A Szegedi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi dr. Tombácz Ákos Ferenc ügyvédet.

Eltűnt egy volt fideszes képviselő munkatársa, keresi a rendőrség
Fotó: police.hu

A police.hu-n megjelent felhívás szerint a 29 éves férfi 2023. január 9-én a kora reggeli órákban budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Dr. Tombácz Ákos Ferenc kb. 195 centiméter magas, normál testalkatú. Barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor sötétkét dzsekit, sötétkék vászon nadrágot, barna bőr cipőt és kék-zöld hátizsákot viselt.

A Telex szúrta ki, hogy az eltűnt férfi LinkedIn-profilja alapján Bohács Zsolt volt fideszes képviselő ügyvédi irodájában dolgozik.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu, telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
itt valami sántít...ma jan 10.-e van...tegnap reggel elment valahová, ma pedig fényképpel keresik...,na neeee...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Nyírfa: Hmmmm... Homonnay Gergo is eppen tavaly januar elsejen lett "ongyilkos" Olaszorszagban...Mar csak ilyenek ezek a fiatal titanok...

Borzasztoan sajnalom szegenyt, mert egy 29 eves valaki eppen csak kezdi az eletet, orul, ha az egyetem utan valahol el tud helyezkedni. Egyebkent nekem is az jutott legeloszor eszembe, ami m73-nak...
Nyírfa
@karma1: Nekem nem. Először a család jutott az eszembe, csak , amikor m73 leírta a maga meglátását, ugrott be, hogy tényleg!

Azért még nem temetem, remélek!
karma1
@Nyírfa: Homonnay Gergo novere, Kati, TUDJA, hogy a testvere rettegett mar a fenyegetesektol, ill. a megmagyarazhatatlan jelektol, ami arrol szolt, hogy "kiserunk, itt vagyunk"!. De nem tudja elerni, hogy egy targyilagos nyomozas tortenjen a testvere ugyeben,. Majd akkor, ha orban mar nem lesz kormanyon.
Nyírfa
@karma1: Ki védheti Orbánt? Rómában - ha jól emlékszem - jobbközép kormány volt, még csak azt sem gondolhatjuk, hogy nem akartak ujjat húzni Magyarországgal.
Nyírfa
Gyerekek, vasalok, tehát, ha valaki ír nekem, és nem válaszolok, akkor az nem figyelmetlenség miatt van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.