Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szűkszavú felvilágosítást csikart ki a rendőrökből a Schadl-ügy legfelháborítóbb mellékszála kapcsán.

A Nyomozó Főügyészség nem tudja, "vajon ki lehet Tóni, Barbara és Ádám a Schadl-ügyben" – Hadházy szerint ugyanakkor "a nevek passzolnak Rogánra, a feleségére és a kabinetfőnökére"

Vajon ki lehet Tóni, Barbara és Ádám? Forrás: Hadházy Ákos, Facebook

„Nagy nehezen, de megtudtam: még mindig nyomoznak Schadl-ügy legsúlyosabb szálának ügyében. Miközben Schadl és Völner ellen, az egyszerű, végrehajtói vesztegetés miatt már vádat emeltek, a jelek szerint a Nyomozó Főügyészség még mindig nem tudja, ki lehet Tóni, Barbara és Ádám, akikkel a korrupt végrehajtó ismerőse egy 30 éves buliról beszélt”, posztolta szerda délelőtt Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő megjegyzi: a nevek passzolnak Rogánra, a feleségére és a kabinetfőnökére – írja a 444.

Miután megtudtam, hogy a végrehajtói vesztegetési ügyet már vádemeléssel lezárták, kíváncsi voltam, hogy ezzel a szállal mi van, ugyanis én – feljelentőként – nem kaptam semmilyen dokumentumot. Nagyon nehezen, csak másfél hónap után, de kaptam egy szűkszavú választ a jelenleg is zajló nyomozásról

- írta Hadházy, Facebookján.

A szerteágazó Völner-Schadl-ügynek arról a részletéről van szó, amiről a 444-en számoltunk be. Schadl 2021. június 15-én azzal az orvos ismerősével beszélgetett, aki egy magán-mentőszolgálat ügyvezetőjeként kék villogót intézett neki. A lehallgatott telefonbeszélgetésükben szóba kerül Tóni, Barbara és Ádám, valamint egy 35 évről, de legalább 10-20 évről szóló nagy üzlet.

Egy 2021. június 15-én lehallgatott beszélgetés jegyzőkönyve szerint Schadl az orvos ismerősével beszél egy nagy üzletről, amiről Ádámmal kell egyeztetni. Feketével az orvos neve, pirossal a sofőré van kitakarva.

A Nyomozó Főügyészség nem tudja, "vajon ki lehet Tóni, Barbara és Ádám a Schadl-ügyben" – Hadházy szerint ugyanakkor "a nevek passzolnak Rogánra, a feleségére és a kabinetfőnökére"

Hadházy azért adta be a feljelentést, mert: „a rendőrség »elfelejtette« a korrupt végrehajtó lehallgatása alapján megvizsgálni, hogy ki lehetett Tóni, Barbara és Ádám, akikkel Schadl egy 35 éves bizniszről beszélgetett, és ami állítólag minden korábbi ügynél fontosabb”.

Rogán Antal mostani nejét Barbarának hívják, a kabinetfőnökét pedig – akinek Schadl egyetemi vizsgákat intézhetett el – Ádámnak. De hogy ez csak különös névazonosság-e, vagy tényleg róluk van szó, az a nyomozati iratokból nem derül ki.

Hadházy a feljelentésben emlékeztette a rendőröket, hogy Rogán minisztert, feleségét és kabinetfőnökét pont így hívják, és hogy Rogán pont a Nemzeti Koncessziós Iroda vezetője, amely tavaly több, 35 éves koncessziót készített elő. Valamit két héten belül mondaniuk kell majd erre. „A feljelentést mindenesetre a konkrét ügyben tettem, illetve azért, mert maguktól nem akartak rájönni az összefüggésre. Ez olyan szakmai mulasztás, mintha egy orvos “elfelejtené” megnézni egy lógó karú ember röntgenjét” – írja Hadházy.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amíg a fidesz bűnözők szabadlábon vannak és nem a börtönben, itt a büdös életben változás nem lesz! A maffia maga az állam és ez roszabb, mint az olasz maffia!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
Gyurcsány Tóni, Gyurcsány Barbara, Gyurcsány Ádám.

