Orbán Viktornak nem lehet panaszra oka. Az éves bruttó 58,4 millió forintos fizetésével hatmillió forinttal meghaladja az EU-s átlagot, derül ki az Euronews összeállításából.

Nem kerül szégyenbe a fizetésével Orbán az EU-s miniszterelnökök előtt

A legrosszabbul keresők között van a bolgár, a lengyel, a lett és a román miniszterelnök. Mindannyijuk éves bruttója átszámítva 20 millió forint körül van.

A legrosszabbul kereső nem szocialista országbeli miniszterelnök az olasz Giorgia Meloni, aki bruttó 32 milliót keres évente.

Orbán fizetése szinte megegyezik a finn Sanna Marinéval.

Messze a legtöbbet Olaf Scholz német kancellár viheti haza, átszámítva közel bruttó 145 millió forintot. Sebastian Kurz osztrák kancellár 112 millióval a második, Mette Frederiksen dán miniszterelnök pedig 90 millióval a harmadik.

Az Euronews által összegyűjtött adatokból kiderül, hogy

Orbán Viktor a miniszterelnöki fizetéseket az átlagos európai bruttóbérekkel összevetve különösen elégedett lehet.

Ez utóbbi területen ugyanis hátulról a másodikok vagyunk, messze elmaradva az európai átlagtól – írja a 444.hu.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: 444.hu, euronews

