Spanyolországban edzőtáborozik a felcsúti labdarúgócsapat, Mészáros Lőrincnek pedig annyira hiányozhattak már a srácok, hogy repülőgépre ültette üzleti és baráti körét, hogy egészen Málagáig repüljenek Puskás Akadémia-edzőmeccset nézni.

Mészáros Lőrinc nyúzott arccal vitte kirándulni kedvenc NER-es újságíróját és a sleppjét – fotó
Mészáros Lőrinc és Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője. Fotó: PAFC

A 444.hu szúrta ki a Nemzeti Sport oldalán lévő tudósítást, amelyből kiderül, természetesen Szöllősi György, a lap NER-kompatibilis főszerkesztője is Mészárossal utazott.

A társaság tagja volt még többek között:

Istenes László, a Puskás Akadémia kommunikációs és marketingigazgatója, a TV 2 műsorvezetője,

Magyar Mátyás, a diósgyőri focit működtető cég többségi tulajdonosa,

Barna Zsolt, a Mészáros-féle új szuperbank vezetője,

Mészáros János, Lőrinc testvére.

Forrás: 444.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fenyöfa58
SZÁJER /ereszmászó / JÓSKA MÁR KÉSZÜL !!! ANDI FIGYELJ !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
lehet ő már tud valamit, azért nyúzott a pofája..?..
Néro2
Lehetne már ténylegesen nyúzott és nem csak az arca.
Fenyöfa58
ANDI HOL VAGY??A LŐLŐ KEZE MÁR ELTÉVEDT ! NEM BIRTAD KIELÉGITENI ???
Fenyöfa58
SZÁJER /ereszmászó / JÓSKA MÁR KÉSZÜL !!! ANDI FIGYELJ !!!
Clavigo
"Nézd Andi,,milyen sukár combja van a haveromnak...".. Szarul néz ki a more..,az biztos..
Clavigo
@Pegero: Nyugi van Mahmoud...Mi csak aggódunk ezért a páviánszerű sertésért.. Szarabbul néz ki,,mint te...
balos
Hát ezért volt a feddés a pénztárosnál!Rossz helyre tette a kezét!
Nyírfa
Belebetegedett a szónoklatokba, a feneketlen gazdaságba, ami nem is az övé, az álházasságba. Maradt volna gázszerelő, élhetne az első nejével békében, pörköltek és disznótoros között.
Andi már készül, akár a válás, akár az öröklés, számára hoz a konyhára. És, hogy ki lesz stafírozva. az biztos, mert titkok tudójává vált.
izéke
@Horizont: ott nem kell fűteni a gyepet ;)
Clavigo
@Pegero: Kezdem megsajnálni ezt a táskás szemű buta senkit... Tudja ez vajon ,hogy mi zajlik körülötte.?
Clavigo
@Pegero: Remélem Allah rád rogyassza az eget..:):):)
Clavigo
@Horizont: Hát siralmas is a mi Lölőnk,,aaaaz biztos. Buta lehet,,mint egy kőbunkó,,,vagy mint @Pegero: :):) DDXDX...:):):)
Istenakinincsen
Andi jól megnyúzta!:))) A kérdés csak az hogy csak az utolsó bőrt is le akarja húzni róla, vagy csak az "örökségre" hajt?
Övé lesz vajon a fele (0rbán/NER)vagyon? Ma már sokkal fejlettebb korban élünk, mint "A tiszazugi méregkeverő asszonyok"
nejlontacskó
@Pegero: hallod cimbi, elég szarul festesz még, így almával is a kezedben...
Nem tesz jót neked, a Lendvai utcai maszek meló...
Nessy
Nem akarom dicsérni Lőrinc barátot, de nagyon pocsékul néz ki! Bizonyos kor fölött gyorsan sokat fogyni, könnyelműség. 10 évvel öregíti!
nejlontacskó
@Pegero: ahogy látom, az elmédnek sem használ...
Istenakinincsen
@Pegero: Neked a legjobb te faszkalap! Tudod miért?
karma1
