735. 788. 071 euró, vagyis közel 300 milliárd forint hívható le csak az idei évben abból az összesen mintegy kétezer-milliárd forintos uniós keretből, amelyből a következő hét év során egészségügyi fejlesztési- és beszerzési programokat lehet finanszírozni az európai tagállamokban. Csak az a kérdés, hogy Magyarország és a magyar egészségügyi intézmények, illetve szakmai szervezetek mennyit lesznek képesek sikeresen lehívni ebből a pénzből - kezdte szokásos vasárnapi nyílt levelét Ujhelyi István Európai Parlament képviselő közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Ez a rohadék, ki meri nyitni a mocskos pofáját, bármi témában? megáll az ész!!! Ennek nem jár sem az élet sem, az meg pláne nem; a pénz! Innetől kezdve ott rohadjon meg és mindazokkal akik ezt a moslékot beszvazták az eu. parlamentbe >> szar tróger hazaáruló!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.