Erasmus-program leállításásáról Orbán Viktor pénteken reggel a Kossuth rádióban kijelentette: a diákok készüljenek tovább erre, a jövőben sem fognak semmilyen kárt elszenvedni, nem engedjük.

Orbán az Erasmus-program leállításáról:  miféle emberek, akik bosszút állnak más gyerekén?

Fotó: Facebook

A brüsszeliekkel megegyezünk, vagy a költségvetésből megoldjuk. Nemzeti érdekünk, hogy okos diákjaink legyenek, erről nem mondunk le a fiatalokban rejlő erőforrásokról. Mehetnek tovább, mintha Brüsszel meg sem nyikkant volna. Mert miféle emberek, akik bosszút állnak más gyerekén?

- kérdezi a miniszterelnök az Mfor szerint.

Amiket felhoznak a felsőoktatási rendszerrel kapcsolatban, az szamárság. Az, hogy politikusok ülnek az egyetemi kuratóriumokban, máshol is így van. Politikai dolog ez: kormányváltást akartak. Brüsszelnek van egy elképzelése a jövőről, ami más, mint Magyarországé. Például a migránsok ügye, amit mi nem akarunk, ők igen. Aztán van elgondolásunk, hogyan kell nevelni a gyerekeket, ami szintén más, mint a mi elképzelésünk.

Forrás: Mfor

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mi is ezt kérdezzük tőletek. Miféle emberek vagytok, hogy családok jövöjét, egy nép jövőjét teszitek tönkre?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Mi is ezt kérdezzük tőletek. Miféle emberek vagytok, hogy családok jövöjét, egy nép jövőjét teszitek tönkre?
Qqberci
Csútkány! Nem a gyerekeken állnak bosszút, hanem nem teszik lehetővé az ösztöndíjak ellopását a gyerekek elől...
Jozefina
Orbán már megint nem mond igazat!!! Az EU azt kifogásolta, hogy a magyar egyetemeket Orbán kiszervezte és fidesz.kdnp-és politikusokat ültetett az egyetemek élére!!! EZ sok helyen az egyetem oktatóinak és diákjainak sem tetszett. Most meg azzal hinti a propagandásját, hogy az Erasmus-program leállításásával más gyerekein állnak bosszút!!! Elképesztó, hogy ilyet mond!!! Na és persze a diákok haragjától félve nekik is megígér mindent, mint a nyugdíjasoknak, az orvosoknak, stb... Szava hihetetlen!!!??
balos
@m73: Az apja szarta ki,mert az anyja sem vállalta már akkor sem!
Törölt Nick
Miféle emberek, akik inkább a csóró magyar emberekkel fizettetik meg azt amit egyébként az unió fizetne, ha a kormány nem akarná fideszes politikusok kifizetőhelyévé tenni az egyetemeket, ahol a közpénz és a köztulajdon elveszíti KÖZ jellegét, és pártirányítás alatt, tökéletes agymosodává zülleszti az egyetemeket. Ehhez az unió nem járulhat hozzá.
