A szankciókról szóló nemzeti konzultáció bebizonyította: a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában.

Hollik szerint a nemzeti konzultáció bebizonyította: "A magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül"
Fotó: Hollik István, a KDNP képviselője azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. december 5-én. MTI/Balogh Zoltán

Hollik István közölte, hogy lezárult a nemzeti konzultáció kiértékelése. Csaknem 1,4 millió ember mondta el a véleményét.

Az eredményekből tisztán látszik, hogy a magyarok nem támogatják az elhibázott brüsszeli politikát, a kitöltők elsöprő többsége nem kér a szankciókból

- emelte ki.

A nemzeti konzultáció eredménye ugyanakkor még valamit bebizonyított: "azt, hogy a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül" – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

Azzal ugyanis, hogy Gyurcsány Ferencék Brüsszel és az elhibázott szankciók oldalára álltak, egyértelműen szembehelyezkedtek a magyar érdekkel, és a magyar emberek véleményével is, amit kifejeztek a nemzeti konzultációban

- mondta.

Ráadásul ezen politikájukon máig nem hajlandóak változtatni: a baloldal továbbra is a magyarokra erőltetné a szankciókat, sőt újabbakat is bevezetne.

"Nekünk viszont Magyarország az első" – jelentette ki Hollik István, hozzáfűzve: mindent megtesznek, hogy érvényt szerezzenek a magyarok akaratának. Ezért továbbra is nemet mondanak az elhibázott brüsszeli szankciókra. Mindent elkövetnek, hogy Magyarországot távol tartsák a háborútól, hiszen csak a béke jelenthet megoldást – hangoztatta a kommunikációs igazgató.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
6,6 millió magyar állampolgár a nemzethy inzultáció megfelelő helyen kezelésével is elmondta a föld-trafik tolvaj ártunkról és qurmányunkról a véleményét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
paperboy
Hollik bebizonyította, hogy nem véletlenül kopaszodott meg.
Nessy
Hollik! Valami nem stimmel! Tavaly "óriási fölénnyel a fidesz nyert" akkor most miért csak 1,4 millió válasz érkezett? Most a többiek már mind baloldaliak?
lusta
6,6 millió magyar állampolgár a nemzethy inzultáció megfelelő helyen kezelésével is elmondta a föld-trafik tolvaj ártunkról és qurmányunkról a véleményét.
Pálinkás Pál
az eredményekből az látszik tisztán te majom, hogy még a híveitek több mint a fele is [email protected] visszaküldeni ezt a demagóg baromságot...
jáger laszló
A kis frufrus félrebeszél
A 6,6 millió nem válaszoló azért jelez valamit
Máskülönben a a10 szankciót Orbán már 1x +szavazta Brüsszelbe,és most csak majmot csinált ,magából
Hülye kérdésekre csak hülyén lehetett válaszolni
csak ennyi
barátilag
J.L.
tothjani
A nemzeti Konzultáció bebizonyította hogy Orbán már 2015 óta úgy táncol hogy Putyin fütyülője van a szájában.
Persze valahol igaza van hiszen ha akkor nem vezetnek be szankciókat akkor most Putyin már Berlin alatt járna, mi pedig az Orosz birodalom részei lennénk.
Jozefina
Hollik már krónikusan hazudik!!!??
balos
@Jozefina: Hát inkább krónikás a lelkem,de olyan félnótásan!
kereső
Szóval: van 1,4 millió magyar, és van 7,6 millió egyéb- aki meg baloldali. Hülye vagy hollik...
amortizáltok
likasfejű fáj hogy nem kaptok pénzt orbánt okold ne azt akit 10 éven át megloptatok, ja hogy nem adnak akkor a jog és korektség nem forog a fejetekben ??? vajon mért is nem? tudjátok azt nagyon is jól de a másikat hülyének nézitek gátlástalanul hazudtok mindent 1000 x körbetrombitáltok attól a A HAZUGSÁGAITOK NEM VÁLTOZNAK, Már ha hárman nyilatkoztok mindhárom mást másképp magyaráz? ja ?
Emmersson71
Bolond Hollikból bolond szél fúj...
simmering73
Ennek a baromnak ahogy serken a haja, úgy tűnik el a maradék esze.
Törölt Nick
Minden fideszpatkány szükségét érzi, hogy sikert óbégasson. Pedig a szaros 17% kudarcos vastagon.
Ditrich
Ameddig Brüsszeltől követelőzik pénzt ez a tolvaj banda addig Brüsszel fogja húzni a talpalávalót nincs mese! Amúgy meg ezek szerint Moszkva vagy Peking zenéjére jobban szeretnének táncolni? Mondjuk inkább ezek jobban illenének hozzájuk mint a nyugati civilizált országok!
surdilloFUJT
@kereső: ...de még mekkora!!!ahogy a fekáliával teli fején nől a haja,úgy megy el a maradék román esze is!!!
drrotf
Hol-likom!Tudod mit bizonyítottak be a vélemény adásra jogosult magyarok?Hogy magasan tesznek az ilyen semmiről nem döntő kérdés -felelet játékra! Úgy gondolják, hogy felesleges idő pocsékolás válaszolni olyan kérdésekre, amelyek nem is kérdések már mert Orbán Viktor már egy személyben döntött ezekben az ügyekben, és tudják, hogy Orbán olyan vezető aki még akkor sem figyeli meg hogy mi az választóknak a véleménye az eldöntendő kérdésekről ha még nem döntött róluk!Egyébként az általános iskolákban még tanítják a százalék számítás szabályait és így minden általánost végzett ember tudja, hogy ha több mint 8 millió megkérdezettből csak 1,4 millió ember válaszol a feltett kérdésekre , akkor nem a a magyarok többsége döntött az ügyben hanem csak a válaszadóké, amit ugye csak a csalni akarók kevernek össze.Te Hol-likom egy nagy csaló vagy keresztény létedre, félre szeretnéd vezetni a magyarokat, de ez már most nem megy mert elég sokan kijártuk az általános iskolát, és ismerjük a százalék számítást!
Toller Béla
Ez a nemzetinek becézett bolondság semmit sem bizonyított a fidesz gyérülő támogatottságán kívül. Hogyan képesek ezek az emberek ennyire égetni magukat ? Egy csiga vére is felforrna a szemétségnek ekkora méretétől ! Bűzlik az orbániáda, hogy nem érzi ezt egy hollik (hol nem lik) !
ómió
Az efftársaknak mindig is a fényesre nyalható hátsó volt a mindenük! Korábban a moszkvai, ma meg a brüsszeli!
paperboy
Hollik szerint a nemzeti konzultáció bebizonyította: hogy a fideszesek kevesebben vannak, mint négy éve
simmering73
A nemzeti konzultáció bebizonyította, hogy lassan magatokra maradtok hajasbaba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.