Ha megköszönöd megköszöntelek!

Egyébként beszarás.
Ez a fidesz tényleg nem maffia, annál rosszabbak!!
Eladott Ország
Amíg a fidesz bűnözők szabadlábon vannak és nem a börtönben, itt a büdös életben változás nem lesz! A maffia maga az állam és ez roszabb, mint az olasz maffia!
Sámannus
Még nincsenek kifestve a cellák biztosan az a baja petyának. Lassan lehet a sajátját is előkészítheti.
Peller Anikó
@sgl: Nna, akkor már meg is vannnak és 1500 évre mehetnek a böribe.

Csak ezeknek a rohadék romángeciknek lett igaza, tényleg ezek a gyurcsányék a mocskos hazaáruló férgek, minden szál hozzályuk vezet, vizeeet!
Nyírfa
Rogán Antal és az Integritas. Az EU meg csak néz, hogy ezeket a magyarokat hogy lehetne kipenderíteni, vasfüggönyt felhúzni, és az árokban hagyni őket.
roccobaba
Eccerű
Jól meg kell mogyorózni, hogy köhögni kezdjen. A végtelenségig úgysem lehet hallgatni. Brüsszel ugrásra készen figyelt, csak most nekik is lett egy-két Barbarájuk...
kulabombaafityiszre
Valójában Barbra Streisand és Tony Montana.
Azt még ki kellene vizsgálni,hogy a tonyt ellipszilonnal mondták e
Eladott Ország
Szia, uram! Jogi diploma érdekel?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272089313_4508245935970076_3147414097428585173_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=0mUEfGzEf5oAX-AcjW8&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfA5Xt1kQq2mG2En4i06eWRTaDqJfulegFKUwxqv99_86w&oe=63CC2C70
A Völner-ügy kulcsfigurája, Schadl György egyetemi vizsgákat intézett Rogán kabinetfőnökének.
Mi jöhet még ezután, amikor már a Fideszes káderekkel telerakott egyetemi kuratóriumok irányítják az egyetemeket? Talán még a miniszter úr kedvenc háziállata is diplomát fog kapni❓
Rogán a nagy lumen,
kep.cdn.index.hu/1/0/749/7492/74929/7492959_4afe8dec78191b066548e6c83813959e_wm.gif?fbclid=IwAR1XSmymX37i5z6ZkCyluFBcDOBqikZvfLM77VuSv5M0UeYjQQsBSV_OsCY
Hárommilliárd forinthoz közelíthet azoknak az ingatlanoknak az összértéke, melyek az elmúlt években Rogán Antal, a Schadl-botrányban is felbukkant kabinetfőnökének, Nagy Ádámnak családjához kerültek. És ez csak az, amiről tudunk. Rogán kabinretfőnökének apja veszteséges céget üzemeltet, de 3 milliárdos ingatlanvagyona van, és az egyikben Rogán lakik.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273988289_504818587681361_8722493649055487014_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=gr7MZHIXqQ0AX_sH6RK&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAGCeKqvZlFShv5w08LPyQfqSFaewNLklNhdfQkkjfGBg&oe=63CC5B7C
drrotf
Ákos!Azt mondod hogy a nyomozó hatóság olyan buta mint két pár rendőrcsizma?Semmi elképzelésük nincs az elkövetőkről, és azt várják hogy az elkövetők önként jelentkezzenek a nyomozóknál!"Rendőr bácsi ! Én vagyok Barbara, én meg a Tóni, tudja akit keresnek , aki után már több hónapja nyomoznak!Rendőr bácsi nem ismeri a beceneveket, és csak akkor fognak el bennünket ha a vezeték nevünket is megmondjuk?"
Jozefina
Elég szánalmas, de Polttól mit lehet elvárni??!! Esetleg Schadl-ot is meg lehetne kérdezni!!!
dr. prédikátor
A FITYMASZ MAFFIA ÖSSZEZÁR , NEM ADNAK KI POTENCIÁLIS TAGOKAT!!!
Qqberci
@Jozefina: Simlicske Lajos óta tudjuk, hogy hülyének lenni állampolgári jog. Még egy ügyésznek is...
Néro2
Csak azt tudhatnám meg kinek mi az az eljárás érdeke. Rögtön világossá válna , hogy sikerül nem nyomozva a lázas nyomozás látszatát kelteni.
Jut eszembe Pol Pot Peti-kéje nem ér rá alákarmolni vagy ő már a nincs itt semmi látnivaló határozatott karmolta alá már régen. Rögtön a nem ügy indulásakor.
nezelodo
Ez a nyomozó hatóság akkor sem tudná kikről van szó, ha a személyi számukat is számjegyenként kétszer hozzáfűzték volna a nevekhez, hogy a hülyék is megértsék. Aztán még ezek mondják magukról, hogy nem kell az Eu-s ügyészség, mert ők maguk is jól végzik a munkájukat! Csak az a kérdés, hogy az ország, vagy a politikus maffia éerdekében munkálkodnak-e!? Ja ez csak költői kérdés volt...
Nessy
Inkább nem akarja tudni! Már csak a saját érdekében se!
Eladott Ország
„Orbán úr! Maga a focit is csak ugatta. Amit most művel a politikában az csak a nagyfokú dilettantizmusát bizonyítja! Amihez nem ért ne piszkálja, mert a nép meg fogja buktatni!” ( Horn Gyula) De sajnos nem így történt, mert lefizette és becsapta az embereket a szavazatukért , és jön a nyomor és kilátástalanság.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277707788_1315228875623683_8056119677691943895_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=1J6xlGyglgMAX8jOQG0&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDB_Qpp7xUmW4UA6FnT5-2DpFdVwl0ZGxGho888-FqNRw&oe=63CC1ABA
csak úgy....
ennyire buták lennének a magyar nyomozó hatóságok? -vagy nem szabad nekik okosnak lenni? :)
Németh István
@Eladott Ország: @Néro2: @Qqberci: @drrotf: @Jozefina: ÚJ-JÚJJ a főhülye @Peller Anikó: Ők tudják a módit és a tényeket! Ők a stabil híroszlopok! nos csak ennyi! Szarni rájuk!
De ők is tudják és arról értesűltem, hogy tesznek is napi 100 imával annak érdekében, hogy teljesűljön >> az usa-nató takarodjon Európából, és az Eu. korrupt, háborúsbűnös és az Eu nemzetek gyilkos söpre-dék vezetése vonúljon börtnbe! Ámen!
m73
@Németh István: mi meg szarunk rád te barom! A kurvaanyádat!
Peller Anikó
@Elmbtg románok söpredéke: A jóltályékozott istván rója a penny-pinatenciát.

