A magyar gazdaság jó teljesítményének köszönhetően 2022 októberében is tovább nőttek a bérek - hangsúlyozza Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a szerdán az MTI-nek küldött közleményében. A magyar gazdaság jó teljesítményének

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez egy szépen HANGZÓ ""átlag""!
És a borsodi, somogyi, zalai stb melósok még meg is tudják néhány ízes, magyar mondattal toldani a miniszterbácsi lelkesedését!
magyar1
Ha összeadjuk a nagy többség 200 ezres fizetését a vezetők havi 5-6 milliójával akkor ki is jön ez az összeg.
namihami
Ez egy szépen HANGZÓ ""átlag""!
És a borsodi, somogyi, zalai stb melósok még meg is tudják néhány ízes, magyar mondattal toldani a miniszterbácsi lelkesedését!
Juhász István
Végre !!! Lehet újból EMELNI A KÉPVISELŐK BÉRÉT, hiszen az NEM AZ INFLÁCIÓ függvénye, hanem az országos BÉRÁTLAGÉ... Vonják ezekből is a járulékokat, majd ha NYUGDIJASOK LESZNEK, igy az induló nyugdijaik elérhetik majd a 2-2.5 milliót is. A többiek meg MARADNAK az inflációkövető 150-200.000-es nyugdijaknál.
balos
A nagy Geci mártonnak a fizetése vajh miért többszöröse az itt HAZUDOTT átlagnál?Mert a kulturhások nem bagóért gecik!A nemzethy lózung jól fizet!
Jozefina
Kész átverés az egész!!! Ezt sehol nem hiszik el!!!
Mint ahogyan: " Az igazi minimálbér Magyarországon havi nettó 77 ezer forint"
"A kormány a minimálbér felére rögzítette a közmunkásbért, így annak bruttója idén 116 ezer forint. A közmunkások fizetése évek óta leszakadóban van, mára mindössze az átlagkereset ötöde. A közmunka nem érte el a célját, legalább 80 ezer ember számára nem út a munkaerőpiacra.

Január 1-ével 16 százalékos emeléssel bruttó 116 ezer forintra nőtt a közmunkás-bérminimum összege. A közfoglalkoztatási garantált bér (szakképzettséget igénylő munkaköröknél) 127 600 forintra nőtt. Adókedvezmények nélkül a közmunkás-bérminimum nettója 77 140, a közmunkás garantált béré 84 854 forint. Ennyi tehát a legkisebb, foglalkoztatottaknak adható bér – ha úgy tetszik, a valódi minimálbér és garantált bérminimum."
hvg.hu/gazdasag/20230120_Az_igazi_minimalber_Magyarorszagon_havi_netto_77_ezer_forint

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.