15-20 százalékos drágulás legalább.

15-20 százalékkal drágulhat a bankolás, a tavaly kivetett különadó hatására minden korábbinál több cég emelhet tarifát – számolt be az újabb áremelésről az RTL Híradó.

Brutálisan drágul a bankolás is: inflációs emelés jön a havi díjak esetében is

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A bankok kétharmada készül emelésre. Szerződés szerint, az infláció mértékével növelhetik a tarifáikat, amik 0 és 3500 forint között mozognak.

A különadók miatt nagyobb mértékben fognak élni az inflációs emelés lehetőségével.

Forrás: 24.hu, rtl.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Én úgy emlékszem hogy amikor a bankok különadóját Orbánék megemelték azzal kábították a jó népet, hogy ez az adó nem hárítható át az ügyfelekre.Most meg azt olvasom , hogy a különadót áthárítják mégis az ügyfelekre.Szerintem a kormány félrevezette a magyar embereket amikor a banki külön adóról tájékoztatta az embereket, mert ha a bankok átháríthatják a külön adót az ügyfelekre akkor ez nem is a bankok adóztatása , hanem minden bankot igénybe vevő embereké, azaz minden adó végül is az adót már legalább egyszer egyszer megfizető embereket terheli, akár mit is hablatyol a doktorminiszterelnök úr és papagáj csapata!.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Sok embernek (főleg a nyugdíjasoknak) eszükbe sem jut, hogy megnézzék, mely bankok szolgáltatnak "kevesebb" összegért!!! Pedig, ha utána járnának akkor pl. az OTP-nél vezetett számlák száma jelentősen csökkenhetne!!!??
ómió
@fideszes gyökér: Na! Téged meg éppen a bárcáskurva anyádból "szalajtottak"!? Ott "szankcióztál" eddig? De látom, a "szankcióid" csak a józan észre hatottak, bolsi tetvességednél, mert az k.va nagy ívben elkerüli bolsi elmebajos "személyiségedet"!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, ha analfabeta is vagy, a szavakat erted, vagy magyarul sem tudsz??? A kormanyinfon mit is mondott gulyasgeci??? "Gulyás Gergely kifejtette: egész Európában és Magyarországon is rendkívül kedvező hatással van az enyhe tél a gáztározók töltöttségére és a gázárakra, a relatíve alacsony gázár ugyanis annak köszönhető, hogy az enyhe tél miatt a tározók majdnem tele vannak..." Szoval mennyi is az annyi?
Azt, hogy ki mennyit "takarit meg" a rezsivel, azt meg ugy hazudod meg, ahogy akarod. utatsd meg a gez- es villanyszamlad, aztan pofazhatsz, addig meg azt hazudsz, amit akarsz! Ja, hogy Nyugaton mennyit kell fizetni? Nezdd meg az EUROSTAT statisztikat, azt nem titkositottak 30 evre, mint azt ötödaras gazszerzödest! Nalunk egy 2szbas lakas gaz- es villyanyrezsije kevesebb, mint 1 napi atlagkereset! Akarod a szamlat latni kutyaagyu???
ómió
@fideszes gyökér: Ilyen súlyos neurózist okoz nálad, amikor tartós a Böszmeánuszban-tartózkodásod, bolsiék fajkreténje!? Hát, akkor, jobban osszad be az idődet: a kinti oxigénellátottságot is becsüld annyira, mint a Böszmeánusz belső miliőjének légkörét, mert egyébként csak még idiótább leszel!
ómió
@teuton: Sürgesd meg az új donor kutyaagyadat, bolsiék elmebeteg fajkreténje, ha még mindig nem ismered fel a tetvesbolsi magadéit! Utána meg verd a lukad a földhöz a - ahogy hazudod - a nyugati "ingyengáz" meg "ingyenáram" örömére, én meg kifizetem a havi 10-10 ezer Ft-os áram meg gázszámlámat, még, ha a nyugati gazdagságtól 45 év alatt a tetvesbolsi magadfajták "megkíméltek" is!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, nem erkezett meg a kutyaagyad? Naci vagy bolsi? Ja, analfabetak ezt nem tudjak eldönteni... Egyebkent meg hol van a 10-12ezres gaz+villanysazamlad, mikor mutatod meg? Ennyiböl egy kutyaolat lehet csak füteni, ezek szerint te ott laksz... Ja, hazudni barmit lehet, ötödaras orosz gazt is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.