Csütörtökön délután hívták ki a rendőrséget egy tragédiához. A hatóság bejelentést kapott, hogy a nagy-britanniai Caterhamben található Gravelly Hillben egy kutya többeket is megtámadott, a sétáltatóját veszélyesen megsebesítette. A mentősök mindent elkövettek, de a 28 éves londoni nő a helyszínen meghalt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Sajnos nincs rá törvény sehol, hogy a közepes termetű kutyáknál nagyobb kutyákból csak 1-et lehessen tartani azt is hatóságilag elfogadott, ellenőrzött udvarban és megfelelő körülmények között. Mert ha éheztetik kínozzák őket bizony ők is gonosszá gyilkossá válnak.
Peller Anikó
@magyar1: Ezt azért megtoldanám azzal, hogy az otthon (vagy máshol) tartott állatok ellátásáért, szórakoztatásáért és neveléséért a gazda a felelős és ahol a kutya naphosszat csahol ott a gazda nem gondoskodik jól a rabszolgasorban tartott kutyáiról.

A csirkéknél ez a kérdés fel sem merül mert ők nem tudnak ugatni, ők némán tűrik a sorsukat, mint a többi állat sorstársuk.
magyar1
@Peller Anikó: Ebben tökéletesen igazad van. De a pénzszórásból létrejött állatvédelem nem ellenőriz semmit, csak felveszik a fizetésüket a semmiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.