Szijjártó Péter ma egy más témában tartott sajtótájékoztatón az ATV kérdésére, hogy támogatná-e, hogy a MOB, illetve a főváros megpályázza a 2036-os olimpia rendezési jogát, azt mondta: “ami a budapesti esetleges olimpiarendezést illeti, ott semmilyen készülődés, semmilyen döntéshozatal, semmilyen előterjesztés nem volt”.

Szijjártó: Budapest abszolút alkalmas lenne egy olimpia megrendezéséreFotó: Facebook/Szijjártó Péter

Mint mondta, tőle egy sportrádióban megkérdezték, hogy szerinte Budapest alkalmas helyszín lenne-e olimpiára

. “Én meg vagyok róla győződve, hogy igen, abszolút alkalmas lenne”

- jelentette ki most a sajtótájékoztatón.

Szijjártó szerint a Momentum NOlimpia kampánya idején egyesek politikai tőkét gondoltak abból kovácsolni, hogy megfúrják a budapesti olimpia ötletét.

“Hogy az nekik mennyi politikai tőkét hozott, azt a legutóbbi parlamenti választás világosan megmutatta, tehát lehet, hogy nem kellett volna megfúrni ezt a nagyszerű nemzeti kezdeményezést”

- jegyezte meg a Momentumról.

Szijjártó leszögezte: arról egyelőre semmifajta döntés, általa ismert gondolkodás biztosan nincs, hogy 2030-akárhányra pályázhatnánk-e vagy nem.

Forrás: atv.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dobzse
Ne bohóckodjon szíjhasító petike, 45%-os élelmiszer infláció minimálbéres oktatók, 0 közeli egészségügyi ellátás mellett 415 Ft-os Euró mellett.
Vegye ki a kezét a biliből és ébredjen fel!
Menjen el néhány nem is kicsi településre az Alföldön, és nézzen szét a szélső utcákban! Igen ott is élnek Magyarok és abban a düledező vályog házban, ami ük apjuk épített. és akkor mondja - kell az Ó lim pia. Az még mindig mindenhol mindig veszteséges volt! Felelőtlen társaság és még finom voltam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dobzse
Ne bohóckodjon szíjhasító petike, 45%-os élelmiszer infláció minimálbéres oktatók, 0 közeli egészségügyi ellátás mellett 415 Ft-os Euró mellett.
Vegye ki a kezét a biliből és ébredjen fel!
Menjen el néhány nem is kicsi településre az Alföldön, és nézzen szét a szélső utcákban! Igen ott is élnek Magyarok és abban a düledező vályog házban, ami ük apjuk épített. és akkor mondja - kell az Ó lim pia. Az még mindig mindenhol mindig veszteséges volt! Felelőtlen társaság és még finom voltam.
division
@Mirabilis: Majd azt mondanák, az Olimpia bevételétől függ a pedagógusok fizetése, amennyiben Brüsszel nem ad:-))) A vérbeli és eltántoríthatatlan Fideszesek még be is vennék amennyi eszük van.
vacsi
Úgy tudtam, járványok dúlnak... Ennek pont most lenne itt az ideje? Mert 2036-ig ez csak romlani fog.
izéke
Az olimpiákat városok pályázzák meg,nem országok.Van a fővárosnak felelős vezetője és neki remélem több esze van annál,hogy ilyen szart akarjon megrendezni.Pláne ismerve a kormány szavahihetőségét,lásd Lánchíd felújítására ígért pénz.
balos
@Maccska: Ezt ott az ereszen saját lufidból,vagy ez volt a csekk hátoldalára írva?Bár az olvasási képességed kérdéses,ha nem pénzről van szó!
balos
Elnézve a fejét,valami bogyót szedhet a való világ ellen!Ha igyekszik,még olyan forma is lehet,mint a rendőrgyilkos!
jáger laszló
Hiába alkalmas az infrastruktúra ,ha az pénzügyi oldalról nem adott, akkor a rendezés irreális elvárás
ennyit az olimpia rendezésről
barátilag
J.L.
simmering73
2036-ban remélhetőleg már ti mindannyian börtönben lesztek.
zenebohóc
Ebbe belerokkantak a görögök. Lélekszámát tekintve hasonló ország mint mi! Persze 1,5 millió albán vendégmunkás...
jesz
2036? Ó...bármit ígérhetnek...addigra már nem is emlékeznek rájuk...a gond legyen a következő utáni következő kormányé..
kereső
Kellett már ez az olimpia téma nagyon, mint egy falat kenyér az éhezőnek Az ország ezzel foglalkozzon , ne azzal, hogy a kormány szerint az orszáh lakóinak 17%-a, a magyar, ne az Erasmussal, ne a vodafonnal, ne a folyamatos országárulással, ne az ország kifosztásával,ne az egészségüggyel, ne az oktatással, ne a Huxit előkészitésével orbánék részéről.
Néro2
Papagáj Pitike meg abszulúte alkalmatlan bár mire is. Még a sírján legelő ló is megdöglene attól a mérgezett fűtől ami nőne rajta.
Sámannus
Petya biztosan találnánk neked egy klassz nehézfiűt aki simogatná a buksi fejedet egy rácsos budoárban. Ilyen okosságok jutnak eszedbe ami kizárólag a felelőtlen pénz szórásról szól.
Alfa
megint...folyamatosan lopni akar a kurva korrupt kamukeresztény fidesz maffia
Alfa
@Sámannus: a lopás biztosításáról szól
Sámannus
@Alfa: Kizárólag ez jut eszükbe.A reprezentáció kaja pija kábítószer, kurvák, buzik, gyerekek orgiák.
magyar1
@Dobzse: De hiszen a magyar népet csak dolgozó rabszolgának tekintik és a gazdagok sportrajongását velünk fizettetik meg nem saját zsebükből, pedig azt is tömetik velünk rendesen.
Aki Én
Nem a momentum fúrta meg, hanem a magyar emberek. A momentum csak kezdeményezte amit a kormány nem, megkérdezte az embereket. Abból meg egyértelműen kiderült, hogy nem akarunk olimpiát.
Jozefina
Azt nem vitatom, hogy az Olimpia nagy reklám egy országnak, de amikor tombol a szegénység, az infláció, kilátástalan helyzetben az egészségügy, az oktatás, stb., akkor ilyen helyzetben a legnagyobb felelőtlenség lenne egy világesemény megrendezése. Ráadásul Budapestnek ennél sokkal nagyobb gondjai is vannak, amik az Orbán kormány miatt keletkeztek!!!
ómió
Az efftársak úgyis megfúrják! "Hazafiasan"!
Istenakinincsen
Budapest lehet hogy alkalmas lenne bármire, de szijj-ártó alkalmatlan mindenre.
Sámannus
@Mirabilis: kit tisztelhetek a rímgyárosban? Van másik?
Sámannus
Köszike, jólesik egykis szoverfrissités

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.