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Igazán gáláns a magyar nép, ha ezért a rombolásért ennyit fizet. Remélem a "végelszámolás" is ennek megfelelő mértékű lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Igazán gáláns a magyar nép, ha ezért a rombolásért ennyit fizet. Remélem a "végelszámolás" is ennek megfelelő mértékű lesz.
simmering73
Átlag feletti fizetéssel, bőven átlag alatti teljesítménnyel.
namihami
Hát bizony, a ""minőségi"" munkát és embert a végzett munkája szerint kell megfizetni! A Mi Viktorunknak mégiscsak olyan mértékű a fizetése, amilyen munkájával folyamatosan igazolja az európai gazdaságban elfoglalt helyünket. Elég meghallgatni a magyar gazdaság eredményeiről szóló hazai jelentéseket és máris igazolódik a Vezér fizetése. Európai összevetésben ...is.
Fenyöfa58
@justhpeter: REMÉLEM XVI . BENEDEK PÁPA POLIPOS ÁLDÁSÁVAL GYOGYSZERRE /SUGÁR KEZELÉSRE / KŐLTI !!! ÁMEN !!!
gina
Fulladnál már bele a pénzedbe te mocskos retkes patkány,,,,,
sokanvagyunk
"A legrosszabbul kereső nem szocialista országbeli miniszterelnök...+ - szóval még mindig szocialista miniszterelnökünk van?
rohács1926
Népbutítás, országdúlás, országrablás felsőfokon. Ha ez a jutalmazandó mérce, megérdemli. Sőt még többet is; és még mást is.
drrotf
Azt javaslom, hogy a doktorminiszterelnök úr javadalmazását is teljesítményhez kötve fizesse ki a kormány , illetve az állam.Pintér úrt vonják be a kritériumok kidolgozásába, és ha a kitűzött célok nem vagy csak részbem valósulnak meg akkor aÓ.Viktor is csak a jövedelme egy részét vehesse fel havonta.Én például ahhoz a szegénységi mutatóhoz kötném amely szerint tavaly második volt Magyarország a tabellán, csak az a baj hogy hátulról.Kikötném, ha az EU átaga alatt vagyunk akkor helyezésenként 10%-ot vonjunk le a pénzéből, ha pedig felette leszünk, akkor csak akkor kapjon havonta plusz 10%-os emelést Ó.Viktor, ha az országban minden ember fizetése legalább 10 %-ot emelkedett!Ezen felül semmifajta juttatás nem járna neki, mert ingyen lakhat szolgálati lakásban, a munkába járás költségei sem merülnek fel nála, mert szolgálati gépjárművek állnak szolgálatába.
Yeromos
Nincs semmi gond a fizetésével. Az már nagyobb gond, hogy mellé sok, sok miliárdot tesz zsebre, játszik a családtagjai, és elvtársai zsebébe.
Kisvasútat, focipályát épít a kert végébe közpénzből , 200 km-re is külön repülővel megy.stb.
Yoda69
Csak a magyar embereket lehet mindig ilyen szopoagra tenni. Amig orban fizetese az atlag felett van joval, addig a magyarok atlag fizetese a masodik legrosszabb az Unioban. Szerintem ez akkor lenne igazsagos ha paritasban lenne. Igy vagy emeljek fel az atlagfizeteseket az Unios atlag fole, cagy orbanet csokkentsek le, es igazitsak a mindenkori atlagfizetesekhez.
Eladott Ország
A rohadt tróger bűnöző cigány, csak a magyar népet tartja jobbágysorban, de "jön még kutyára dér"! Börtönben végzed, a bűnöző, hazaáruló geci! 12 év alatt koldusházat csinált az országból, hogy rohadjon meg!
Úgy hiszi biztos benne, hogy róla szól az ország, érte van minden, érte élünk és dolgozunk. Hogy őt szolgáljuk... uralkodni akar, bármi áron!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273174538_1637887639890619_5518174618374624335_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=HsMTDBP5omUAX_Upck_&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfB9G0IUIFDOESeagPIVH1TvlNeX7OQWPvywwq4bL5dJ2w&oe=63BDA4F0
Két cigány beszélget:
- Te , gazsi! Ez a Viktor most király vagy császár?
- Egyik sem! Fárajó!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273491705_4588863601241642_8149887167055996566_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=fFcnydDnrA4AX_ArRwm&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBLxAoNW9q1sunDO7oAcSsHOa25NOnIHuSs_EAnZ8ETzQ&oe=63BCECED
Nessy
Nagyon "örülünk", hogy valamiben az uniós átlag fülé sikerült kerülni! Ha nem is kis hazánknak, hanem Orbán fizetésének! A plebsz örüljön ennek a "sikernek", és legyen boldog az unió utolsó előtti, legalacsonyabb átlag bérével! Mert ő is, mi is megérdemeljük!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 13:39 ☻ Magyar Valóság 2022 – Fideszország... nekünk nem kell csak Orbán Viktor. „nem félünk és nem fázunk, Orbán Viktor a királyunk” ...
www.youtube.com/watch?v=p0DaJD9kX-0
Csak egy a sok köhzül, te idióta fidfesz birka!...
Megszűnt a szívbeteg gyerekek ellátása a szolnoki kórházban - Csíkszeredában magyar állami támogatással épült kardiológiai központ
www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/32457/megszunt_a_szivbeteg_gyerekek_ellatasa_a_szolnoki_korhazban_-_csikszeredaban_magyar_allami_tamogatassal_epult_kardiologiai_kozpont
mobile.twitter.com/ruboczkitamas1/status/1588170929208987649/photo/1
namihami
@Maccska: 13.23:. Mit?
(mi az, amit elkölthetnénk?)
Béla333
Mert egy mocskos harácsoló aki a strómanokon keresztül ennek a többszörösét lopja még el...
Szokták mondani: költse gyógyszerre...
human
Orbán fizetése már átlag feletti Európában. Látjátok, csak nem hiába dolgoztuk 9 millióan Európában az egyik legkevesebb fizetésért.
Ez van mikor a miniszterelnök nem az országát szolgálja, hanem egy egész ország az ő szolgája.
csagyi
A fideszesek meg vannak elégedve az ő fizetésével.
Ő pedig úgyszintén elégedett a fideszes hívők fizetésével.
justhpeter
@Maccska: Még mielőtt félreértenéd : Nem a fizetését sokallom, hanem az azzal szemben lévő teljesítménye ÉRTÉKELHETETLEN ami alapján az 1 forint kifizetése ie hűtlen kezelés.
Lepényleső
Meg miért is ne érdemelné,- egy demokratizmusra törekvő köztársaságot tett a diktatúrát kedvelők értékévé?
Bár vélhetően igaz,hogy e közben igen sokan fűbe haraptak,de ez velejárója egy keresztfater által üzemeltetett,
pribékekkel szolgált szövetkezeti társulásnak,- hogy a szövetség bűn-e,ha egy maradék országot kifosztanak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.