Óriásplakát-kampányt indít a Momentum.

A plakáton már sejtelmesen azt is jelzi az ellenzéki párt, hogy ki kínálhatna kiutat az ország jelenlegi problémáiból, amelyek a jelenlegi kormányhoz kötődnek. 

Óriásplakátokon hirdeti a Momentum, hogy ki lehet az új elnöke a pártnak

Fotó: Momentum/Facebook

"Magunk mögött kell hagyni a populizmust, a szemfényvesztést, a felelőtlen ígérgetést, és ki kell mondani az igazságot, akkor is, ha az fáj”

– írták az oldalon. 

"Új útra kell lépjünk. Egyedül az a kérdés, ki vezessen minket ezen az úton. De már az sem sokáig"

- tették hozzá.

A sziluettből nem nehéz kitalálni, hogy az új elnök Donáth Anna lehet.

Forrás: Telex.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
szívtelen momentum ... képes elválasztani annácskét a babájától és hagyná anya nélkül felnőni csak azért ... hogy legyen EP képviselőjük
kereső
@Dr. Proktor: Még megvárjuk a , hogy az ország ne a mohács utáni állapotba jusson, hanem a tatár járás utániba. A sáska-had NER felér azzal az ország számára. És akkor azon filózik a felszolgáló Bécsből, hogy ne ez, ne az, ne amaz- áhhhhhhhhh, maradjon orbán, mert már úgy megszokta.
Néro2
Mindenesetre ne az aki megkerülni akarja a problémát mint az Erasmusit hanem eltakarítani a probléma okozóját.
Sokat segítene rajtuk ha olyat keresnének.
rokker33
@Dr. Proktor: éppen ezért nem ajánlom ezeket az amatőr szájkaratés politikusokat.Talán Bajnai Gordon lenne a legjobb ő legalább ért hozzá a 2008 as válságot is jól kezelte még Orbán is megdícsérte a többi az szélhámos semmirekellő!Sajnos ők nagyon kevesek lesznek az Orbán rezsim ledöntéséhez... Ha borul a bili csak a szar lesz benne semmi más és ugye szarból nem lehet várat építeni :(
Németh István
@rokker33: @Néro2: @kereső: @Dr. Proktor: @juspeter; Ti őskori hüllők, nektek az a jó ha a fejetekre szarnak akkor legalább nem fáztok és vélhetőleg meg sem szólatok! mert ha megszólatok akkor rájönnek az értelmesek, hogy hol leledzenek a pondrólk és menten el is taposnak benneteket!
Hogy hülyék ne maradjatok tessék naponta 100-szor elrebegni imaként > hogy az usa-nató takarodjon Európából és az Eu.korrupt, háborúsbűnös az Eu nemzetek gyikos vezetése és elnöksége takarodjon a börtönbe! ÁMEN!
NKF
Én a Cseh Katikát javaslom!Ő a legnagyobb senkiházi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.