Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szűkszavú felvilágosítást csikart ki a rendőrökből a Schadl-ügy legfelháborítóbb mellékszála kapcsán.

A Nyomozó Főügyészség nem tudja, "vajon ki lehet Tóni, Barbara és Ádám a Schadl-ügyben" – Hadházy szerint ugyanakkor "a nevek passzolnak Rogánra, a feleségére és a kabinetfőnökére"

Vajon ki lehet Tóni, Barbara és Ádám? Forrás: Hadházy Ákos, Facebook

„Nagy nehezen, de megtudtam: még mindig nyomoznak Schadl-ügy legsúlyosabb szálának ügyében. Miközben Schadl és Völner ellen, az egyszerű, végrehajtói vesztegetés miatt már vádat emeltek, a jelek szerint a Nyomozó Főügyészség még mindig nem tudja, ki lehet Tóni, Barbara és Ádám, akikkel a korrupt végrehajtó ismerőse egy 30 éves buliról beszélt”, posztolta szerda délelőtt Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő megjegyzi: a nevek passzolnak Rogánra, a feleségére és a kabinetfőnökére – írja a 444.

Miután megtudtam, hogy a végrehajtói vesztegetési ügyet már vádemeléssel lezárták, kíváncsi voltam, hogy ezzel a szállal mi van, ugyanis én – feljelentőként – nem kaptam semmilyen dokumentumot. Nagyon nehezen, csak másfél hónap után, de kaptam egy szűkszavú választ a jelenleg is zajló nyomozásról

- írta Hadházy, Facebookján.

A szerteágazó Völner-Schadl-ügynek arról a részletéről van szó, amiről a 444-en számoltunk be. Schadl 2021. június 15-én azzal az orvos ismerősével beszélgetett, aki egy magán-mentőszolgálat ügyvezetőjeként kék villogót intézett neki. A lehallgatott telefonbeszélgetésükben szóba kerül Tóni, Barbara és Ádám, valamint egy 35 évről, de legalább 10-20 évről szóló nagy üzlet.

Egy 2021. június 15-én lehallgatott beszélgetés jegyzőkönyve szerint Schadl az orvos ismerősével beszél egy nagy üzletről, amiről Ádámmal kell egyeztetni. Feketével az orvos neve, pirossal a sofőré van kitakarva.

A Nyomozó Főügyészség nem tudja, "vajon ki lehet Tóni, Barbara és Ádám a Schadl-ügyben" – Hadházy szerint ugyanakkor "a nevek passzolnak Rogánra, a feleségére és a kabinetfőnökére"

Hadházy azért adta be a feljelentést, mert: „a rendőrség »elfelejtette« a korrupt végrehajtó lehallgatása alapján megvizsgálni, hogy ki lehetett Tóni, Barbara és Ádám, akikkel Schadl egy 35 éves bizniszről beszélgetett, és ami állítólag minden korábbi ügynél fontosabb”.

Rogán Antal mostani nejét Barbarának hívják, a kabinetfőnökét pedig – akinek Schadl egyetemi vizsgákat intézhetett el – Ádámnak. De hogy ez csak különös névazonosság-e, vagy tényleg róluk van szó, az a nyomozati iratokból nem derül ki.

Hadházy a feljelentésben emlékeztette a rendőröket, hogy Rogán minisztert, feleségét és kabinetfőnökét pont így hívják, és hogy Rogán pont a Nemzeti Koncessziós Iroda vezetője, amely tavaly több, 35 éves koncessziót készített elő. Valamit két héten belül mondaniuk kell majd erre. „A feljelentést mindenesetre a konkrét ügyben tettem, illetve azért, mert maguktól nem akartak rájönni az összefüggésre. Ez olyan szakmai mulasztás, mintha egy orvos “elfelejtené” megnézni egy lógó karú ember röntgenjét” – írja Hadházy.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amíg a fidesz bűnözők szabadlábon vannak és nem a börtönben, itt a büdös életben változás nem lesz! A maffia maga az állam és ez roszabb, mint az olasz maffia!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paperboy
Még csak eszébe sem jutott a Nyomozó főügyészségnek, Hogy a tóni becenévről az Antalra gondoljon.

Ezt a bumburnyák Orbánnak lehasaló faszszopó fasiszta népet, akik kommunista tempóban tolják a szart még mindig...

Tényleg nincs egy ember sem a vidéken, hogy feljelentése ezt a geci maffiózó bandát, akik az országot a maguk hasznára rabolják, lopják, zsigerelik ki?

Vesszen a magyar - semmire való kotorék népség !!!
paperboy
Primitív állat élhetetlen népség a magyar!
Nincs identitásuk mert zsidókból cigányokból és parasztokból áll össze - ez a buta magyar népség!
Sámannus
@Nyírfa: Ha hatlom elszigeteli magát a társadalomtól a kovidtól könnyebben fennmaradhat, ha nem és mondjuk a hadseregen is végigsöpör, az érdekes lehet a felelősök keresése miatt. A gazdasági visszaesés lehet még jelentős, ami lavinát indíthat el a világban. Ilyen a most kirobbanó gyógyszerhiány. Bizony sok dolog miatt kapkodhatunk megint.
Nem orbán hidalása lesz ott a főszereplő, hanem a gazdasági szereplők hogyan vezénylik ezt le.
Istenakinincsen
@Peller Anikó: ma, 16:15 Amiket összegyűjtöttél óriás plakátokon kellene hirdetni az egész országban egyenként, hogy mindenki lássa! Ki tudná ezt végrehajtani és támogatni? Talán a kutyapárt?
ómió
Majd Hullaházy efftárs meghazudja nekik!
amortizáltok
majd lecserélnék a poltot kiderülne minden mocsok , minden FOLT. amig fedezik egymást a témában nem fognak soha leállni. Amig a nép ilyen balga vagy birka, hogy nem tud összefogni addig ez menni is fog akár 50 évig mert orbán igy érzi jól magát ,még akkor is ha a népesség 90% vagy kivándorol vagy éhen hal. neki ez mindegy. Ez pedig nem hit kérdése. majd amikor az utcai kövezetből barikád lesz akkor lehet remélni amikor meg molotov koktéljával szólnak vissza többen az már a változás szele.1956 erről szólt csak kissé átmagyarázták .Pártérdektől függően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.