A Vodafone már értesítette ügyfeleit, de a Telekom, a Yettel és a Digi ügyfelei is számíthatnak emelésre. A Vodafone „automatikus díjkorrekciót alkalmaz” lakossági, egyes flottás és kisvállalati ügyfeleinél, ami az otthoni és a mobil szolgáltatások előfizetési díjait egyaránt érinti – írja a 24.hu. A cikk szerint a szolgáltató értesítette is előfizetőit, hogy 9,39 százalékos inflációkövető díjkorrekciót alkalmaznak januártól, és a lap szerint a másik három (Telekom, Yettel, Digi) szolgáltatónál is lesz inflációkövető díjemelés. A cikkben egy „távközlési piaci szakértőre” hivatkozva azt írják ez nem áremelés, hanem „díjkorrekciós kiigazítás”, a háttérben pedig az áll, hogy 2018-ban életbe lépett az egységes EU-s hírközlési kódex irányelve, amely szerint a távközlési szolgáltató egyoldalúan, de indoklással módosíthatjaa az ÁSZF-ét. Ezen felül a szakértő szerint „az iparág, amely biztosította a távmunka és távoktatás lehetőségét a Covid alatt, rendkívüli terhet vállalt, anyagilag...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Jó reggelt Magyarország, jó reggelt fiatalok!!!
Ezért vette meg Orbána Vodafont, hogy azonnal díjat emeljenek!!
MIért hagytuk, hogy így legyen? (Illés) Ma is aktuális!!!?
lampa laz
Várható volt.
"ez nem áremelés, hanem „díjkorrekciós kiigazítás”, még véletlenül sem használják az emelés szót, mert azt még a hülyék is értenék.
simmering73
Sikerült is a diginek 21%-ot ránk verni - inflációkövetőleg. Sőt nyáron is emeltek már sutyiban, így nyár óta összesen 40%-ot dobtak rá. Köszönjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.