Azok a fránya külföldi trollok.

Jeszenszky Zsolt és Rákay Philip megfejtette: amerikai trollok miatt lett az Aranybulla a legrosszabb magyar film

A Jeszenszky Zsolt nevével fémjelzett, a Hír TV-n futó Politikai hobbista című műsor január 7-i adásának vendége volt Rákay Philip producer – szúrta ki a telex.hu. A YouTube-on is elérhető adásban az Aranybulla társproducere többek között arra is magyarázatot adott, miért áll jelenleg 1,2 ponton az IMDb-n a film.

Szerinte 80-100 Amerikából jött troll miatt.

A filmet egyébként 4500-an értékelték eddig az oldalon, a producer szerint „mi nem, de ők szerveztek” nagyjából 1500 embert arra, hogy egyesre értékeljék.

Jeszenszky mindezt még magasabb szintre emelte, mikor azt mondta:

Itt nem csak pár, a saját fingjától elaléló kritikusról van szó, ez összehangolt akció.

Rákay egyébként ennél mélyebbre ásott a magyar filmtörténelem és az Aranybullát becsmérlő kritikák relációjában, és arról értekezett hosszan, a felháborodás oka tulajdonképpen az, hogy a rendszerváltás után még jó pár évig a kommunisták homokozója volt a magyar filmipar, és az a bajuk, hogy mióta Káel Csaba a Nemzeti Filmintézet vezetője, ez nem így van.

Azt egyébként nem érzi fairnek, hogy valaki csak azért kritizálja II. Andrást, mert ő készített filmet róla, mert „én a politikai térben vagyok, de szerintem II. András nincs ott”, ezért nemzeti minimumnak kellene lennie, hogy tiszteljék az Aranybulla-megalkotóját.

Forrás: telex.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Eddig le se szartam az arany buláját :-)) de most kedvem támadt, hogy értékeljem. Megyek is, adok rá vagy két nullát. Az pont pariba van a szarral.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Az mér véletlenül se lehet, hogy Filipke egy dilettáns balf@sz, inkább az lehetett, hogy sorosbrüsszelgyurcsány...
Yeromos
Kálmánka a suszter maradjon a kaptafánál. Te a film készítéshez nem értesz, sikerült egy nézhetetlen filmet összehozni miliárdokból. (kb 10 parcet bírtam nézni), a lényeg, hogy legalább jól jövedelmezett.
Majd, hogy javuljon a nézettség mutató a diákoknak kötelező lesz megnézni.
Nessy
80-100 Amerikából jött troll pontozta le! Nem nagyképű a drágám, egy hangyafülnyit? Ezért ide repül Amerikából 80-100 ember, hogy a filmet értékelje! Filipke is gyerekkorában komp akart lenni, de nem komplett!
Yeromos
Legközelebb aranybula címen készíts egy felnőt filmet,(lehetőleg ne szájer legyen a főszerplő) annak nagyobb lesz a nézetsége.
Törölt Nick
Eddig le se szartam az arany buláját :-)) de most kedvem támadt, hogy értékeljem. Megyek is, adok rá vagy két nullát. Az pont pariba van a szarral.
Nyírfa
Ez a nem semmi! :D:D:D
Feleim, a legújabb nemzeti minimum, hogy tiszteljétek Rákay Philippet; magyar nevén: Kálmánt! :D:D:D
A számításod, kedves bájgúnárom, legalább annyira nem stimmel mint az önértékelésed. Ha 100 amerikai troll megírt 1500 1-es értékelést, akkor a maradék 3 ezerrel mi van? Ha a film értékelhető lenne, akkor ők igazán fel tudták volna húzni.
Tehát: törődj bele, a film pontosan annyit ér, amennyire taksálták. Amennyit te, szépfiú! :D
Nyírfa
@Nessy: Komp akart lenni, de akarata ellenére középhatalom lett! Ilyen az élet! :))
Nessy
@Yeromos: Akkor én nyertem! Én kb. húsz percig bírtam!
jesz
Az a fura az ilyen régmúltat idéző filmben, hogy olyan részleteket látni, mely nem fordulhatott elő...például láttam szépenborotvált férfit is...az hogy lehet? Még ma is feladat reggelente simára borotválkozni habbal, pengével, vagy akármivel...

Vagy a páncélingek...gépi fonatú páncéling hogy létezhetett?...melyben a röhögésétalig leplezte a statiszta...