balos
2002ben már kijelentette,hogy megbánják még,hogy "kiénekelték a sajtot a szájából"!
kereső
Tippeket várok. Hány százalékkal fog nőni a fideSS/orbán támogatottsága. És hány százalékkal nól az eu-t elutasitók aránya.
Ilyen orbitális hauzugságok után ez szokott következni. Mert nem az a baj, hogy orbánék elsikasszák a közvagyont, hanem a "bosszú".Micsoda alávaló propaganda- orbanisztánban "brüsszel"és a "libsik" a hitleri zsidóság.
sokanvagyunk
Miféle ember az, aki nem védi meg a vejét az elcseszett vállalkozása során elmaradó EU-s pénzek megtagadásától? - és velünk fizetteti meg azt. Mondhatnám, ügyes...
Nyírfa
Azt mondja, mi a gyermekeinket nem úgy neveljük, ahogy a Nyugat akarja. Nos, te , ti, akik a nyakunkon ültök, és a lábunkon álltok, maximum idomítani akarjátok a mi gyermekeinket, engedelmes kis janicsárokká lényegíteni őket, akiket vigyázba állíthat a rendőrminiszter. Látott már olyat a világ, hogy az oktatásügy a belügyminiszter alá tartozzon? Ne túlozzunk: Magyarországon már nincs is oktatásügy.
Ideje, hogy Orbán megkapja a szükséges kezeléseket, mert már nagyon messzire ment,
Néro2
miféle emberek, akik bosszút állnak más gyerekén?
Pontosítanám
Miféle ember vagy, hogy bosszút állsz saját közjószágaidon ?
Aszem ilyen rohadt hazug alja és tolvaj lényt mint ez a várbeli desznyó tán sosem hordott a hátán.
Egyébként meg Helló röfi , mi van nem tudsz lopni ? Lopd savazóidat aztán legyen tánc meg zene.
kereső
Miféle ember az amelyik "erőforrásnak", "közjószágnak" tekinti a fiatalokat, a gyermekeket?? "sehonnai bitang ember..."
dr. prédikátor
O1G te hájas NEMZETVESZTŐ HAZAÁRULÓ SZEMÉT TRÓGER!!!MIFÉLE MOCSKOK VAGYTOK TI AKIK EGY EGÉSZ NEMZETET RABOLTOK KI??? ELADJÁTOK AZ ORSZÁGOT, MEGNYOMORÍTJÁTOK A NEMZETET MIKÖZBEN TÍ MEG DŐZSÖLTÖK AZ EMBEREK PÉNZÉN!!! MEDDIG AKARTOK MÉG LOPNI CSALNI HAZUDNI???!!!TAKARODJATOK A RETKES KURVA ANYÁTOKBA, VÉRSZÍVÓ INGYENÉLŐ FÉRGEK!!!
Edebácsi
Miféle ember az, aki a más gyerekének szánt pénzen saját birodalmat épít?!
csak úgy....
az egészben az a leg szomorúbb,hogy léteznek idióták, akik még mindíg nem látnak át a szitán és ezt a hazúg,tolvaj pojácát éltetik! szegény magyarország...
paperboy
A tanárok összes követelése jogos, Erre mit tesz Orbán? Bosszút áll rajtuk, akik a gyerekeinket, unokáinkat tanítják:

