Társadalomkutatóként akár örülhetnék is annak, hogy olyan közelről és élesben tapasztalhatom a Stockholm Szindróma működését, ahogyan ez ma a magyar társadalomban érzékelhető. Ám természetesen nemhogy nem örülök, hanem kétségbeejtőnek tartom. És azt is látom, hogy ez a fogvatartóval való azonosulás a társadalom egyre szélesebb rétegeire terjed ki - világított rá közösségi oldala bejegyzésében Vásárhelyi Mária szociológus arra, amit 2023 Magyarországán tapasztal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nem mindenki szenved Stockholm szindrómába kis hazánkba! Aki meg igen, arra a legcélszerűbb ráhagyni,kevesebb vele a gond! Meggyőzni úgy sem lehet.
Horizont
"Bőven elég az, ha mimagyarok többsége le tudja írni a nevét, ki tudja betűzni a csirkefarhát aktuális árfolyamát, és a megfelelő helyre tudja tenni az ikszet minden negyedik évben. Ez teljesíthető célkitűzés, de a sikert aligha fogja bármelyik államtitkár bejelenteni. Habár ha megtenné, abból sem lenne gond. Jólvanazúgy."
KisTehen
@Horizont:te tudod, hogy hova kell tenni az x-et?
Horizont
@KisTehen: Te csak gyártsad a szarabbnál szarabb kommentjeid tucatszámra az megy neked, érdemi beszélgetést úgyse lehet veled folytatni úgyhogy hagyjuk egymást békén, mert elsorvasztasz.
Horizont
@KisTehen: Ja és ne felejtsd el magad szorgalmasan lájkolgatni.
KisTehen
@Horizont: hát, ez 1 hozzászólásnál több lett ... kezdesz eltévelyedni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok