Egyre biztosabbnak tűnik, hogy az idei télen már semmiféle ellátási gond nem lehet, így a gázárak továbbra is meredeken esnek a tőzsdéken. A TTF lélektani szintet tört át hétfőn.

Zuhannak a gázárak, ebből azonban a magyar piaci fogyasztó nem érzékelhet semmit

Fotó: pixabay.com

Lassan a nyári csúcs hatodára esik a földgáz tőzsdei ára. A hétfő reggeli nyitás után ugyanis a kurzus gyorsan közelített a lélektani 60 eurós szinthez, sőt át is törte azt – írja a Privátbankár.

Ez ugyan még mindig jóval magasabb ár, mint amennyit a rezsicsökkentett gázért kell Magyarországon fizetni, ám a lakossági piaci ár immár a háromszorosa a tőzsdei árnak. Miután az idei fűtési szezonra már rögzítették a lakossági árakat, ezért az árcsökkentés közvetlenül nem hat a lakosságra.

Forrás: Privátbankár

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Szankciók látszik nem működnek meg a Nemzethy Trágyaországot úgy se érintenék a nem működések mivel Papagáj Pitike Nemzethy arany-ér gazdasági ötödáron márt vett tavaly előre 15 évre. Na ugye !
Hát akkor ennek énekeljük el a Himnuszt összefogásilag minden külhoni magyar testvéreinkkel egyetemben ! Hurrá !!!
uploads.disquscdn.com/images/dd9d2ad9235ebd5de7e47d9cefe0d4f20e77b97e4e34514c72429c08bbb75464.jpg
Nessy
@Néro2: Még nem bűnhődtünk eleget ! Isten nem ver bottal, csak Orbán kormánnyal!
Béla333
"Zuhannak a gázárak, ebből azonban a magyar piaci fogyasztó nem érzékelhet semmit"
A hülyemagyar maffiahívők szerint így helyes, így lehet a valóságtól rugalmasan elszakadni és egy maffia álomvilágban létezni... Ők ezt szeretik a maffiában...
Fenyöfa58
@Nessy: MEG 3 MILLIÓ fideSS BIRKÁVAL !!! Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Fenyöfa58
@KisTehen: MIKOR VISZNEK MÁR VÁGÓHIDRA !!!???
Fenyöfa58
@KisTehen: A MOCSÁR KÜLÖMBEN SZAR DOLOG, MERT HA EGYSZER BELE LÉPSZ MAGADTÓL NEM TUDSZ KIJÖNNI BELÖLE !! ORMÁNYOS VIGYOR NEM HAGY AZ UT SZÉLÉN /más nem bele lök az árokba / ! ÁMEN !
Fenyöfa58
@KisTehen: 3 millió GURULÓ MARHA ??? Valamelyik gyogyszeredet nem vetted be ???
Németh István
@Aki Én: @Fenyöfa58: Tudjátok a szerkesztők akik ezt a valójában nagyon szemét indíttatású hírt így ledták azokat kellene nagyon picsánrúgni és a nép izgatása, félrevezetése okán akár fel is akasztani! Hogy miért? azért mert ez a hír egy moslék csúsztatáson alapuló ótvaros rosszi-ndulatú az államvezetés elleni megnyilkvánulás! A lakósság nálunk nem érez és nem érezhet semmit, mert azon az áron veszi és használja az energia eszközöket amelyet az állam óriási kedvezménnyel biztosított a családok számára, már az árak drasztikus megemelése lőtt ÉVEKKEL ezelőtt!!! >> ez a 181 ezer forint havonta. Ez a 181 ezer forint csökkenhet az ármozgások alapján amely azt jelnti, hogy az un. végső fogyasztó a család, nem érez semmit, Azonban az állam által vállalt kedvezményben való részesítés összege legfeljebb 170 ezer forintra csökken, és kívájuk is, hogy csökenjen!!! - csládonként! Az Állami megtakarítás más, nagyon sokterületen használható fel, amely megint csak a nemzet a polgárok érdeke!
Persze ezt a hülyék a barmok a szifilízes agyú sperma-hulladékok nem értik - hát dögöljenek meg a baromságaikban a hírosztókkal együtt!
A lényeg az usa-nató takarodjon Európából, az Eu korrupt, háborúsbűnös vezetése húzzon a börtönbe!
Havanagi
Itt nem számít semmi,zuhanhat a gáz világpiaci ára,takarékoskodhatnak az emberek,áremelés,vagy büntetés lesz a következmény.
Miskolcon ez a helyzet:minap.hu/cikk/dk-kepviseloje-szerint-miskolcot-megbuntette-kormany-takarekoskodasert
Szemfedelet az milyen népre!Aki hagy hülyét csinálni magából!
Yoda69
Ezt a rohadt dilettans kurmany lapatra kene mar tenni
Clavigo
Mi szivesen fizetünk 7- szeres árat,,a gyerek is lassan megszokják 14- 16 fokot a sulikban.. Köszönjük a fürkészeknek az ötödáras gázt,,15 évre előre ... ( a qrva anyátokat raknátok teherbe,,Orbántól kezdve,,a legutolsó félhülye rajongójáig )..
Aki Én
@Németh István: ...megint elhanyagolod a kezeléseket, te elmebeteg idióta!
gina
@KisTehen: Nálad sötétebb nincs ebben az országban, ja de igen a sok fidesz szektahivö ugyanilyen elmebeteg proli mint te, remélem neked is kell orvos, akkor legalább nem fogod itt rontani a levegöt,, mert mielöbb a föld alatt leszel idióta
Németh István
@gina: @m73: @Aki Én: @Clavigo: @Aki Én: De a két főhülye a @gina: és a@m73: nyilván a nyalója részére >> "bugris!? A kurvaanyádat!" csak többeszámban > viszont idézni tudom!
De azért tudjátok??>> az usa-nató takarodjon európából, az Eu. korrupt háborús bűnös vezetése takarodjon a bötrönbe!
Clavigo
@Németh István: Te meg vándoroljál már ki keletre,,,legalább az Uralig,te pöcs.
Németh István
@Clavigo: voltam arra, mi több végig utaztam a környéket, hatlmasat vadászunk, majd az ural folyó torkolatánál szenzációs horgászatot folyttaunk! Magyaros halászlével buliztunk > vodkáztunk, kvasszoztunk, ki-ki ahogy akarta! Most boldog vagy? A művészkém >@m73: kivállóan bontogatja ékesszólásának pejhes szárnyait, de még nem tud elrpűlni a helyére a bús picsába! Ó a szépséges > @gina: szerelmi vallomása megíndította lelkem tüzét, a szélesre tárt boldogság ajtaja oly hivogató, hogy negédes rigmusok dalolása mellet szágúldok hozzád egytlen szépségem, egyetlen vágyam szemed csillogásának látványa, s hogy a boldogság kéje hassa át tested vonaglását! Tehát így van ez > @Aki Én: ugye megmondta mihelyst az "elgurul pirula" adta tiszta lélek kibontakozik a rátőrt öszinte vágyak elborítják a korcs hülyék által benépestett világot!
De ragaszkodom a valós tényekhez is!! > az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. korrupt, háborús bűnös vezetése húzzon a sittkóra!
ómió
Ez biztos attól van, hogy Ursuláék "potom" 32 milliárd m3 gázhiányt prognosztizálnak idénre az EU-ban! Minden milliárd m3 hiány1% "ócsítást" jelenthet! Ez csak így lehet "logikus"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.