A stylist videója már nem elérhető a TikTokon.

Lakatos Márk: „Nézzétek, Orbán Viktorral egy ágyban vagyok”

A Fidesz egyik propagandalapja, a Mandiner szúrta ki Lakatos Márk stylist legújabb TikTok-videóját, amelyben a műsorvezető a bécsi Bristol Hotelből jelentkezett be. A videó jelenleg nem elérhető, de a lap beszámolt annak tartalmáról. A stylist a következőket mondta benne:

Mindig is Orbán Viktor ágyában szerettem volna aludni, és képzeljétek el, hogy kiderült, hogy itt, a Bristol Hotelben ahol én is megszállok, ő is itt szállt meg akkor, amikor itt volt népes kis gyülekezetével legutóbb, ebben a csodálatos, elnöki lakosztályban. Úgyhogy nézzétek meg, Orbán Viktorral egy ágyban vagyok.

Július végén Orbán Viktor három minisztere, Gulyás Gergely, Nagy Márton és Szijjártó Péter és népes stáb kíséretében utazott Bécsbe, ahol a miniszterelnök Karl Nehammer osztrák kancellárral tárgyalt – emlékeztet az rtl.hu. A kormány három hónap után ismerte el, hogy Orbán Viktor is Bécs egyik legdrágább luxusszállodájában aludt látogatásakor. Azt viszont sem kérdésre, sem adatigénylésre nem közölték, hogy mennyibe került az adófizetőknek az út:

Lakatos Márk videójában egyébként az érintett lakosztályt is bemutatta: „Egyébként csodálatos, van neki kérem szépen saját dolgozószobája, óriási, fantasztikus fürdőszobája, saját gymje és szaunája, fantasztikus helyiségek, régi, csodálatos berendezés. Én nem tudok ennek [...] (érthetetlen – a szerk.)] napirendre térni, hogy végre, először az életemben az elnök úrral egy ágyban aludhattam” – fogalmazott a stylist a Mandiner szerint.

Forrás: rtl.hu, Mandiner

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Jozefina: Ááááá! Fenét! Egy másik buzi fizette neki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Ezt a hülye barom köcsögöt elmegyogyiba kell zárni és a pöcsét levágni!!! de lehet a pöcsénél fogva a Duna fölé kiakasztani a Margit hídra!
Németh István
Különben az állami, megválasztott vezetőinkel szembeni aljas személyiségi jogokat sértő megnyilvánulásokat bünteni kellenenemkis összeggű befizetésre! Az olyan mocskos állatokat mint itt ezek >>@Jozefina: @Maccska: @sokanvagyunk: @Qqberci: és nyilván a buzi köcsög haverjai-kat szöges dróttal tekert seprűnyélre kéne húzni a seggüknél!, de lehet a pofájukba is bedugni, csak úgy játszásiból! Biztos élveznék!
És nem szabad elfelejteni > az usa-nató takarodjon Európából, az Eu elnöksége húzzon a picsába!
Gyurka80
@Jozefina: Attól még egy hülye b..i!
gina
Mekkora öröm lehet egy zsiros büdös cigány ágyában aludni,,,gondolom elég zsirfoltot hagyott a disznó..
FLETÓ
@Jozefina: Ááááá! Fenét! Egy másik buzi fizette neki!
Lepényleső
...akkor vélhetően ez ugyanaz a szint is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.