Szijjártó szerint ez csökkentheti majd a migrációs nyomást. „Magyarország az eddigi 1,8 millió dolláros finanszírozás után további kétmillió dollárral segíti harminc keresztény templom felújítását Libanonban, ezzel is hozzájárulva a migrációs nyomás csökkentéséhez” - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Bejrútban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Aztán bárki is ellenőrizte az eddigi 7-800 millió Forintnyi adóforintunk megfelelő elköltését Libanonban, vagy ez hit kérdése??!!
telegdilaci
@Béla333: Ez már kész elmebaj, azt hiszik ha felújitjuk nekik a Templomjukat,akkor nem jönnek ide! mit találnak még ki hogy tovább tudjanak lopni mert ez szerintem erről Szól!
Alfa
ez semmi más mint a keresztényszabadság a lopás-hazugság-lopás-hazugság rendületlenül gyakorlása orbán és a fidesz-ner szekta részéről...
A himnuszt is át fogják írni ennek érdekében , mert hogy keresztényszabadság...a keresztény-fasisztáknak
Béla333
A maffiafőnök haverjai között ha jól emlékszek több arab emberke is van/volt.
Még az CIA is keresett egy néhányat...:

"Orbán kedvenc arab üzletembere, aki CIA-gyanúba keveredett"
index.hu/belfold/2017/01/31/zaid_naffa_orban_viktor_ghaith_pharaon_cia/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.