A független parlamenti képviselő Debrecenbe látogatott, ahol megmutatta, hogy lehet belefutni abba, hogy az "orbáni megszorítások" tönkretesznek egy várost.

Jakab Péter megostromolta a fideszes fellegvárat – Katasztrofális állapotokról számolt be

Facebookra feltöltött videójában egy debreceni fiatallal együtt arról számolt be, hogy januártól a trolibuszok egyáltalán nem fognak járni, a villamosok pedig csak hétköznap fognak járni. 

Ezt akarják most elvenni a debreceniektől

A politikus szerint Miskolcon is ellenzéki a városvezetés, ott is vannak problémák, de mégis jár minden, illetve a szintén ellenzéki Budapesten is jár a tömegközlekedés. Ezzel szemben a fideszes fellegvárban már megszorításokat kellett hozni a tömegközlekedésben.

Innen is látszik szerinte, hogy Fideszesként is bele lehet bukni az orbáni megszorításokba, és a rezsim mindenkit megfojt. 

Igazodunk a vármegyéhez? Jön a szekér?

- írta a videóhoz. 

2022 novemberében jelentették be, hogy az energiahelyzettel összefüggő helyi intézkedések részeként a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. ritkítja a villamosok és a trolibuszok közlekedését november 14-től.

Január 1-jétől pedig minden trolibuszjárat helyett autóbuszok közlekednek majd.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A fideszes önkormányzatokba feneketlenül öntik a pénzt, az ott lakó embereknek mégse jut, valahogy, ki tudja hogy, elpárolog.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
@KisTehen: Jobb mint egy zsiros cigány, aki disznót zabál,,, te bunkó hiába ugatsz, OV féreg a végét járja hahahahhah
gina
@Pegero: Irja ezt egy szemét arab. kussolj és egyél tevét te barom, ezerszer jobb mint OV zsiros disznó zabálása elmebeteg férgek ,,, valahogy nem dijazzák az ilyen elmebetegeket mint te is bevándorló mocsok
nemkati
A fideszes önkormányzatokba feneketlenül öntik a pénzt, az ott lakó embereknek mégse jut, valahogy, ki tudja hogy, elpárolog.
Törölt Nick
Pedig Debrecen kapta a legmagasabb támogatást amit most osztogat a kormány, persze ellenzékieknek csak módjával, vagy semennyire sem. Akkor a debreceni vezetés vagy tök hülye, vagy nagyon lopós, ha ennek ellenére mindent be kell zárni, meg le kell állítani.
nejlontacskó
@Pegero: amikor befotózol a gatyádba, de valami nem stimmel...
i.imgur.com/b1d6x8D.png
jáger laszló
A baloldal szatellit pártpk-lmp,jobbik,párbeszéd-még nem döntötték L hogy az MSZP,vagy a Momentum mellé álljanak-hogy a 2,erő lehessenek a baloldalon, esetleg az erősebb DK mellé!!??,
Hát itt az ideje a döntésnek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Jozefina
Kósa nagy varázsló!!! "jól" bánik a pénzzel és nagyon szereti is!!! Gondolom inkább zsebre tenni, vagy visszacsorgatni valahová!!!?
ómió
Na, majd Parizer efftárs, a "nép pártján" meghazudja nekünk!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 10:01
www.haon.hu/helyi-gazdasag/2023/01/tobb-mint-harommilliard-forint-rezsitamogatast-kap-debrecen
propeller.hu/itthon/3891761-jakab-peter-megostromolta-fideszes-fellegvarat-katasztrofalis-allapotokrol-szamolt?all#comments
"2022 novemberében jelentették be, hogy az energiahelyzettel összefüggő helyi intézkedések részeként a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. ritkítja a villamosok és a trolibuszok közlekedését november 14-től.
Január 1-jétől pedig minden trolibuszjárat helyett autóbuszok közlekednek majd."
Hol itt a hazugság te nagyon hülye, elvakult gyűlölködő?
izéke
Ok,adtak 44 milliárdot,DE mennyit kell visszaadni belőle zsebbe orbánnak???
Dr. Proktor
@KisTehen: Nem mindenki beluga kaviáron és drága tengeri herkentyűkön él mint te...
Dr. Proktor
@Dr. Proktor: 10 millás projektnél 4 millát...
Hogy annyi csak az anyagköltség? Hát lopjál!
simmering73
@KisTehen: "jakab lenullázta a jobbikot ... nem kellene nyalni neki"
Orbán meg lenullázta az országot... nem kellene nyalni neki. Marha.
ómió
@Giovanni Alba: Bolsiék fajkreténje! A hazugság a minden csövön tolt "világvége sugallataitokban" van! Persze te ezt idióta bolsiként úgysem vszed észre.
Jozefina
Jakab jól csinálja!!! Mindeniütt a nép pártán van!!! Csak az a baj, hogy egy fecske nem csinál nyarat!!! Kicsit több Jakab kellene!!!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:41
Ostoba Miska. Mindenhova odahányod hogy fajkretén meg bolsi hazugságok, de amikor felteszek egy egyértelmű, egyenes kérdést, akkor nem tudsz érdemben válaszolni. Idéztem neked két forrást is, megkérdeztem, mi benne a hazugság, de -nem meglepő módon- csak hörögsz tovább. Amúgy, csak mellékesen, tudod mit jelent a bolsevik te gyökérkefe? Úgy van, nagyobb, több, azaz többség. Tehát a bolsiék fajkreténje -jelentsen ez bármit- csak te lehetsz, te nagyon primitív "többségi".
Ne igyál többet a gyógyszerre, akkor talán megszűnnek a hagymázas képzelgéseid.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.