@Horizont: Ket napja olvastam valahol a neten egy cikket, hogy andika kezdi magat egyedul erezni a hazassagaban. Hat igen. Es azzal a fenenagy intelligenciajaval, ami a lolonknek van, nem tudja athidalni ezeket a borzalmakat?
Egyebkent iszonyu szarul nez ki, es azt hiszem, valami sokkal komolyabb dolog all a hatterben.
Ha igaz a testbeszedolvaso'k meglatasa, akkor a bizalmas testtartasa, amivel a faszi fele fordul, meg az "odatett" kez sokkal tobbet jelent, mint egy sima ferfibaratsag. Akinek AIDS-e van, az megmagyarazhatatlanul gyorsan es sokat kezd el fogyni.
Es ezt tudhatja mar a fo"ni is - neki aztan nem keruli el a figyelmet a lolo leepulese! (foleg azota, hogy andikaja lett egeszen biztos, hogy sokkal jobban odafigyel a "penztarcajara" ) szoval szerintem a valtas elkezdodott: mar nem o a legelso, hanem asszem a 3. vagy 4. a leggazdagabb magyarok kozott, ezzel egyidoben vette eszre andika is hirtelen, hogy kiuresedett a hazassaga (mint ahogy az az erdekhazassagok eseten "szok" tortenni), es nem veletlen, hogy egymas utan vesziti el a portfolioinak a darabjait.
Az, hogy orban megbunteti a kozuzemi szolgaltatot, mert kevesebb gazt fogyasztott a tervezettnel, az is azt jelenti, hogy elkezdte visszaszedni (gondolom, valaki mas nevere) azt a vagyont, amit eddig lolonel tartott. Mert lolo neven mar egy csomo kozmuszolgaltatas van, es ki tudja, hogy a buntetes osszege kinek a zsebebe megy? Az en tippem szerint meg a nyaron szetvalnak andikaval, es ha ilyen utemben romlik az egeszsege, akkor max, 2 eve van. Az AIDS addig teljesen megeszi a testet. (Most azert andika azon is elgondolkodhat, hogy o vajon maga AIDS-es-e? Es hogy megerte-e ez a hazassag? Az andika nem hulye: tudnia kellett, hogy az a merhetetlen sok penz nem a loloe - es a fonibol igen nehez lesz kienekelni valaskor penzt. (A vajnatimcsinek is alig sikerult: nem is kapta meg az egesz vagyont). Most majd o1g addig apasztja a penzt, amig az oszthato nem lesz 2-vel, (szep osszeg lesz igy is)
karma1
@Horizont: Folyt.: ... mert ha azt nezzuk, akkor a lolonek ennyi eves lojalitasaert kapnia kell valamit, es a gyerekeinek is kell orokolniuk valamit majd az apjuk utan, hiszen ok is lojalisak voltak a fo"nihez, es andikanak is kell egy szep lelepesi osszeg, hogy tartsa a szajat a megtudott belso titkokrol. mert hogy o nem mas volt, mint egy hozomanyvadasz, az mar a hazassag elott kiderult a pocseknal szarabb nyilatkozataibol. Dehat kinek mi jut?
Mindenesetre a buta emberek igy jarnak, mint lolo - de legalabb jol elt, mert a gazszerelesbol mar csaladilag halt volna ehen.
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 23:41 Tudom már régen, de azt csak én tudom hogy miért:)))
Istenakinincsen
@karma1: ma, 23:29 Miből gondolod hogy ez AIDS? Azt Andika is beszedte volna és az elég gyorsan ki fog derülni(szerintem). Ez(is) több ismeretlenes egyenlet...A meccset nem fogjuk látni, csak a végeredményt.(ha nem titkosítják:))
nezelodo
