázsfilmből.
Nessy
Mit kell ezen olyan nagyon nyomozni! Kifizették? Igen! Van film 2019 decembere óta? Nincs!!! Inkább az elévülésre játszanak, mert ez fideszes mutyi!
Peller Anikó
Ja büdözsgeci fidezbirgék és román vazallusai, ezért nem kell / szabad csalatkozni az eu ügyészséghez tetűek.

Mert akkor ilyen könnyedén nem lehetne lopni. És akkor újranyitna az opni.
kereső
Meg kellett erősiteni, hogy rasi a saját lábunkon stabilan álljon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.