A Demokratikus Koalíció közleménye szerint Dobrev Klárával már hazahoztuk volna az uniós pénzeket, amiket Orbán miatt függesztettek fel.

Orbán Viktort elzavarták az elmúlt 12 év lopásai miatt, rendszere minden egyes nappal több és több kárt okoz – Közleményt adott ki a DK
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

A 24.hu összegezte, hogy miként költik a Helyreállítási Alapból származó uniós pénzeket a hazánkkal szomszédos országok. Csehország eddig 400 milliárd forintot, Szlovákia 488 milliárd forintot, Horvátország 560 milliárd forintot, Románia pedig 2500 milliárd forintot hívott le abból a Helyreállítási Alapból.

Orbán Viktort elzavarták az elmúlt 12 év lopásai miatt. Mára világos, Orbán Viktor rendszere minden egyes nappal több és több kárt okoz Magyarországnak.

- jelentette ki a párt.

A DK szerint az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye, ha valaha látni akarjuk az Orbán miatt felfüggesztett uniós pénzeket.

Amit Orbán Viktor elveszített, azt csak Dobrev Klára és az Árnyékkormány tudná visszaszerezni Magyarországnak. Ehhez csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez, politikailag függetlenné kell tenni a bíróságokat és az ügyészséget, módosítani kell az Alkotmánybíróság jelenlegi, jogállamot korlátozó működését, valamint helyre kell állítani a kiegyensúlyozott tájékoztatást és a sajtószabadságot.

- jelentette ki az Árnyékkormány, amely felkészült arra, hogy megszerezzék hazánk uniós támogatásait, ehhez azonban Orbánnak mennie kell.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci66
@mn50231: ezzel szemben jut a matolcsi, meg a kövér féle magánhadsereg felfegyverzésére, a fidess politikusok béremelésére, a nerlovagok pénzelésére
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@sunoge: "Azt be kell bizonyítani, hogy a a COVID helyzetet szarul kezelte a kormány és amúgy is meghalt volna annyi ember"
Igen.
"de azt bizonyítás nélkül 100%-ban tudod, hogy a fejre céloztak a gumilövedékkel."
Mivel rajta volt azokon a felvételeken, amiket kb 100 forrásból tettek közzé.
"Komolytalan. "
A szánalmas kommented valóban az. De tőletek mást nem is lehet várni.

@Aki Én: amit írsz, el sem olvastam, trollokat nem etetek. Bocs.
Lepényleső
...na és pl. a dk. eddig vajon hol élt,- indokolja valami,- hogy talán eszmélt?
paperboy
Egy szívlapáttal pofánbaszni ezt a gezcit.

A kurva alkoholista felesége is elhúzhatna a picsába a az 5 faftyú gyerekével!
amortizáltok
ideje lenne ám mert minden perc drága amit uraságaink lenyulnak
karma1
@sgl: 17.17-re: Volt az a 35 tobb mint 48 000 is... Sajnos... Soha el nem hagyta egy jo szo sem azt a hazugsagra beallt pofajat a 48 000 emberrel kapcsolatban, hogy legalabb annyit mondott volna, hogy nyugodjanak bekeben!
remelem, o sohasem fog bekeben nyugodni - mindig ott lesznek korulotte azok, akik miatta haltak meg!
Yoda69
Abszolut igaz amit a DK ir. orbanek a lopason kivul semmi mashoz nem ertenek, es csak a sikagyu barmokkat tudjak meggyozni a hazug propagandajukkal. De elobb utobb veget er a diktaturajuk, es orban a sleppel bortonben fogja vegezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.