Szó ami szó, tényleg szarul néz ki a Lőrinc! Súlyos gondok és a hazáért való addógás nyomja a vállát! Aggódhat is, mert azok a gonosz brüsszeliták, meg a Soros és a dollárbaloldal betett neki! Felhívhatná őket, barátsággal, kiengesztelni őket, már van telefonja is hozzá!!
Aki Én
Tüneményes, ahogy a másik combjára tette a kezét...
Parádés fotó, úgy, ahogy van.
jáger laszló
Mészáros lölő kijelentheti,hogy a Marbellán tett kirándulás szakmailag igen hasznos volt!!??
Anyag szempontból ez kétséges!!!
De itthon ,majd mindent kiértékelünk!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
karma1
@Istenakinincsen: Elmeletileg igazad van (vagy lehet),. de az AIDS csinal ilyen hirtelen fogyast - es hat engedtessek meg nekem, hogy mukodjon a "piszkos" fantaziam: ha EZ a kep felkerult a netre, akarhonnan, akkor ezek szerint a lolokenek lehetett egy titkos elete is. (Sot, a maganelete teljesen titkos volt mindig is!) Szamomra nagy robbanas volt, amikor Beatrix elvalt tole - tudod, az o koraban, az o szocialis kornyezeteben nem nagy divat am a valas - a Beatrixnak is addig volt aranyelete (gondolom, hogy nem kellett fillerre kiszamitania a jovedelmet, es a lolo miatt kapta meg a TV2-nel is a vezeto beosztast, ill. musort), szoval ha elvaltak (es ezt Bea asszony akarta!), annak nagyon nyomos okai kellett hogy legyenek am! Ha a lolorol kiderult, hogy a fiuk erdeklik, akkor persze, hogy el akart tole valni, es nekem ettol jott be az AIDS nyilvanvalo betegsegkent! Ha a loloek gumit hasznaltak, akkor nem feltetlenul fertozodott meg andika, mert az AIDS csak akkor fertoz, ha az egeszseges embert vagy nyilt sebben, vagy nyalkahartyan keresztul eri az AIDS-es ver. Nekem azert volt furcsa a rohamos testi leepules.
Persze lehet ez mas is, a raktol kezdve sokminden, (mert az okoz meg ilyen latvanyos fogyast) szoval a fene tudja.
Egy biztos, andika mar latja a veget a dolognak, es errol mar nyilvanosan is beszel.
www.magyarhaza.com/2022/03/ennyi-volt-nagy-szerelem-nagyon-kemeny.html
lampa laz
Ilyen 1 igazi "bátorok", igaz még nem vallott, de megmutatta...
drrotf
Lőrinc nem panaszkodik!Tudja, Andrea mindenféle igényeit aki ki tudja elégíteni annak fel kel kötni a gatyáját, és ehhez előbb úgy látszik le kell fogynia!Hiába a szerelem nem engedi hogy a férfi ember a szeretett nő mellett elkényelmesedjen, úgy hogy lehet irigyelni Lőrincet, a szerelem fogyaszt!Ezt már korábban is kitalálták!Volt aki belebetegedett szerelembe, meg még olyanok is voltak akik belehaltak!Lőrinc nagyon figyelj oda!Ha elfogysz lassan mint a gyertyaszál, mely egy rideg szobába áll, ki fogja Ó.Vé vagyonát kezelni, csak nem Andrea?
Jozefina
És akkor mi van??? Ez egy teljesen normélis fotó!!!
drrotf
@Jozefina: Igen , az, csak egy kicsit nagyon sovány lett a Lőrinc!
Málna
@karma1: Te hogy tudsz ennyire unatkozni?:-) Ez valami elképesztő...
ómió
Pedig, ugye, efftársilag az ilyet csak kipirultan lehet!
Alfa
lőrinc nagyon szarul néz ki ...tudja mi vár rájuk
telegdilaci
@Horizont: Szegény Lölő nagyon le van lakva ha nem vigyáz magára még Andi elhagyja,mivel nem a Pénzünkért ment hozzá hanem szerelemből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.