Azok a fránya külföldi trollok.

Jeszenszky Zsolt és Rákay Philip megfejtette: amerikai trollok miatt lett az Aranybulla a legrosszabb magyar film

A Jeszenszky Zsolt nevével fémjelzett, a Hír TV-n futó Politikai hobbista című műsor január 7-i adásának vendége volt Rákay Philip producer – szúrta ki a telex.hu. A YouTube-on is elérhető adásban az Aranybulla társproducere többek között arra is magyarázatot adott, miért áll jelenleg 1,2 ponton az IMDb-n a film.

Szerinte 80-100 Amerikából jött troll miatt.

A filmet egyébként 4500-an értékelték eddig az oldalon, a producer szerint „mi nem, de ők szerveztek” nagyjából 1500 embert arra, hogy egyesre értékeljék.

Jeszenszky mindezt még magasabb szintre emelte, mikor azt mondta:

Itt nem csak pár, a saját fingjától elaléló kritikusról van szó, ez összehangolt akció.

Rákay egyébként ennél mélyebbre ásott a magyar filmtörténelem és az Aranybullát becsmérlő kritikák relációjában, és arról értekezett hosszan, a felháborodás oka tulajdonképpen az, hogy a rendszerváltás után még jó pár évig a kommunisták homokozója volt a magyar filmipar, és az a bajuk, hogy mióta Káel Csaba a Nemzeti Filmintézet vezetője, ez nem így van.

Azt egyébként nem érzi fairnek, hogy valaki csak azért kritizálja II. Andrást, mert ő készített filmet róla, mert „én a politikai térben vagyok, de szerintem II. András nincs ott”, ezért nemzeti minimumnak kellene lennie, hogy tiszteljék az Aranybulla-megalkotóját.

Forrás: telex.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Eddig le se szartam az arany buláját :-)) de most kedvem támadt, hogy értékeljem. Megyek is, adok rá vagy két nullát. Az pont pariba van a szarral.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: 15.20

Nahát, ezt a magas labdát nem csaptam le: " én,tegnap 4 részt bátorkodtam...,persze én férfi vagyok! :) "

Szóval, ezekhez a részekhez izom, kell, erő és kitartás, meg bátorság, ja.és sör ,minden mennyiségben! Csupa ősemberi kvalitás, megspékelve néhány üveg Kőbányaival. :) Megyek gyűjtögetni. :)
namihami
Vetíttesd a Parlamentnél és a kétmillió néző máris biztos! A kritikát pedig csak a polgári oldal bírálóitól olvasd.
""És a haza fényre derül...""
Nessy
@Nyírfa: Jó férfi szokás szerint közben szunnyadni egy kicsinyég! :-)))))
csipetke
...ja,és az meg se fordult a két észlény fejében,hogy a film tényleg szar? Ehhez nem kellettek amerikai trollok. Egy zsák pénzt ismét kidobtak az ablakon.
Néro2
Rákaka Kálmán is a fityma orkok azon szintjén leledzik akik hektárban mérik a térerőt és azt hiszik , hogy a dögólt Albert rúgta.
Egyébként meg az a bajod , hogy a lipcsik megnézték és nem tetszett egybites birkáitok meg az sem tudják mi az az IMD.
Azok azt se tudják , hogy megint szétloptátok a közpénzt. Azon miért nem vergődsz te szutyok , hogy mi van Rühelke 2,3 MILLIÁRDOS filmjével. Menj a kurva anyádba !
Csinálj ilyet mit ez a xarod a SAJÁT ZSEBEDBŐL és a fene se foglalkozik vele meg veled se.
Lepényleső
"Mást vádolnak azzal amit ők követtek el!"? ...ahogy vádol a diktátor saját bűneiért másokat,- s el is ítélteti érte azokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.