Egy videóban hozott jó hírt a számukra.

Nyitrai Zsoltot mostantól imádni fogják a nyugdíjasok

Jó hírrel indul az év a szépkorúaknak: hamarosan mindenki megkapja a megemelt nyugdíjat – mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

A politikus hangsúlyozta, az Orbán Viktor vezette polgári kormány kiáll az idősek érdekeiért: eddig 5 alkalommal kaptak nyugdíjprémiumot és visszakapták a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat is.

Hozzátette, hogy ebben az évben is folytatódik a Nők 40-program és változatlan marad a nyugdíjkorhatár is.

A nyugdíjasok ebben az évben is számíthatnak Magyarország kormányára!

– fogalmazott Nyitrai.

A videóban Hulák Zsuzsa, az Idősek Tanácsának tagja azt mondta, hogy a tervezett 5,2 százalékos nyugdíjemelés helyett annak többszörösét, 15 százalékot kapnak majd januártól nyugdíjemelésként az érintettek.

Az emelés az öregségi nyugdíjak mellett a hozzátartozói nyugdíjakra is jár

– jelezte.

Ez azt jelenti, hogy akinek van öregségi nyugdíja és mellette például özvegyi nyugdíjban is részesül, akkor mindkét ellátásra megkapja a 15 százalékos emelést – fejtette ki Hulák Zsuzsa.

Fontosnak tartotta felhívnia figyelmet arra, hogy a közeljövőben érkező 13. havi nyugdíj szintén a megemelt összegben jár. A nyugdíjasok számára megnyugtató hír, hogy a kormány ebben a helyzetben is gondol rájuk – fogalmazott az Idősek Tanácsának tagja.

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Senki nem tud úgy elvenni ahogy Orbán adni tud.
Hogy miért? Azt mondják 5% helyett a háromszoros 15%-ot kapják a nyugdíjasok. Siker, taps. Újabb 2/3. Miközben 20% felett az infláció és aki szegény és kis kosárral vásárol annak 40% az infláció. Azaz a kormány valójában elvesz minimum 5%-ot a nyugdíjasoktól az ifláción és az áfán keresztül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Melyik az a hülye nyugdíjas, aki nem veszi észre, hogy fele emelést kap, mint amekorra az infláció. És most nem a 2 millás nyugdíjasról beszélek, mert ő kevésbé veszi észre.
Nessy
Tegnap az Idősek Tanácsának ( vezetője Orbán Viktor) egyik tagja arról beszélt, hogy a kormány az 5%-s infláció helyett a háromszorosát adja! És ez a nyanya a gittegylet tagja, ennyire nincs képbe a napi dolgokkal! Milyen lehet a többi? Na, engem ne "képviseljenek"!
ómió
@Horizont: Bolsiék elmebetege! Ha kusikálnál, ne röfögj!
ómió
@Horizont: Kusikálás helyett még mindig inkább röfögsz, bolsiék fajdisznaja!? Elmebeteg bolsi fajdisznóként te még a kusikálás szó jelentését se érted?
ómió
@Horizont: Még mindig nem érted a kussolás lényegét, hogy képtelen vagy megkezdeni, bolsiék, ahogy aláírtad, gyagyás hülye elmebetege!? Kérj egy nyugtatót magadnak az ápolóidtól!
ómió
@Horizont:Majd, ha érteni is megtanultál, a kussolást is megkezdheted!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.