Ha kérdésünk lesz okvetetlen téged kérdezünk meg bumburnyák.
Sámannus
@Nyírfa: Putyinnak a lebukás miatt gazsulálnak. Szeretnének az orosz atom védőernyője alá bújni, de remélem előbb zárulbe a Nátó olló, ha az ellenzék felébred és külsősegítséget kér a muszkák ellen.
namihami
Nem tudja, nem tudja!?!?!?!
Mindent ők se tudhatnak. Az ő fejük se káptalan...
Németh István
Na ilyen hülyék vagytok mindannyian mint a @Nyírfa: mert a hadházi-ügyészség témához azt mondja >> Putyinnak a lebukás miatt gazsulálnak. Szeretnének az orosz atom védőernyője alá bújni, de remélem előbb zárulbe a Nátó olló, ha az ellenzék felébred és külsősegítséget kér a muszkák ellen. > alatta aljasul egy vén szipirtyó kiéhezett lottyingereként irogat! Aztán a @m73: a maga szépirodalmi bőbeszédűségével meg egyszerűen lenyűgöző!
DE a lényeg tudják az IGÉT > az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. korrupt és háborús bűnös vezetés a gyilkosok bandája takarodjon a börtönbe!
Peller Anikó
OV. korrupcióból származó lopott vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten...
Peller Anikó
A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén. 2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

És az utolsó 5 év még benne sincs a felsorosolásban. Érdekelne például a 94 tonna fekete szén holléte amelyet a MNB trezorjában őriztek még tavaly júniusban is amikor azt megtekintette azovi.