Emlékszünk az Egri csillagokra? katonák voltak a janicsárok...karórával..
Nessy
@Yeromos: Megfogadtam Lucifer Ádámnak adott tanácsát! "Tragédia? Nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott"! De itt ez sem működött.
Nyírfa
@jesz: De a janicsárokat többször is megnéztem, a bullát pedig egyszer sem fogom. Karóra ide, karóra oda. :)
jáger laszló
Máris kehet a bullát a dobozba zárni és a raktár hátsó polcára elrejteni...
Így máris mindenki lenyugodhat és még Xanax sem kell!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Nyírfa: addíg nem balhézhatsz a bulla miatt, míg legelább 1 részt végig nem szenvedtél! tudni kell,hogy mitöl sz..r,nézés nélkül nem ér semmit a kritika! ;)
én,tegnap 4 részt bátorkodtam...,persze én férfi vagyok! :)
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 15:13
Karóra a janicsárokat.
Persze csak akkor, ha a Kálmánka is beáll közéjük, lehetőleg legelőre.
(csak félig vicc, van neki rétje, legelője, lovai is és a lovak által termelt citrom is, tehát teljes joggal jelölhetik a Lócitrom díjra a függőkkel, fityegőkkel)
drrotf
Ez a Jeszenszky fiú elég messze esett a fájától.Az apukájától még soha nem hallottam olyan alpári kifejezést egy negatív kritikai megjegyzés miatt, hogy a kritikus a saját fingjától szédült el, mert itt nem sorozatos elájulásról hanem összehangolt össztűzről van szó.Nem tudom hogy J. látott -e már össztüzet, de az fülsiketítően hangos, megrendítő jelenet, és én itthon ilyen jellegű kritikát nem olvastam!Sokan voltak akik a filmkészítés hibáit sorolták, na de attól akinek nem szakmája a film készítése, csak a mások ülepének a nyelvvel való tisztogatása , az ne lepődjön meg azon ha a hibákra felhívják a figyelmet!Ez a film legfeljebb az általános iskolában történelem oktatáson ad valamit Bánk Bán koráról, de ha egy tanuló már olvasta Katona József drámáját akkor sokkal többet tud meg az akkori korról pár száz forintért élvezve a dráma nyelvezetét ,a monológokat és nem egy milliárdért!Ezért lehetett az mondani hogy ez a "munka" felesleges pénz égetés volt.
Nessy
@csak úgy...: Minden tiszteletem a tiéd! Eszembe jutottak az Egri csillagok, a kőszívű ember fiai, az Aranyember,etc, és rájöttem, hogy alaposan vissza mentek az időben a filmtechnikát és a szinészi játékot tekintve! A történelmi tények a rendező számára nem lényegesek! Egy játékfilmben nem is mindig fontosak. Ott elég az elképzelt környezet és a korabeli kosztümök.
Nyírfa
@csak úgy...: 15.20

Megnéztem az előzetest, a képeket, és elolvastam a kritikákat. Igazság szerint, ahhoz, hogy véleményem legyen, elég azt néznem, ki készítette, milyen megfontolásból.
Ilyen, hogy Rákay fimrendező, nem volt, nincs, és nem is lesz.
Jut eszembe: Fábri Az ötödik pecsétjét annyiszor nézem meg, ahányszor adják. A régi szép időkben, amikor még a Film Színház Muszika volt az egyik legnívósabb hetilap, az ilyen filip-féle tehetségtelen, karrierista nyikhajok a stúdiók kapujáig sem mehettek volna.
Ma meg 100 milliárdok felett diszponálnak. Ez szignifikánsan jelzi az ország értékvesztését.
Nyírfa
@Giovanni Alba: 15.30

Elképesztő, mennyi citrom van már a talpunk alatt. Ideje, hogy fütyüljön az a szél!
Nyírfa
@csak úgy...: 15.20

Nahát, ezt a magas labdát nem csaptam le: " én,tegnap 4 részt bátorkodtam...,persze én férfi vagyok! :) "

Szóval, ezekhez a részekhez izom, kell, erő és kitartás, meg bátorság, ja.és sör ,minden mennyiségben! Csupa ősemberi kvalitás, megspékelve néhány üveg Kőbányaival. :) Megyek gyűjtögetni. :)
namihami
Vetíttesd a Parlamentnél és a kétmillió néző máris biztos! A kritikát pedig csak a polgári oldal bírálóitól olvasd.
""És a haza fényre derül...""
Nessy
@Nyírfa: Jó férfi szokás szerint közben szunnyadni egy kicsinyég! :-)))))
csipetke
...ja,és az meg se fordult a két észlény fejében,hogy a film tényleg szar? Ehhez nem kellettek amerikai trollok. Egy zsák pénzt ismét kidobtak az ablakon.
Néro2
Rákaka Kálmán is a fityma orkok azon szintjén leledzik akik hektárban mérik a térerőt és azt hiszik , hogy a dögólt Albert rúgta.
Egyébként meg az a bajod , hogy a lipcsik megnézték és nem tetszett egybites birkáitok meg az sem tudják mi az az IMD.
Azok azt se tudják , hogy megint szétloptátok a közpénzt. Azon miért nem vergődsz te szutyok , hogy mi van Rühelke 2,3 MILLIÁRDOS filmjével. Menj a kurva anyádba !
Csinálj ilyet mit ez a xarod a SAJÁT ZSEBEDBŐL és a fene se foglalkozik vele meg veled se.
Lepényleső
"Mást vádolnak azzal amit ők követtek el!"? ...ahogy vádol a diktátor saját bűneiért másokat,- s el is ítélteti érte azokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.