Gazdag a cégünk, csak nem tudunk róla? (x)

Védjük be és váltsuk vagyonná a szellemi tulajdonunkat! Legnagyobb kincsünket ne dobjuk a szemétbe, mert nem tudjuk, hogy a cégünkbe belefektetett tudásunk is érték. Sokszor jóval nagyobb, mint a materiális javaink. Csak fel kellene mérnünk, dokumentálnunk és bevédenünk. Ezekre a kérdésekre válaszolnak a téma legjobb szakértői a PP Konferenciaközpont – BKIK hibrid konferenciáján, január 26-án.

Szellemi tulajdon – Több mint vagyon!

A szellemi vagyon feltárása, bevédése nem úri huncutság. Nem csak jogi procedúra, amit ki kell pipálni. A szellemi vagyoni értékek forinttá alakításakor nagy és kellemes meglepetések érhetnek bennünket. Kiderülhet, hogy a cég addigi vagyona többszörösére növekedett. S vele a befektetők ajánlata is.

A kkv-k mégsem élnek ezzel a hatalmas vagyoni értéknövelési lehetőséggel, holott a tulajdonosok és munkatársaik az évek során folyamatosan fejlesztenek, változtatnak a szervezet minden egyes rendszerén. A fejükben sok tudást tartanak, melyek elvesznek örökre, ha már nem dolgoznak a cégben, vagy elhunynak, vagy elviszik a tudásukat más cégbe, mert nem tiltja őket semmilyen szerződés.

Miért érdemes feltárnunk, hogy milyen szellemi tulajdon vagyonelemek vannak a cégben és hol? Miért kell dokumentálnunk? Hogyan és miért érdemes vagyonként megjeleníteni a cégértékben? Hogyan védekezzünk a hamisítások, a lopások, a megtévesztések ellen? A piac, a befektetők visszaigazolják-e a legnagyobb kincs, a tudás erős jelenlétét a cégünkben?

A PP Konferenciaközpont és BKIK rendezők 2023. január 26-án várják a kis- és középvállalatok döntéshozóit, valamint a számviteli szakembereket, tanácsadókat, akik már felismerték, hogy kívül-belül át kell vizsgálni cégüket, a munkatársak tudását, hogy felleljék a tudáskincsüket, amire ezután nagyon fognak vigyázni.

A budapesti helyszínre jelentkezőknek grátisz networking programmal, a videón távolról résztvevőknek 7 napig nézhetőséggel kedveskednek!

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/szellemi-tulajdon-tobb-mint-vagyon/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.