"Ez nagyon durva brigantiság.

Így reagált a Népszavának a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) ügyvivője a rendeletre. Nagy Erzsébet szerint ez már a visszaélésszerű jogalkotás kategóriája. Mostantól előállhat az a helyzet, hogy valakivel letaníttatják az évet, aztán majd a nyári szünetben szépen megkapja a felmondását. Az érdekképviseleti vezető szerint így a korábbi engedetlenséget is szankcionálni tudják, amivel a kormány még inkább félelemben tudja tartani a pedagógusokat."

Miféle ember tesz ilyet?
verőce21
Teljesen igaza van a dr. Miniszterelnök Úrnak, "miféle emberek azok, akik bosszút állanak más gyerekén"? - én is ezt írtam ide tegnap...!
Nyírfa
@sgl: 09.08

Kísérteties a hasonlóság!
Eladott Ország
Egy elmebeteg idióta barom vagy geci, börtönben fogsz megrohadni, dagdt, debol, despota, gané! Ne lopjatok annyit b+!
paperboy
Ja, és az egyetemisták már nem gyerekek - szószoros értelembe véve.

(levezetésként ajánlom magamat: "gameboy",
és most eltűnők hírtelen, kicsit rá kell pihennem az elmúlt napokra:

www.youtube.com/watch?v=WrbZHDuVP5U )
csak úgy....
@verőce21:" - én is ezt írtam ide tegnap...!" mert ti egyforma hazug alakok vagytok 0rbánnal! -hiszen 0rbán ismét csak "legálisan" lopni akart!
0rbán mást sem csinált a pályafutása során,mint bosszút állt mások gyerekein és most is ezt müveli!
icegygenabro
SZFE esetében nem volt ennyire finnyás!!
sunoge
Hihetetlen milyen természetességgel tudja a legynagyobb hazugságokat előadni ez a hitvány alak. Tényleg nicsenek rá szavak. Undorító egy gerinctelen takony és előbb-utóbb erre mindenki rájön.
sunoge
@kereső: igen, talán ez fedi: Sehonnai bitang ember. salakanyag.
sunoge
@verőce21: Ha ezt a témát nem érted és nem látod át, akkor jobb, ha csendben maradsz, mert rém ostobának és megvezethetőnek fogsz látszani. Ne hagyd magad becsapni ezáltal a puhos román által. A te zsebedből is viszi a pénzt.
kereső
@sunoge: " Undorító egy gerinctelen takony és előbb-utóbb erre mindenki rájön."- azok akik életben tartják a rendszerét, azoknak fontosabb a mai kis sarzsijuk, a poziciójuk- mint az ország jelene, és jövője. Itt vannak mindját az egyetemek vezetése- ők a véleményformálók, ők az igazi életben tartók. Ennyi gerinctelen nincs sehol sem, mint itt ezen a 93ezer négyzetkilométeren. " Sziszegve sem szolgálok, aljas nyomoritó hatalmakat"...irta József Attila.Az SZTE valamikor az Ő nevét viselte- most meg meggyalázza ezt a nevet a rektor.
kereső
@KisTehen: Fasiszták, nyilasok, nácik...ez ma az állampárt.
Havanagi
@simmering73: Ez az arcátlanság,ahogy megkérdezi,felháborító!Ártatlanul,szemrebbenés nélkül,ez már a gátlástalanság magasiskolája!
Sámannus
@Nyírfa: A csuhásoknak tolták a pént, és ezek segítik őket a rombolásban. A nem eresztyény oktatást ezért rohasszák le.
Persze az etyházi iskoláktól is jobban tudnak lóóóóóóópni azé tolja mindegyik lóvácskát neki. Ott is a stadion a fontos meg a munkakerűlés.
ómió
Mifélék!? Hát, olyan brüsszeli efftársi félék!
Nyírfa
@Sámannus: 10.15

Kívánni sem kell, hogy visszanyaljon a fagyi, mert törvényszerű. Az egyház mint szervezet az egyik legaljasabb , leghazugabb, legromlottabb intézmény a világunkban.
csak úgy....
"Azért azt ugye tudja, hogy az ERASMUS-os diákok TUDNAK ÉRTŐEN OLVASNI?!
Szóval ez az egész megint a sötétségben tartottaknak szól!" ( Bossszancs /444)
verőce21
@csak úgy...: te elmebeteg vagy ügynök!
verőce21
@sunoge: 09:55) ezt csak úgy mondjátok jobb híján, hogy "a te pénzed lopja el", szerintem éppenhogy pénzet tesz a zsebedbe a dr. Miniszterelnök Úr...!
Gazella
@verőce21: Psziciátriai zártosztàly szeretettel vár téged agyhalott
verőce21
Még ennyi elvetemült, kifordított lipsit, mint itt tobzódnak ezen a blogon...!
Képesek meglopni a saját kölkeiket, hátha sikerül ráfogni Orbánra...!
verőce21
@Gazella: te csak utazzál a hajnali vonattal naponta a kórházba, ott vár tégedet a zárt osztály...!
csak úgy....
@verőce21: szomorkodva tályékoztatlak,hogy a buta fiesz ügynök és az elmebeteg is te vagy!:) neked már évek óta szarakodik a józan itélö képességed!
-neha,talán alkohol vagy drog hatására , vannak fura dolgaid,amik homlokegyenest ellenkeznek veled : "A világ komolyabbik felén a Bolsanarohoz meg trumphoz hasonló bohócokat előbb utóbb leváltják, csak ebben az operettországban bűzölöghet egy ilyen álszent tolvaj szardarab mint szarbán, már 13. éve...ezt érdemli ez az önsorsrontó idióta nép...! :)" (@verőce21:) - erre még a gyogyi dokid sem találna választ! :)
Nyírfa
@sgl: 11.50

Volt egy kolléganőm, bántalmazó kapcsolatban élt. Időnként nem jött be, ha előkerült, szabadkozott a kék-zöld foltjai miatt, már megint elesett, olyan ügyetlen.
Amikor azon tanakodtunk, hogy miért bünteti magát ezzel a házassággal, az egyikünk frappáns választ adott: még nem elég rossz neki. Még mindig él, kap levegőt, tud enni, viszik a lábai. Majd, ha már nem, akkor kér segítséget, bár, lehet, hogy akkor már késő lesz.
Senki, sem ember, sem tágabb közösség , így a nép is , nem tud, nem is akar előbbre lépni, amíg nincs belátása. Ezen áll és bukik minden.
human
Úgyis ellopja Orbán amit ellopni tervezett. Legfeljebb más módon.
Eladott Ország
Navracsics Tibor: "Bízom benne, hogy csak félreértésről van szó, és az Európai Bizottság nem a magyar diáklokkal akarja megfizettetni a magyar kormánnyal esetleg fennálló vitájának árát." Figyelj, Tibor, tudod az EU-s források, amiket eddig két marokkal önfeledten fosztogattatok, na, azok szerinted ki a f@szomnak a pénzei voltak?! Eddig nem zavart b@zmeg, hogy a „magyar embereket” lopjátok meg?! Cigány geci a két kölykét közpénzből tanította, az nem zavarta, pedig alig volt megtakarítása!
Pági
Ráadásul nagyon alantas módon érvel. Megint a gyerekeket hozza bástyaként, holott semmi közük ennek a mocsoknak az akcióhoz.
verőce21
@csak úgy...: 11:53) Ovis vagy nagyon, te buta ds ügynök! - "a buta fiesz ügynök és az elmebeteg is te vagy!:)" - tululu!
Olyan zavaros vagy mint a pártfogoltad, Márki-Zay...! Mennyivel támogattad a kampányát, te hazaáruló...?
csak úgy....
@verőce21: te csak egy hazudozó, putris, proli ,egy képzelgös elmebeteg! :)
Gazella
EU csak azt akarja, hogy az egyetemek éléről tünjenek el a fideszes politikusok! Ez benne van a kötelezettszegési eljárásban!
gina
Hogy rohadnál meg te szemét parazita, te mit teszel nap mint nap rohadék... megint másra mutogatsz,,??
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.48

Navracsicsban egy csúszómászó testesült meg.
justhpeter
Miniszterelnökpártelnökúr mindenben a hívei elött ják. Az európai ember számára méltatlan aljasságban is. Ahogy szorul a nyakán a hurok egyre primitívebb, aljasabb megnyilvánulásai vannak, egyre nagyobb szégyene lesz ennek az országnak.
Nyírfa
@justhpeter: És minél inkább kapálózik, annál szorosabb lesz. Vergődésében pedig bármilyen árulásra kész.
Sámannus
@sgl: Az adás egy zárt országnak szólt. A nyuggeroknak ha van szabad média azonnal szólhatott volna valaki, hogy csávókám a múlt évben is kevesebb volt, és ez is csak a fele amit pótoltok. Vagyis a lopást ne használja senki dicsekvésre.
Persze a fideszmédiában tilos gondolkodni.
Ha minél előbb történnének a felzúdúlások ezeknek állandóan menekülniük kéne.
human
Mivéle kormány az ami még járvány alatt is azon ügyeskedik, hogy ellopja a nép pénzét túlárazott kínai vakcinákkal, semmire sem jó lélegeztetőgépekkel, nem működő maszk gyártó sorral.
laszlobihari
@Eladott Ország: tudod azért ez sértő, egy okos inteligens orángutánt össze hasonlítani egy hipóval fehérített mozdonyszőke sejthalmazzal! Ha a majmoknak lenne szakszervezete már tiltakoznának, mivel ők soha lehetnek olyan gecik mint európa ondója!
nezelodo
"Mert miféle emberek, akik bosszút állnak más gyerekén?"
Nagyon jó a kérdés "vezérem"! Nincs véletlenül egy tükör a keze ügyében? Használhatná...
Németh István
Azon túl, hogy a Viktornak igaza van, tegyük hozzá, hogy ez a balliberális túlsúlyban lévő csemetéket fokozottabban érinti! Ugyan is azok vannak többen, jóval többen, mint a tisztességes magyar polgárok gyermekei! VAGY, netán, - mondatja a bennem lévő kisördög - hogy a ballibkó csemeték valami privilégiumot élveznek és kapnak aljas hátsó un. soros támogatást!?
Na a lényeg tegyünk magunkért! Elöször >> is a Fidesz-Kdmp frakciók kezdeményezzenek bizalmatlansági indítványt a moslék és renittens fővárosi és területi polgármesterekkel szemben!
Aztán az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. korrupt, háborús bűnös vezetése vonúljon a börtönbe!
Nyírfa
@human: tegnap, 21.26

Brigantik kormánya képes csak rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.