Na és faszparasztok a manyupot még nem is említettem. Az cirka 3000 milliárd. Tudod az hány nokiás doboz faszparaszt?

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl
sgl
@Peller Anikó: már 2000-ben 3 mrd-ra tették a geczi magánvagyonát, akkorára mint Gyurcsányé,
de ő a pénügyi üzleti életben szedte össze és tért vissza a politikába,
--A geczi politikusként lopott ennyit, azóta megSZÁZSZORZTA, a lopott vagyont.
Magyar történelemben ez egyedülálló.
Ezért állítom: a magyar történelem legnagyobb gazembere, hazaárulója!!
Peller Anikó
@sgl: A tízezer szerezte jobban passzol, mert szorozni úgysem tud, csak szerezni (= lopni).

Reggelre törvényt hoznak maguknak, közbe szereznek.
paperboy
@Németh István: Te mit szedsz? Én is kérek belőle. Addig is...

Itt van az ő, itt van újra
Tudja isten, hogy mi okból
Megint belépett a Propellerre.

Mosolyogva néz a fideszes kommentelőkre,
Szelíd, amíg be nem baszik.
Asztán indul a lejtmenet.

Levetette szép ruháit,
Most elnyűtt, kitérdelt mackó van rajta,
a 18 fok miatt.

És ujja hegyével halkan
leüti a billentyűzetet
és kezdetét veszi az őrület.

Aztán elalszik, nem hal meg;
Szeméből is látszik, hogy csak
Álmos ő, de nem beteg.

Szóval, ha mellé ülsz is,
föl ne keltsd álmából az
alvó szörnyeteget.
balos
@paperboy: A fideSSes "hívők" a polgári ökrök bábjai és az állapotuk miatt gondolkodásuk a szervilizmus gyakorlásában kimerül!A nemzethy moslékon jól hibernáltak!
Nyírfa
@Sámannus: 15.21

Még arra sem játszhatnak, hogy Putyin elmúlik mint egy rossz emlék, mert a "dokument jeszty"-végzet lehetősége életük végéig kíséri őket, sőt, a lábunkon állókat is.
Sámannus
@Nyírfa: Azt nem tudják megvétózni hogy putyin ellen felelősségre vonást indítsanak. Amikor a nagykutya csávába kerül nem lesz akinek pitizzen. No akkor kezdhetik el a vonítást. Elszáll a remény, mert kitört a vész Kínában is, ahol most akarnak beszerezni hatékony kovid vakcinát. Bizony ott is bepancsoltak a demagógoknak rendesen. Ha minden jól megyen az örökös elnöknek nem pálik ki a segge a székében, mert nem lesz ideje.
A harmadik példaképünknek meg most folyik szét a gazdasága mint a trágyalé, 70%-s infláció miatt. Tehát bizonyíthatóan nem követhető a példa.
Nem követhető Horthy sem, és Kádár sem, mert egyikük sem lopott.
Szűkül a követendők köre, tusványos vidékére ahol medvék élnek, és bátor csicskák hajtották puskavégre a fenevedadakat, de a végén ő is ott kötött ki, és végzett vele egy sortűz... Úgy látom foschik a rendőrőktől, mert valamiért fiatalítani akar. Szerintem nem bízik bennük. Én is úgy látom, hogy ideje van lecserélni az egészség, az oktatás a belügy stb.. minisztert, túl régen van ő is egy helyen, és erősen romlandónak látszik. Nekem még büdös is.
Nyírfa
@Sámannus: Már tavaly megírtam, hogy Kínában érik a forradalom. Hogy ez békés lesz-e, a mai diktatúrát felváltja-e egy átmenet a demokráciába - ha ott egyáltalán lehetséges egy nyugati stílusú demokratikus rendszer, hiszen nem tudjuk, van-e rá igény -, vagy kitör a palotalázadás, ez kérdés.
Kína nagyot fog előrelépni még ebben a században, hihetetlen kulturális öröksége van, azt nem is szabad hagyni, hogy veszendőbe menjen. De más úton fog járni, spirituálisan kell fejlődnie, hogy ne akarja uralni az emberek szellemét: ne agyaghadsereget hozzon létre a lakosságából, hanem engedje a kreatív, szabad önmegvalósítást. Ez nagy falat, mindenkinek, de nekik, különösen.
Ha Kínában lezajlanak a változások, pontosabban beindul látványosan a folyamat, akkor magával tudja húzni az orosz társadalmat, amely elsősorban Kelet felé fog húzni, és ezen nincs is csodálkozni való.
Igazából érteni vélem Orbán ama törekvését, hogy híd legyen Magyarország - Közép-Európa - a Kelet és a Nyugat között, csak ez a szándék nem tiszta, nem becsületes, nem előrevívő, hanem kimódolt, kiokoskodott, álspirituális, hazug, tipikusan a minden szentnek maga felé hajlik a keze elve szerint felépített, s mivel nem áll szilárd erkölcsi és az egyetemes törvények alapján, abszolút bukásra van ítélve.
A népek közötti barátságnak, de legalább a korrekt viszonynak viszont van jövője, de annak megteremtéséhez alkalmas emberek kellenek, itthon, s szerte a világunkban.
Ami nagyon izgalmas, s sajnálom, hogy ezt már nem fogom megérni, az az arab világ felébredése.
A fidesz el fog merülni, ennek tanúi vagyunk, leszünk, túléljük őket, bizonyosságot szerzünk a származásunk felől, és megnyugszunk végre: lehet fejlődni.
paperboy
Még csak eszébe sem jutott a Nyomozó főügyészségnek, Hogy a tóni becenévről az Antalra gondoljon.

