Nyílt titok, hogy a kormány ahol csak lehet üti az ellenzéki önkormányzatokat, és így rajtuk keresztül a választóikat. A Budapesti Önkormányzatok Szövetsége most azonban fellép és lázad az ellen, hogy a kormány pártpolitikai alapon osztja szét a válságban a támogatásokat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
A következő kérdésem:
- ha nem a brüsszeli, hanem a fidesz benne a geczi személyes bosszúja miatt az ellenzéki önkormányzattól elvon 3 mrd közpénzt és nagy kegyesen visszaad 300 milliót az mi??

És ennek a balfasz ellenzéknek nem jut eszébe kimondani: ez Ocsmáyn Vigyor SZANKCIÓS BOMBÁJA ÉS nem brüsszeli!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
A következő kérdésem:
- ha nem a brüsszeli, hanem a fidesz benne a geczi személyes bosszúja miatt az ellenzéki önkormányzattól elvon 3 mrd közpénzt és nagy kegyesen visszaad 300 milliót az mi??

És ennek a balfasz ellenzéknek nem jut eszébe kimondani: ez Ocsmáyn Vigyor SZANKCIÓS BOMBÁJA ÉS nem brüsszeli!!
Németh István
@Pálinkás Pál: ne feledd te is polgára vagy a lakóterületednek, a te zsebedet is érinti, a hangula-todat, emberi mivoltodat károsítják azok az egyértelmű károkat okozó megnyilvánulások amelye-ket eddig tapasztaltál! Lehet sorolni a közlekedés, a tisztaság, rendezettség, az ápolatlanság, a kivitelezések, beruházások indokolatlan elhúzódásai, azok árnövekményei, pénzügyi elszámolási hiányok, stb.
ÉS még egyet kell tudni >> egy utolsó féreg is ha támadás éri védekezik, ha egy módjavan rá, mi több támad is, ha kínjában rákényszerítik! Ami kormányunk dolgozik, dícséret érte élvezzük az eredményét!! De a saját tevékenységének, önmagának és az ország választó polgárainak, akik bizalommal vannak iránta,> a zaklatás, lázítás, ellenhangulat keltés védelmében nem tesz semmit! Mi a szarnak vannak a jogászaik> dr. Varga Judit, Lomniczi Zoltán stb. okoska emberek, mi a szarnak űlnek a bizottságokban embereink, hanem képesek a belső ellenséggel szemben fellépni! Márpedig belső ellenség éli eldoráddóját>> nem csak a magyar pogárokat vezetik félre és tömködi hazugságokal, hanem az Eu vezetését is kábítja félrevezeti az aknamunkájuk ered-ményességét illetően, úgy állitja be nemzetünkről a képeket, hogy a nép teljes bizonytalanság-ban van és keresi az ellenzék szimpátiáját az ellehetetlenülés megakadájozása terén, ehhez már csak egy kis segítség kell bármi téren >> ilyen most az oktatás ügy az erasmus, de sorolhatnánk!
Hát nem veszi észre ez a balfasz kormány, hogy ÖNMAGÁVAL SZEMBEN és nem kevésbé a választópolgárokkal szemben mi adjuk meg a lehetőséget a saját magunk elleni egyre szemte-lenebb megnyilvánulásra??? nyiltan tüntetik el a konzultáviós válaszleveleket a postán stb.
Mikor veszi észre a kormány, a nagyon balfasz kormány> HOGY ezen a téren is lépnie kell -itt is vezetői kötelezettsége van! - demokrácia ide-oda!???
De a lényeg most is > az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. korrupt, háborúsbűnös veze-tése, húzzon a sittre!
Nessy
@Pálinkás Pál: Nővér hiány miatt elmaradt a reggeli gyógyszerosztás!
drrotf
Azt ovastam hogy hat fideszes frakcióvezető beperli a polgármestereket mert nem ment el az egyeztetésre amit az energia áremelkedés kompenzálása ügyében tartott a kormány megbízottja, s ezért ezen önkormányzatok nem kaptak az államtól támogatást a többletköltségeik fedezésére, s ezzel kárt okoztak .Ugyan ilyen aspektusból az ellenzéknek is pert kellene indítani Orbán Viktor ellen, mert az EU szabályainak negligálása miatt az ország nem jutott hozzá a neki szánt támogatásokhoz, s ezzel óriási kárt okozott az országnak!Szerintem az a helyes álláspont, hogy aki magatartásával kárt okoz egy másik embernek vagy egy közösségnek az kötele a kárt megtéríteni.A károkozás az jogellenes magatartás, és aha egy ilyen magatartás miatt elesünk attól a pénztől ami szerintünk nekünk jár, akkor azt a károkozójának meg kell téríteni!
sgl
@drrotf: Ettől a szarhalom ellenzéktől vársz egyetlen kreatív gondolatot, cselekedetet??
Ezek oylan hülyék mint 6 pár rendőrcsizma kapcába bugyolálva és lehugyozva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.