Az ingyen ételért sorakozó tömegről nem idén karácsonykor készült kép, de nem is 2013-ban, mint ahogy több kormánypárti oldal állította. Mutatjuk, hogyan érdemes megkeresni a fotó eredetijét.   “Ételt osztottak”   Ezzel a szöveggel osztott meg egy fotót a Szülői Hang nevű, szülőket tömörítő oktatásügyi érdekvédelmi szervezet 2022. december 29-én, 57… A Blaha Lujza téren tartott ételosztásokon készült felvételek után kutattunk, egy egyszerű “Blaha ételosztás” kulcsszavakra lefuttatott keresés során a YouTube-on az első találatok között bukkantunk rá az Ételt az Életért, a krisnás ételosztásokat szervező alapítvány videójára a 2005-ös Blaha Lujza téri szeretetlakomáról, amelyen kiolvasható a sárga hirdetés elején a “TRANZIT” szó. Megtaláltuk a kép eredetijét: Soós Lajos fotóját, amit 2005. december 26-án készített a Blaha Lujza téren, ahol a képaláírás szerint “a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők közössége nevében egyházuk tagjai a karácsonyi ünnepek alatt naponta 1000 adag meleg...

Forrás: lakmusz.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ma már Orán azt is megtiltotta, hogy a szegény rászorultaknak utcán ételt osszanak!!! Persze mindezt kdnp támogatással, keresztényi alapon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.