Ezt a bumburnyák Orbánnak lehasaló faszszopó fasiszta népet, akik kommunista tempóban tolják a szart még mindig...

Tényleg nincs egy ember sem a vidéken, hogy feljelentése ezt a geci maffiózó bandát, akik az országot a maguk hasznára rabolják, lopják, zsigerelik ki?

Vesszen a magyar - semmire való kotorék népség !!!
paperboy
Primitív állat élhetetlen népség a magyar!
Nincs identitásuk mert zsidókból cigányokból és parasztokból áll össze - ez a buta magyar népség!
Sámannus
@Nyírfa: Ha hatlom elszigeteli magát a társadalomtól a kovidtól könnyebben fennmaradhat, ha nem és mondjuk a hadseregen is végigsöpör, az érdekes lehet a felelősök keresése miatt. A gazdasági visszaesés lehet még jelentős, ami lavinát indíthat el a világban. Ilyen a most kirobbanó gyógyszerhiány. Bizony sok dolog miatt kapkodhatunk megint.
Nem orbán hidalása lesz ott a főszereplő, hanem a gazdasági szereplők hogyan vezénylik ezt le.
Istenakinincsen
@Peller Anikó: ma, 16:15 Amiket összegyűjtöttél óriás plakátokon kellene hirdetni az egész országban egyenként, hogy mindenki lássa! Ki tudná ezt végrehajtani és támogatni? Talán a kutyapárt?
ómió
Majd Hullaházy efftárs meghazudja nekik!
amortizáltok
majd lecserélnék a poltot kiderülne minden mocsok , minden FOLT. amig fedezik egymást a témában nem fognak soha leállni. Amig a nép ilyen balga vagy birka, hogy nem tud összefogni addig ez menni is fog akár 50 évig mert orbán igy érzi jól magát ,még akkor is ha a népesség 90% vagy kivándorol vagy éhen hal. neki ez mindegy. Ez pedig nem hit kérdése. majd amikor az utcai kövezetből barikád lesz akkor lehet remélni amikor meg molotov koktéljával szólnak vissza többen az már a változás szele.1956 erről szólt csak kissé átmagyarázták .Pártérdektől függően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok