Az egykori politikus Csintalan Sándor, jelenlegi publicista a Klikk TV Mélyvíz című műsorában arról is beszélt, hogy amíg a kormány bűnbakokra tereli a figyelmet, addig nem látják az emberek, hogy milyen pocsékul élnek.

A szélsőjobbnak, és a Fidesz elveszett szavazóinak tett gesztus – Novák Katalinnak ment neki Csintalan

Rejtély, hogy miért, de Magyarországon vannak olyanok, akik a legszörnyűbb tapasztalatok ellenére is egyfajta reményt látnak a fasizmusban és a faji, etnikai alapú politizálásban. Ráadásul a magyar politika a nemzeti közösségben félelmet akar kelteni, mert csak így tetszeleghet a megmentő szerepben

– véli Csintalan Sándor. 

Szörnyű, hogy egy ilyen horderejű ügyben 13 év kellett ahhoz, hogy elsőfokú ítélet szülessen, így az emberek többségének halványlila gőze sincs arról, hogy mit csináltak, és hogy kik ezek reagált Csintalan Sándor arra, hogy Novák Katalin kegyelmet adott annak a Budaházy-ügyben érintett hét embernek, akik szó szerint megverték őt. 

Hiszem, hogy a büntetésvégrehajtásnak az a célja, hogy a bűn elnyerje méltó jutalmát, azaz a büntetést

– mondta, majd kifejtette, abban is mélyen hisz, hogy ennek tilos méltánytalanul sokáig elhúzódnia. Az, hogy még mindig tart az ügy, szerinte felülírja a büntetőeljárás célját. Emellett tisztában van azzal, hogy ez a kegyelem nem más, mint a szélsőjobbnak, és a Fidesz elveszett szavazóinak tett gesztus.

Több, mint harminc év munkája van abban, hogy Magyarországon a honfitársaim egy jelentős része – a legszörnyűbb tapasztalatok ellenére is, valamiféle reményt fűznek a fasizmushoz és a faji, etnikai politizáláshoz. Rejtély, hogy miért. Én abban a hitben nőttem fel, hogy például nácizmus, vagy rasszizmus ebben az országban soha többé nem lesz.

- fejtette ki Csintalan Sándor.

Csintalan szerint az EU viszont úgy tekint Magyarországra, mint potenciális bűnözőre, hiszen mindent figyelni fognak. Azon csodálkozott, hogy az ellenzék nem használja ezt az egyszerű dramaturgiát. A Fidesz kommunikációval mindent igyekszik elfedni.

A Klikk TV Mélyvíz című műsora ide kattintva nézhető meg.

Forrás: Hírklikk

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
" human
@Nyírfa: Hát én elég sötéten látom a jövőt még az Orbán kormány bukásával együtt is. Ha a fidesz tábor kiábrándul Orbánból és új pártot keres az szerintem a Mi hazánkhoz fog húzni. És ez a fajta váltás Orbánéknak is érdeke lesz, mert a Mi hazánk nem fogja őket elszámoltatni. Már most látni, hogy Orbánék jókodnak a Mi hazánknak. Például Novák Katalin kegyelmet adott a Budaházy-ügy 7 vádlottjának. Budaházy sem rendes börtönben van, hanem házi őrizetben.
A mi hazán egy újabb és mélyebb sötét kort hoz el Magyarországra. De Orbán abban a sötétségben is biztonság falatozhat ja majd a homárt valami puccos étteremben. "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@KisTehen: Szerintem meg a fideSSes hitlerájban éli ki "nemi vágyait"!Mint kiskegyed az ereszen a jocival!Bár ,hogy melyikőtök a nő az még kérdéses!
Csizmás Kond
...egykori politikus ???...egykori licsilocsi ingyenélő...bármibe beállt csak fizessék.
Nyírfa
" human
@Nyírfa: Hát én elég sötéten látom a jövőt még az Orbán kormány bukásával együtt is. Ha a fidesz tábor kiábrándul Orbánból és új pártot keres az szerintem a Mi hazánkhoz fog húzni. És ez a fajta váltás Orbánéknak is érdeke lesz, mert a Mi hazánk nem fogja őket elszámoltatni. Már most látni, hogy Orbánék jókodnak a Mi hazánknak. Például Novák Katalin kegyelmet adott a Budaházy-ügy 7 vádlottjának. Budaházy sem rendes börtönben van, hanem házi őrizetben.
A mi hazán egy újabb és mélyebb sötét kort hoz el Magyarországra. De Orbán abban a sötétségben is biztonság falatozhat ja majd a homárt valami puccos étteremben. "
jesz
Csintalan nekiment Novák Katalinnak?... Nagyon be lehetett tépve...
Nyírfa
Remélem, @human: nem veszi zokon, hogy az engedélye nélkül bemásoltam a hozzászólását. Szerettem volna láttatni, hogy , amit Csintalan felvet, az az itt írókban , gondolkodókban ugyanúgy felmerül, sajnos, joggal.
Novák Katalin pedig kapja elő alig használt papírzsebkendőjét, és kezdjen ablakot pucolni, mert az már olyan koszos, hogy nem lát ki mögüle az ő köztársaságára. Ami, persze nincs, így jogtalan címbitorlónak minősül.
simmering73
@KisTehen: Baszódj már meg, hogy tele szarod itt a topicot a dadogásoddal. Diszgráfiás vagy?
orsos vendel
@KisTehen: te hujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje vagy
Németh István
Ez a moslék jellemtelen a >> beszarástól, merthogy nagyon jól tudja, hogy a környezete utálja, és mindenki felismeri, hogy ha előfordúl a jellegzetes faszfejével nem is lehet eltéveszteni - tehát testörrel jár, mert még a vak is picsánrúgja! Hülye kotorék! A családtagjai sem állnak vel szóba a lánya utálja, mint egy marék gilisztát, szaros gilisztát!DE egyt ő is tud > az usa-nató takarodjon Európából és az Eu. korrupt, háborús bűnös vetetése meg menjen a börtönbe!
Peller Anikó
@Jellemes István: beszarás, hogy lehet vki ennyire hülye.
Rockxy
"Rejtély, hogy miért."
csinti nem érti.
és nem látja, hogy a parlamenti ellenzék egy követ fúj a fidesszel, ha népirtásról és hazaárulásról van szó.
a "dolgok" elején kicsit hisztiznek, aztán beállnak a sorba.
veoh.com/watch/v1421767712Y2aE44g

és:
rumble.com/v1dwu1d-az-alaptrvny-semmis.html
Németh István
@orsos vendel: @simmering73: @Nyírfa: a ferőzőképes állszocialista, kommunista csökevényekkel mint gendee-génkezelt spermabajnokokkal nem lehet mit kezdeni ezeket egyszerűen a dögkútba kell lapátolni > mert nemzet ellenségek a hazaárulók kiszolgálói, magyar ellenesek minden aljasságra képeseke amelyet a megbízóik kitalálnak ezért anyagi előnyöket fogadnak el, sőt fényesre nyalják a gyurcsány-dobrev seggeket, inkább szaros valagakat, undorító államellenes senkiházik!
De egyet el ismernek > az usa-nató takarodjon Európából, az Eu korrupt, háborús bűnös vezetése húzzon a sittre!
Jozefina
Csintalan ezúttal beletalált és igazat mondott!!!
surdilloFUJT
@Peller Anikó: Ez olyan idióta fidessnyalonc,orbáncsicska,hogy a baromsága már a Holdról is látszik!!!
ómió
Hát, bizony, itt az "emberek" akkor "éltek jól", amikor a bolsi tetübanda ellopott tőlük 1 havi fizut meg 1-2 havi nyugdíjat és államcsődbe döntötte az országot! Akkor még majdnem a kommunizmus is "beköszöntött"!
paperboy
A szélsőjobbnak, és a Fidesz elveszett szavazóinak tett gesztus, Novák Katalin - és pont !!!

Ez így igaz! Ezen nincs mit szépíteni vagy megmagyarázni.
balos
@KisTehen: Félek ahonnan a tényeket látod az a geci segge,de egyed ha neked ott jól esik!Nektek megmarad a Mohácsi vész meg a tartár járás,hogy a vármegyei ispán seggén nyelveljetek még mindig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.