Pintér Sándor máig nem tisztázott szempontok mentén három hete egyes iskolákból iskolaigazgatókat és pedagógusokat hívott meg “konzultálni” 2022. december 16-ra. Az eseményen a felszólalók elmondhatták gondolataikat, majd előadásokat hallgathattak meg az oktatás irányítói részéről. Pintér Sándor oktatásért (is) felelős miniszter előadásából akkor az derült ki, hogy kevés információval rendelkezik a területről, az általa bemutatott adatokat nem érti. Sőt, kifogásolta, hogy a pedagógusok csak kritizálnak, de javaslataik nincsenek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Megértük!! Pintér Sándor "libsi"!
Nessy
Még szerencse, hogy csak a tanárok bére függ Brüsszeltől a "puritán kormányunké" nem! Micsoda nyaff-nyaff lenne a kormány és a holdudvar részéről!
Törölt Nick
Sintérgenyának van egy új ötlete, hogyan lehetne még jobban csökkenteni a pedagógus létszámot. Még több feladatot a nyakukba varrni intenzív reálbér csökkenés mellett. Gratulálok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.