Ezer ember megkérdezésével végeztek felmérést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Aki régóta figyeli az EU tevékenységét az megállapíthatta, hogy Brüsszel csak a kompromisszumokra törekszik, mert neki is érdeke az eus pénzek kifizetése, az EU tagországainak gazdasági fejlesztése!Az EU egy gazdasági szövetség önkéntes alapon, és senki sincs kényszerítve az EU-n belül hogy számára kedvezőtlen döntéseket hozzon.Ezért is van minden tagállamnak vétó joga , amivel élnek is a tagországok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@csak úgy...: erről beszélek ... ugye, hogy mindig igazam van
Törölt Nick
@KisTehen: 12:18 Azon vannak, ugyanis ott már büntetőeljárás alá vonták a feltételezett elkövetőket. Odáig ugyanis nem terjed ki Polt effftárs bűnözővédelmi tevékenysége, az csak az Orbán maffia privilégiuma.
csak úgy....
@KisTehen: majd megkérdezem az ápolódat!
drrotf
@KisTehen: Nem nagyon figyelsz arra, hogy pont olyan példát hozol ahol nem volt kényszerítés, kompromisszum volt, megyezetek a felek, aztz EU és Magyarorság hogy ránk nem vonatkoznak az olajjal kapcsolatos döntések!Kicsit jobban figyelhetnél, ha már úgy gondolod, hogy nem igaz az amit írta.Ha jól belegondolsz, hogy magyarok egy része hányszor vádolta Merkelt hogy Orbán minden észrevételét méltányolja, és egyből nem a büntetéssel ijesztgetett, hanem a tárgyalások híve volt, és végül megegyeztek , akkor igazán beláthatnád, hogy az EU tényleg kompromisszumra törekedet.Ez egyébként most is így van, Navracsics most januárban egyeztet újra az EU-val, és nincs kétségem afelől ,hogy újra kompromisszumot fognak kötni!
simmering73
@KisTehen: 12:13 Sose volt eszed. Akkor hogy állt meg?
Jozefina
Köcsög századvég!!! Kiket kérdezett meg?? És nemcsak Brüsszel, hanem a tagállamok is elitélik Orbán hozzáállását!!! Brüsszel mindent megtesz, hogy Orbán észhezkapjon, határidőket kitól, engedményeket tesz, de mindez Orbánnak nem elék és kedvenc társulatán keresztül is a magyarokat igyekszik szembe állítani Brüsszellel!!!?? Nem méltó egy miniszterelnökhöz!!!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.