Feloszlatták a Fidesz egri alapszervezetét.

Nem akarta a NER, hogy az egri fideszesek „lázadása” példa legyen, csírájában elfojtották a bajtMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Pajtók Gábor fideszes választókerületi elnök kezdeményezésére felszámolják a párt egri szervezetét – tudatta a 444.hu. Ez azért különösen érdekes, mert annak alelnöke nem más, mint az az Oroján Sándor, aki többször nyíltan konfrontálódott a „központi akarattal”. A feloszlatásról az Egri Post kérdésére beszélt Pajtók, aki tulajdonképpen elismerte a dolgot. Mint mondta, „a Fidesz Egri Szervezete újjászervezése folyamatban van.”

A Népszava is írt az ügyről, a lap informátora úgy fogalmazott:

a NER rendszere nem viseli el a legkisebb ellenszegülést sem, s azért, hogy az egri fideszesek „lázadása” ne legyen precedensértékű, már csírájában igyekeztek elfojtani azt.

A Pajtók és Oroján közti vita augusztusban került először a nyilvánosság elé, amikor előbbi árulással vádolta meg az önkormányzati képviselőt, aki szerinte elvtelen paktumot kötött az MSZP-s Mirkóczki Zitával. A lap forrása szerint az utóbbi hónapokban Oroján egyre inkább szembement a helyi választókerületi elnök akaratával a közgyűlési szavazásokon, és a legutolsó konfliktusuk a város forgalmát tehermentesítő út nyomvonalának kijelölése miatt volt.

A megszüntető határozat szerint az egri alapszervezet nem működött szabályosan, Oroján azonban, aki az alelnöke volt, azt mondja, minden az alapszabálynak megfelelően történt, és ő az újjáalakulás után is tag szeretne lenni.

Forrás: 444.hu, Népszava.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: A putybán saját kútfő?!
uploads.disquscdn.com/images/f007537275142839a12edf619b1787c1cd236d5ee5f41c6c4dced05907a82e5f.png?w=800&h=430
Néhány ember olyan mint a garnélarák... Kisminkelt kihízott rezsimkegyenc , tankerlidércek, betyárnindzsák és nagyferóripacsok lobotomizált biodíszlete lett a felcsúti kandisznó, tekkel szigorúan bevédett patyomkin-hatalmából.
uploads.disquscdn.com/images/673e07fef97479eae020da2a7555121d7eb726981fe5298fde9c7f0bf94e933d.jpg?w=800&h=372
ómió
"Lázadás"?! Esetleg nem felkelést kellett volna hazudni, efftársak!?
jáger laszló
Az egri csillagok lehulló fdexes narancsok!!??
csak + ne rothadjanak ott !!??
csak ennyi barátilag
J.L.
human
Mikor már minden pozícióban fideszes van akkor már mással nem tudnak hadakozni, mint képzeletbeli ellenségekkel és saját magukkal.
Németh István
Na tegyük helyre a dolgot! A Fidesz sajátos dolgairól a médiamoslékok a szerkesztő geciládák csinálnak ügyet! >> mint ahogy egy családon belül is van kés-villa, kanál-csörgés minden szervezeten bellül van ÉS kell is lennie!!! Ez viszi előre a közös tevékenység útkeresését! Ez vonatkozik avezetés kritikájára is,a közösség szellemiségének formálódására is! Az olyan szemetek akik azon fáradoznak, hogy feszkót keltsenek egy másik akármilyen párt, vagy bármilyen szervezetben azok szíveskedjetek totálisan megrohadni és mejenek a büdös rohadt kurva anyjukba! Értritek ezt ugye >>@human: @jáger laszló: @Eladott Ország: @Pegero: @Lepényleső: Aztán!! a nemzetet, azt felelőséggel irányító kormányt az bírálhatja aki a maga idején többet tett le a nemzet asztalára! Ilyen nincs viszont vannak a nemzetnek aljas tolvajai, kifosztói, akik mára a nemzet ellenségeiként, mi több hazaárulóiként debütálnak! Miről beszéltek mocsokcsapat! DE azért a szlogent ti is vágjátok remélem >> usa-nató haza, Eu. vezetés a francba! Ezt reméllem tudjátok, mert szarjankók ez a ti érdeketek is!
Logogrif
@Németh István: Pistike megint "...air head.." H P L de lábújhegyen,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.