A miniszterelnök közösségi oldalán megosztott bejegyzésében arról írt, hogy történelmi csúcson vannak Magyarország pénzügyi tartalékai.

Hatalmas bejelentést tett Orbán Viktor
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. január 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Nem adjuk fel a nagy céljainkat!

- ezzel a felütéssel osztotta meg a fotót.

Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában többek között arról is beszélt, hogy "Magyarországnak soha nem voltak akkora pénzügyi tartalékai, mint amit az elmúlt három hónapban a kormány összehozott".

Kiemelte:

történelmi csúcson vannak az ország pénzügyi tartalékai, ezért "nemhogy nem lehet Magyarországot sarokba szorítani, hanem boldogulunk mi nélkülük is". "Persze velük könnyebben boldogulunk, egyszerűbb lenne, gyorsabban is haladnánk", de azt gondolni Brüsszelben, hogy nélkülük nem kel föl a Nap, teljes félreértés

- fogalmazott. Hozzátette: ők ezzel szembesülnek most.

Közölte:

hiába volt a 2022-es év a veszélyek éve, soha nem dolgoztak olyan sokan Magyarországon, mint éppen 2022-ben. Emellett a Magyarországra érkező beruházások sohasem voltak olyan magasak egy évben, mint 2022-ben, és 2023-ban még magasabbak lesznek

- jelentette ki.

Kiemelte: tehát a magyar gazdaság "köszöni szépen, jól van".

Forrás: MTI, Facebook

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ezen nincs mit csodálkozni. Ekkora infláció a rendszerváltás óta még nem volt. Az emberek próbálnak munkát találni és dolgozni, hogy valahogy megéljenek, mivel a szociális ellátás az az éhenhalásra sem elég, annak, aki egyáltalán hozzájut valamennyi segítségre. Közben a fizetések messze elmaradnak az inflációtól, viszont a hatalmas árak miatt az áfa is hatalmas. Tehát hogy "történelmi csúcson vannak Magyarország pénzügyi tartalékai" az azért van, mert "történelmi csúcson vannak" a vásárlók által befizetett adók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@amortizáltok: @Alfa: @csipetke: @terlasz: @nemkati: írtó buta nemzetellenes csőcselék és aljas hazaáruló banda a mocskos agyatok nyilván arra való, hogy seggeteket törölgessétek vele!
Csak így úr mivoltomból >> mi lehetett volna a nemzettel ha 2010-ben a gyurcsány -bajnai hazakiárusító és hazaáruló csőcselék folytatja nemzet kiárusító tevékenységét! Lehetséges, sőt biztos, hogy az adósságtól megnyomorodott népen az un. nyugat röhögve osztozkodna, nektek is csak legfeljebb az a szar jutna kajából amit ti és az állatitok kiszartok! moslék banda!
amortizáltok
@Németh István: akár neked meg az orbán haverodnak, anyáddal foglalkozz ki bérelt fel ide trollkodni ? mosd ki az agyadat meg a szádat akkor is maradsz gazember és áruló mint a gazdaállatod a haverjaitok mind Angliában maradtak emlékezzél a szavazásotokra amikor odalépett és közölte? rossz helyre tettétek az X et ugye nem is soknak lett itthon maradása
drrotf
Orbán megint nagy vonalúan olyanokat mondott ami nem igaz!'1989 előtt a munkaviszonyban állók száma 5,6 millió volt, legalább is a KSH adatai szerint, és ez 7-8 százezerrel több mint a mai dolgozói létszám!Más részt, ha tavaly olyan jól működött a gazdaság akkor miért mondták le a női kézilabda EB megrendezését pénz hiányra hivatkozással, vagy miért várnak a pedagógus fizetések rendezésével addig amíg az EU pénze nem érkezik meg?Csak nem visszamentünk az őskorba, ahol gyűjtögető életmódot éltek az emberek, csak most a pénzügyi tartalékokat gyűjtögetjük, közben meg az ország jövőjét képező nemzedéket olyanok tanítják, nevelik , akik annyit sem keresnek mint egy segédmunkás, s arra várunk hogy az EU adja már ide a pénzt amiből ki akarjuk fizetni a pedagógusoknak a megérdemelt bérüket?Nem süketelésnek tűnik ilyen viszonyok mellett az ,hogy pénzügyi tartalékaink soha nem voltak ilyen jók?Csak nem temetésre gyűjti Orbán a pénzt?
Félix
Sürgősen keresse föl pszichiáterét Grazban! Nyilatkozatai alapján időszerű lenne!
balos
@drrotf: A tartalékból épp most kapott a jölike 30 milliárdót,mert a macája "éhes"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.